Dalkove studium - gympl - prestup
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj,
To jak se rozhodneš je jen na tobě, pořádně si promysli co by tě bavilo víc, řekni si plusy a mínusy a rozhodni se, je to tvůj život.
Měj se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Maturita jako maturita. Nekomplikuj si to. A ona nějaká veterina na VOŠ je? Co s tím chceš dělat vůbec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na gympl asi maximalne zpet do prvaku, budou ti chybet predmety. Na VOŠ neresi, z jake skoly prijdes. Dcera sla na zdravotní a stredni skolu mela socialne pravni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dodelej, co máš teď. Potom jdi na VOŠ či vs, jakou budeš chtít. Jen si zajisti třeba doučování z chemie, třeba. Nebi toho, co budeš potřebovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řekla bych, že nejlepší bude si situaci zbytečně nekomplikovat a
pokračovat v tom, co teď děláš. Maturita jako maturita, na VŠ se jen
podívají, jaké máš známky (kvůli bodům) a jestli tu maturitu vůbec
máš. Jinak obor nikdo neřeší 😂
Shodou náhod studuji Veterinární univerzitu Brno, tak klidně kdyžtak
napiš, kdyby jsi měla otázky ohledně přijímaček a tak 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vztah na opravdu velkou dálku
- Výklad karet na dálku
- Studium - učitelství 1. stupně
- Studium s ditetem - jak zvladnout??
- Přestup z víceletého gymnázia na jinou SŠ
- Pomaturitní studium v Praze
- Daňové přiznání - studium
Ahoj myslite si ze mi vyplati prestup z nastavboveho studia na dalkove studium gymplu? Zjistila jsem ze bych rada pokracovala na VOŠ nebo VŠ veterinárního směru. Nedávno jsem totiž zjistila že studium humanitních oborů není můj šálek kávy - dobrovolničení. Zjistila jsem to díky dobrovolničení.
Nejhorší že je že jsem žila dlouho tím že budu studovat humanitní obor na VŠ ale utvrdila jsem v že humanitní obor v budoucnu nemusel bavit. Co mám dělat? Tohle jsou mé možnosti.
Děkuju!