Studium VŠ Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium VŠ Brno
Ahoj,
ráda bych si při mateřské rozšířila vzdělání ale bohužel přijimačky na státní VŠ jsem nedala, bohužel už jsem víc jak 10 let po škole a nějaké vědomosti už člověku z hlavy vypadli ![]()
Ráda bych studovala buď práva, nebo něco kolem výživy a stravování a nebo nějaké sociální studie.
Můžete poradit nějakou dobrou VŠ v Brně a asi bohužel soukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kurzy jsou fajn, nějaké už mám za sebou, ale ráda bych se pokusila o nějakou VŠ, bohužel v dnešní době se na tom dost lpí. I když jsem před mateřskou nikdy neměla problém sehnat dobrou práci ale vím jak se šéfové při výběru zaměstnance dívají na středoškoláka a na vysokoškoláka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SabinaK píše:
Ahoj,
ráda bych si při mateřské rozšířila vzdělání ale bohužel přijimačky na státní VŠ jsem nedala, bohužel už jsem víc jak 10 let po škole a nějaké vědomosti už člověku z hlavy vypadli
Ráda bych studovala buď práva, nebo něco kolem výživy a stravování a nebo nějaké sociální studie.
Můžete poradit nějakou dobrou VŠ v Brně a asi bohužel soukr.
Na MENDELU existuje obor technologie potravin, kde se lze zaměřit na stravování či výživu člověka. Každoročně u přijímacích zkoušek uspěje poměrně mnoho uchazečů, i méně studijně zdatných (dle průměru známek ze SŠ). Řekla bych, že to funguje stylem, dejme šanci více studentům a nechme je předvést, co v nich je. Někdo nemusí být premiant na ZŠ či SŠ a naopak na VŠ mu to jde - nebo naopak ![]()
Každopádně sis nevybrala jednoduché obory - práva (kamarádka četla bichle o 700 stranách o Řecku a Římě) a nebo výživa člověka (na LF ani „výživáře“ nemine zkouška z anatomie apod.).
O soukromých VŠ nemám přehled. Všeobecně platí, že se za studium na soukr. VŠ, hodně platí ![]()
Když jsme se dívali orientačně mamce na studium personalistiky na soukromé VŠE, odpovídalo to částce 15.000,– Kč za semestr, tedy 30.000,–Kč za jeden rok studia.
Odkud si, přímo Brno? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, pokud chceš práva, tak doporučuji Veřejně správní akademii se zaměřením na Administrativu justice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glumi píše:
Na MENDELU existuje obor technologie potravin, kde se lze zaměřit na stravování či výživu člověka. Každoročně u přijímacích zkoušek uspěje poměrně mnoho uchazečů, i méně studijně zdatných (dle průměru známek ze SŠ). Řekla bych, že to funguje stylem, dejme šanci více studentům a nechme je předvést, co v nich je. Někdo nemusí být premiant na ZŠ či SŠ a naopak na VŠ mu to jde - nebo naopak![]()
Každopádně sis nevybrala jednoduché obory - práva (kamarádka četla bichle o 700 stranách o Řecku a Římě) a nebo výživa člověka (na LF ani „výživáře“ nemine zkouška z anatomie apod.).
O soukromých VŠ nemám přehled. Všeobecně platí, že se za studium na soukr. VŠ, hodně platí
Odkud si, přímo Brno?
Když jsme se dívali orientačně mamce na studium personalistiky na soukromé VŠE, odpovídalo to částce 15.000,– Kč za semestr, tedy 30.000,–Kč za jeden rok studia.
Jojo přímo z Brna ![]()
Děkuji za typ.
Jestli se můžu zeptat kde jsi se mamce dívala na personalistiku? Než jsem šla na mateřskou tak jsem v tomto oboru dělala, takže to by taky mohlo být pro mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glumi
prosím tě znáš tam někoho dko tam studoval nebo studuje, jde mi o reference, nechci prolést školou jen proto že jsme to zaplatila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SabinaK
Nyní už neznám, ale znala jsem jednoho z doktorů, jež tam externě vyučoval - bohužel předloni tragicky zemřel v Nikaragui. Působil na provozně-ekonomické fakultě MENDELU a já jsem s ním absolvovala předměty jako je management, řízení lidských zdrojů, apod.
Jelikož to byl velmi dobrý vyučující, tak soudím, že by nepracoval někde, kde to stojí za prd ![]()
- Citovat
- Upravit
@Glumi
tak jsem se dnes dívala na tu mendelku a bohužel technologie potravin není na kombinované studium a když půjdu za rok do práce tak to bych určitě nezvládla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SabinaK
Aha, to je škoda. Pak jedině PEF MNENDELU - ekonomika a management (případně jiné studijní obory) je možné studovat dálkově. Přijímací zkoušky byly z matiky a cizího jazyka. Na studijním prodávali knížečku se vzorovými příklady k přijímacích zkouškám z matiky - myslím, že ta knížečka stála okolo 50,–Kč.
Je fakt, že pokud si pracovala v personalistice, nevím jestli je rozumný nápad pokračovat v potravinářství či výživě.
Doufám, že najdeš školu a obor, jež ti bude vyhovovat ![]()
- Citovat
- Upravit