Dálkové studium - jak to chodí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak měli by tě informovat nebo by to mělo být napsáno někde na stránkách školy, každá škola má začátek trochu někdy jindy, některé školy začínají v září, některé až v říjnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se připojím do diskuze. Přihlásila jsem se do dálkového studia a přišel mi email :
Vážená uchazečko,
vážený uchazeči,
zveme Vás tímto k zápisu do 1. ročníku denní formy vzdělávání, který se uskuteční…
Přijde mi divný že tam je denní formy
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky se připojím do diskuze. Přihlásila jsem se do dálkového studia a přišel mi email :Vážená uchazečko,
Přijde mi divný že tam je denní formy
vážený uchazeči,
zveme Vás tímto k zápisu do 1. ročníku denní formy vzdělávání, který se uskuteční…
Delala jsi přijímačky, nespletla sis kódy už pri podání přihlášky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 Škola byla bez přijímaček.
Radši jsem se koukla do školního systému a mám tam uvedeny že jsme přihlášena do dálkového studia tak vuenc nevím
- Citovat
- Upravit
Radši jsem se koukla do školního systému a mám tam uvedeny že jsme přihlášena do dálkového studia tak vuenc nevím
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:*vůbec. Já už neumím ani psát
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat.
Přihlásila jsem se na VOŠ dálkový studium. Od kdy se začíná škola? Normálně od září, nebo od října? Děkuju za odpověď
Možná mají zápis společný. Napiš na studijní, nebo zavolej.
Jakou VOSku budeš dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take studuji dalkove. Upozornuji, ze kazda skola to ma jinak. Vetsinou VOS zacinaji zacatkem zari, ale prevazna vetsina VS zacina v polovine a na konci zari. Nam treba letosni semestr zacina koncem zari. Pokud si nejsi jista, doporucim si zavolat na studijni ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@g.sandova
V Praze jahodovku. Tak já tam radši zavolám děkuju
Tak máš stejný obor jako já, jen jinou školu. Přeji hodně studijních úspěchů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem tam studovala, tak jsem se schválně podívala na stránky a máš to tam v odkazu pro studenty - harmonogram roku 2018/2019. Je to tedy minulý rok, ale bude to stejné. Je to podle oboru první týden v září. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@marin
Na to jsem koukala, ale mají tam špatný rok je tam 2018/2019
Taky jsem koukala. Jdu na to ještě jednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat.
Přihlásila jsem se na VOŠ dálkový studium. Od kdy se začíná škola? Normálně od září, nebo od října? Děkuju za odpověď