Dálkové studium, jak probíhá?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podmínky jsou na různých školách různé, takže pokud ředitel školy nechodí na emimino, bude super napsat si tam e-mail nebo zavolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@misuled email jsem
psala už minulý týden, bez reakce. Tak samo jsem se snažila i dovolat a
taky neúspěšně
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Když už mas maturitu, tak je dobrý koukat na takové studium pro to určené. Pak bys studovala jen zkrácenou dobu, většinou dva roky a maturovala jen z odborných předmětů (jsou to 2-3 předměty, podle školy). Jedna se tzv. zkrácené/pomaturitní studium.
Jinak dálkové studium SŠ trvá zpravidla pět let a předpokládám, že bys musela absolvovat všechny předměty, to same se týká maturity
Příspěvek upraven 07.01.21 v 15:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejsem moc studijní typ. Ale není kravina si dělat druhou maturitu? Když už jsi jednou odmaturovala, tak je asi lepší pokračovat na VŠ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A nač dvě maturity? Proč ne VŠ? Tam asi i ta komunikace bude jiná. Každopádně je teď omezená komunikace, takže volat. Zkoušet všelijak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na fb jsou tyhle dotazy i xkrat denne. Ze clovek se divi, ze zeny neumi cist nebo hledat informace a studovat chteji. To mi prijde, ze je zakladni pozadavek studenta, aby si umel dohledat a precist info. Zvedni telefon a do skoly si zavolej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud mas statni maturitu, uz ji znovu delat nemusis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No, raději bych volila dálkové STUDIUM VYŠŠÍ ODBORNÉ, to máš na dva
roky…
Každá škola má své pravidla. V česku je to fakt masakr a stránky škol
jsou málokdy přehledné. Vytrvej ve volání a psaní emailů.. Oni se
ti ozvou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj. Pokud uz mas maturitu a chces jit dalkove studovat predskolni a mimoskolni pedagogiku, mela bys to zkracene tzn. na 2 roky a maturovala bys jen z odbornych predmetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Věříte na vztah na dálku?
- Sirotčí důchod, studium, příspěvek na bydlení
- Dálkové studium VŠ o víkendech
- Dálkové studium s dětmi, mimoškolní pedagogika
- Plastická chirurgie studium
- Jak to probíhá v soudní síni při rozvodu?
- Studium - dermatologie, výroba kosmetiky, technologie
Ahoj, jsem teď na mateřské. Maturovala jsem 2 roky zpět, po škole rok pracovala, a pak otěhotněla. Nyní bych si chtěla udělat maturitu z oboru předškolní pedagogika, chtěla bych dálkově. Zajímá mě ale, jak je to s předměty, z kterých jsem už odmaturovala? (Čeština, angličtina) musela bych na ně docházet a maturovat? A jak dlouho dálkové studium trvá? Na stránkách školy jsem tuto informaci nikde nenašla, jen denní formu, ale v poznámka je bylo, že lze studovat i dálkově ale informace žádné.