Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nevite aktualne o nejakem casaku ci brozure, webovkach kde se da ziskat slevovy kupon? Cim vyssi sleva tim lepe:-)))).
Dekuju za postrehy:-).
Příspěvek upraven 30.03.13 v 08:31
Asi před 14ty dny mi přišel DM časopis s kuponky a jeden byl na Tescomu 15%.
@Renčí2 píše:
O2extravýhody mají nějakou slevu na tescomu skoro pořád
Mám pocit že 20 %, ale je to podmíněný nákupem pouze přes ten jejich eshop, kde si i účtujou poštovný, tak nevim, jestli se to ve finále tolik vyplatí ![]()
@Dragobella píše:
Mám pocit že 20 %, ale je to podmíněný nákupem pouze přes ten jejich eshop, kde si i účtujou poštovný, tak nevim, jestli se to ve finále tolik vyplatí
me se prave zda, ze muzes uplatnit normalne v obchode. u nas v tescome maji na dverich myslim i nalepku od O2. ale nevim, jestli neprijde treba nejaky potvrzeni na to mobilni cislo, na ktere to uplatnujes.. to spis to dmko bude pres eshop.
@Dragobella píše:
Mám pocit že 20 %, ale je to podmíněný nákupem pouze přes ten jejich eshop, kde si i účtujou poštovný, tak nevim, jestli se to ve finále tolik vyplatí
je možné, že se podmínky mění, ale já s tou jejich sms uplatňovala kdysi slevu i v kamenném obchodě
Nevíte, jestli kupon z DM platí na 1 věc, nebo na celý nákup?
@Diblík3, na celý nákup. Taky mám jeden k dispozici, kdyby ho někdo chtěl.
Holky dekuju, o tehlech akcich taky vim, jsem myslela, jestli se nekde nahodou neobjevila treba 50% sleva, idealne
a nebo nakup zdarma ![]()
Omlouvám se zakladatelce, ale vecpu se sem s dotazem, díky.
Nezkoušel jste někdo tu jejich soupravu na pěstování bylinek??
Dobré ránko, mám stejný dotaz. Nevíte, kde se dá sehnat nějaký slevový kupon do Tescomy??
Děkuji moc. Pěkný den ![]()
Škoda ze jsi nenapsala dřív. Do půlky října platil slevový kód od o2, 20% sleva na vše. Ale mají tuhle akci docela často.
@smudlik.esta píše: Škoda ze jsi nenapsala dřív. Do půlky října platil slevový kód od o2, 20% sleva na vše. Ale mají tuhle akci docela často.
Jé to je škoda. Já jsem právě koukala do toho jejich katalogu co mi přišel a jsou tam krásné věci, ale ty ceny, tak by se sleva šikla no… ![]()