Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z těhle dvou Kristián. Damián je šílené. Nevím, co se komu na těch zženštělých ménech pro kluky líbí
Přikláním se k Damiánovi. Teď je všude okolo tolik Kristiánů, že už se mi jméno přestalo líbit
. Hrozný je, jak jim všichni říkají „Kikine“, to mi přijde úplně příšerný
A oslovení „Kristý“ mi přijde pro holku… Ale osobně bych synovi nedala ani jedno.
@pisisvori Damiána bych sice taky nedala, ale nepřijde mi vůbec zženštilé, to spíš Milan a Kamil, to je zženštilé 😂 😂 😂
@Anonymní píše: Více
Damian ne, Damian Omen byl ve filmu Antichrist asi v peti dilech. Vzdycky si na to vzpomenu u toho jmena, dost humac. Zaplevelim..stejny broucek jako Eli…to.. ke komu ses matko modlila, kdyz te Buh nevyslysel, kdyz jsi me chtela..me dlouho pred spanim znelo v usich. Pro milovniky hororu doporucuji ![]()
Neměla bych ve výběru ani jedno. Ale když slyším kamarádku, jak svému Kristiánovi říká „Kikine“, tak musím hlasovat pro Damiána
To bude předpokládám Damík, Dami… to se dá. Jak chceš Kristiána oslovovat ty?
@kašílek píše: Více
Kristy. Já to mám tak, že Kristýnám říkám „Kristý“ a Kristianovi „Kristy“.
@Michelle_M píše: Více
Jo, to je strasny osloveni. Taky jednou existovalo neco, co se jmenovalo „Kikoušův svět“. Nejaky obchudek nebo herna nebo blog, uz nevim. Frontmany byli nejaka maminka a jeji syn „Kikouš“. Takovy krasny jmeno a tohle s nim delat…