Dálkové studium na JČU - učitelství pro MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
zajímalo by mě, zda některá z Vás si také nepodala přihlášku na JČu - učitelství pro MŠ, popř. zda již tento obor studujete a jak to zvládáte?
Děkuji za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mám to v plánu, ale ještě jsem to neudělala.. bohužel tehdy jsem to řešila vyšší školou a mrzí mne to! protože mám pouze titul dis… noo nic moc… raději bych Bc. ![]()
kde to prosím tě je??? resp. kde budeš studovat v jakém městě..?? díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teprvě mě 8.6. čekají přijímačky, takže zatím nestuduji
. Ale kdyby se podařilo, bylo by to v Českých Budějovicích 1× za 14 dní v pátek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je super… z čeho děláš přijímačky????? chystám se na to x let… ale teď končím mateřskou.. a jelikož je syn fakt poslední.. a dvě dcery už skoro dospělé, které mi vyrostly ani nevím jak… tak se mi od něj odjíždět nechtělo… tak jsem odložila studium ![]()
do ČB bych to měla asi hodinu a půl cesty autem… a uvažovala jsem buď na mateřinku nebo speciální pedagogiku… hele to mi určitě dej vědět jak jsi dopadla na přijímačkách! fakt mě to zajímá.. pokud můžu přidám si tě do přátel.. a pak se tě optám. dík! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já uvažovala o té speciální pedagogice, jenže v ČB to není dálkově, jen denní, takže smolík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přijímačky jsou na 2 kola - první je písemná část (psychotesy a test z pedagogiky) a když uděláš, jsou talentovky - kresba, zpěv, dramatický projev - tak jsem hodně zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak jsi se připravovala???? fíha to je síla… ale asi do toho někdy půjdu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z doporučených knížek jsem jich pár přečetla, ale stejně, na psychotesty se nepřipravíš
,ale i když to nevýjde, alespoň mě to nebude někdy mrzet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dělala psychotesty na přijímačky na vyšší pedagogickou… a nebylo to těžké.. nejhorší byla asi TV a hudebka… popř výtvarka… ale šlo to..
držím palec a doufám, že napíšeš jak jsi uspěla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechystá se letos někdo na tento obor - kombinovaná forma studia?Nevíte, jak to chodí u přijímaček?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak já dělám teď 7.6. přijímačky na JČU, učitelství pro mateřské školy. Mám doma 5-ti měsíční mimi,tak jsem se ani moc nepřipravovala
Tak se uvidí… Je tady ještě někdo? A jak jste se holky připravovaly? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte, jak probíhá 2. kolo přijímaček? Výtvarka, hudebka a dramatický projev? Trochu mě to děsí
, Právě jsem se dozvěděla, že postupuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky by mě to zajímalo, jelikož taky postupuju a 2. kolo už ve čtvrtek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, 2. kolo je zpěv - připravené písně, pak vytleskávání co ti zahraje. Z dramaťáku je většinou zahrát ve skupině nějakou pohádku a výtvarka - kresba zátiší - co vím, tak byla bota. Jo a pokud máš nějaký hudební nástroj, můžeš zahrát.
Iviiila - dej vědět, jak to probíhalo a jak si zvládla:-), držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit