Další těhotenství

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.2.25 20:34

Další těhotenství

Ahoj, chtěla bych se zeptat za jak dlouho po samovolném potratu se vám podařilo znovu otěhotnět. Jen tak pro zajímavost. Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
481
18.2.25 20:59

V prosinci 2023 jsem potratila a v prosinci 2024 porodila dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.2.25 22:52

Znám dvě které otěhotněly hned v následujícím cyklu po potratu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.25 10:03

Ahoj holky Některé z vás budou komentovat že jsme měli počkat adt. Ale to vím bílá jsem tehotna 8+6 jelikož kontrola u gynekologa mi oznámil že se plod nevyvíjí takže jsem musela Bouzel na miniinterrupci zákrok proběhl 30.1.2025 jak víte tak se má dodržet šestinedělí a snažit se otěhotnět až po dvou třech měsících takhle mi to bylo řečeno. no ale upssss🤔prostě se stalo vím že to je od zákroku 21dni a já mislim že jsem těhotná 🤰test jsem si dělala ale negativní asi brzy na to dělat test ale cítím že jsem těhotná jim víc než dřív únava atd. holky měla jste to některá z vás tak jak já? Že jste hned po otěhotněla chci se zeptat jestli potom vše bylo v pořádku nebo nějaké problémi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.25 15:49

Ahoj děvčata chtěla bych se zeptat můžu být těhotná i když mi test ukazuje negativní poslední menstruace byla 23.12 A v lednu jsem to nedostala a teď v únoru taky ne 27.2 jdu doktorovi na kontrolu tak jsem zvědavá ale známá mi říkala že jeji dr řekl že pozná že je těhotná podle nějaký čárky co mám na břiše je to tak nebo ne slyšela jsem to poprvé :,( děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.2.25 16:06

@Anežka6999 9.9. jsem začala samovolně potrácet a 11.10 jsem měla už ducha na testu :lol: ted jsem 23tt a všechno je v naprostém pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.2.25 23:30

Potrat leden 2020, další otěhotnění říjen 2020 a mam 3,5 letou nejlepší kamosku :kytka: chce to čas. Hlavně v klidu, přijde ve správný čas :andel: držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.2.25 23:33

@Nikoladavidek já si taky další cyklus po samovolném potratu myslela že se povedlo, ale bohužel to bylo jen v hlavě :( každopádně určitě se to dá, je jakoby „pohnojeno“ a je větší šance. Taky mi doktor říkal že by se mělo dodržet šestinedělí ale že klidně můžeme zkoušet hned dal :* držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.2.25 07:26

Potratila jsem asi v 7.tt, ale tehotenstvi bylo od zacatku jen s prazdnym gestacnim vackem, ale i tak to byly neskutecne bolesti, jak to odchazelo ven. Otehotnela jsem dalsi ovulaci za 17. dni, a dnes mame 3 letou dceru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 14:07

Pridavam se, potrat v rijnu 2022 a hned v listopadu 2022 tehotna. Gynekolog říkal že nebi třeba čekat a snažit se můžeme hned. Potrat proběhl mezi 6-8 týdnem, kdy byl pouze prázdný gestacni vacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.2.25 13:34

ZT přelom srpen/září, znovu snažení po 3 měsících a zatím každý měsíc doufáme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.25 10:45

Možné těhotenství

Ahoj, mám 2 dny do ms. Můžu se začít potichu radovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí