Dálkové studium Spgš Beroun

324
8.8.13 11:52

Dálkové studium Spgš Beroun

Zdravím, od září nastupuji na dvouleté dálkové studium mimoškolní pedagogiky, je tu někdo, kdo toto studium absolvoval v Berouně? Potřebovala bych nějaké informace, o tom co mě čeká a nemine :) a budu ráda za zkušenosti z prvního týdne, který probíhá poslední týden v srpnu, zdá se mi, že to bude masakr:) Moc díky
Zuzka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10866
8.8.13 12:40

@Kuky ahoj zkušenost teda nemám, ale od příštího roku bych chtěla taky na pedárnu… a mám na tebe dotaz, s timhle vyučením budeš moct učit ve školce? hledám právě něco abych pak mohla do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.8.13 13:00

Ahoj becki, jj můžeš být učitelka MŠ a nebo vychovatelka, nebo učitelka předškolní třídy. Já se právě děsím jak to zvládnu ještě po tolika letech se učit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.8.13 13:03

Holky já tam maturovala v květnu 2012 na dálkovim. Občas to byl masakr jako na čas - od rána do večera tam sedět - ale byli jsme uplně první ročník co to otevřeli takže teď už toho maji dost vychytanýho. Jsou tam moc příjemný lidi a hlavně většina z nich se k vám chová jako k těm, co to studovat chtějí a ne co to studovat musí.
Připravte se ale na docela ostrý praktický plavání - nás nastupovalo 120 a kvůli plavání vypadlo 1. pololetí skoro 40 holek a paní. Pak taky na lyžařskej a vodáckej kurz, ale jestli doma máte oporu, tak si to spíš budete užívat než aby vám to vadilo.
Je to tam moc přátelský a lecos se dá s nimi řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.8.13 13:13

Ahoj Trixi, tak to je super, o tom plavání tam právě toho moc nepíšou, jak a kdy to probíhá? Já umím plavat jakože přeplavu bazén, ale jestli po mě budou chtít nějaké extra výkony :lol: A nemáš náhodou schované učebnice? Že bych je odkoupila, případně i poznámky. Já se na to těším a zároveň se děsím, třeba hra na hudební nástroj, to vůbec nevím jak budu zvládat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.8.13 13:16

@Kuky
no to máš bohužel smůlu. pujčila jsem je už dál. ale oni ti nadiktujou takový doporučený literatury a jediný co jsem opravdu potřebovala tak bylo na pedagogiku a psychologii. na nějaký nástroj hraješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.8.13 13:18

Ne bohužel ne, akorát jsem se naučila pár písniček na klavír, ale o technice hraní nevím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.8.13 13:23

Pl je určitě plavání to vyučuje jen šíma a je tam jak u zkoušek správnost stylů - prsa, znak, kraul tak časovka na 100metrů volným stylem. nene info o předmětecha výuce je jen asi hodinku. pak už pojedete normálně hned s vyučujícíma na obsah látky. Já se učila po nocích. beranová je fajn, učí hru na klávesy. já hrála u mužíka na kytaru. musíš za rok zahrát 20 písniček pro děti. dají ti je a ty se musíš naučit, jinak nemůžeš postoupit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.8.13 15:05

Děkuju moc a jak prosím tě probíhají zkoušky? Ty jsou dvakrát ročně? Ze všech předmětů nějaké přezkoušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.8.13 15:15

@Kuky
funguje to jako na vejšce. 1× v pololetí přezkoušení z celé látky z každého předmětu a buďto projdeš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.8.13 18:22

Trixi prosím tě a neznáš někoho kdo by učebnice a poznámky měl na odprodej? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.10.14 17:16

@Kuky Zdravím, čtu diskuze o škole v Berouně, můžete mi prosím poradit co se dělá na přijímačkách a jestli je nutná zkoužka z tělesné výchovy a plavání? Pracuju s dětma několik let a ráda bych někde učila v MŠ, ale nemám ten „papír“. To opravdu všechno člověk musí dělat na té škole? Plavání, lyže, hudební nástroj apod.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
8.10.14 20:21

@kacenka3681
Dobrý den, ano toto všechno musíte. Pokud se např. při plavání nedokážete potopit, neprojdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.16 23:47

Ahoj holky je tu nekdo kdo zacal studovat na teto skole dalkove studium, potrebovala bych par rad, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
18.2.19 18:52

Prosím někdo aktuálně na této škole ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie