Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Me se to libi takhle bez zaclon.
Jinak se bohuzel ukazal u fotek tvuj nick ![]()
Taky máme záclony, ne všude, ale máme. A upřímně, co je komu do toho, co tam máš? Předpokládám, že tvému muži to je jedno a jestli je chceš, tak si je tam dej. Rozhodně to bude útulnější.
Dala bych,
prijde mi to hrozne chladne u vas. Vzdyt dneska nejsou zaclony jen kanyrkovane, ci hackovane, je nepreberne mnozstvi modernich zaclon ![]()
Já do jídelny bych asi nedala, líbí se mi to tak jak to je.
Do obýváku bych něco pořídila ![]()
Ale tohle je věc názoru, někomu se to líbí, l někomu ne. Já zas nemám ráda doma stažené žaluzie ![]()
A pokud Vám není domů vidět, tak záclony nejsou třeba.
Já bych do jídelny záclony nedávala, co bych za to dala kdybych nemusela mít nikde, ale bohužel máme situovaný byt tak že nám každý vidí do „úst“! do obýváku bych dala třeba jen vertikální žaluzie
A to se rozhodneš podle názoru cizích lidí i když sama píšeš, že se ti to bez nich nelíbí? ![]()
@tamata píše:
A to se rozhodneš podle názoru cizích lidí i když sama píšeš, že se ti to bez nich nelíbí?
Ne
Víceméně rozhodnutá jsem, jen se chci ujistit, že nejsem takový exot (jak mi všichni tvrdí).
Bez nich to není špatné, ale já bych je pořídila. Přijde mi to takové utulnější. Mě se moc líbí voalové záclony - jsou i moderní.
Nemám záclony a jsem spokojená. K tobě bych je taky nedala. Ten obývák působí podle mě neútulně, protože je holá zeď, nějakej obraz to spraví, možná i nějaká větší rostlina.
@zichisek píše:
Já do jídelny bych asi nedala, líbí se mi to tak jak to je.
Do obýváku bych něco pořídila
Ale tohle je věc názoru, někomu se to líbí, l někomu ne. Já zas nemám ráda doma stažené žaluzie
A pokud Vám není domů vidět, tak záclony nejsou třeba.
Taky nemám ráda stažené žaluzie - nesnáším to. Ale od sousedů je k nám vidět jak do výkladní skříně a ty žaluzie to trošku mírní.
@Izzz píše:
Nemám záclony a jsem spokojená. K tobě bych je taky nedala. Ten obývák působí podle mě neútulně, protože je holá zeď, nějakej obraz to spraví, možná i nějaká větší rostlina.
Všechno už je, to je fotka z doby, kdy jsme bydleli asi týden.
A bydlíš tam Ty nebo oni? Udělej si to tak, ať se v tom cítíš dobře a kašli na názory jiných lidí ![]()
Poraďte.
Chci dát do obýváku a jídelny záclony, ale úplně všichni mě od nich odrazují. Že je to pěkné bez nich, že si chci přidělávat práci s praním, že jsou záclony nemoderní, že se v nich drží prach, atd. atd.
Mě to bez nich příjde hrozně neútulné. Jasně že je móda záclony nedávat, ale když mě se to líbí. Nadala bych „babičkovské“ ale moderní jemné mléčné bez obrázků nebo vzorku.
Koukněte na fotky, co vy na to?