Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Koupila jsem si kožené vysoké kozačky na šněrování, takže jdou hezky přizpůsobit noze a neplandají. Jsem s nimi moc spokojená a chodí se v nich jako v bačkůrkách.
Ja mam tohle. Ale nevim, jestli je muj nazor relevantni ohledne mody. Jedna uzivatelka me nazvala basic bitch. ![]()
Příspěvek upraven 28.01.22 v 09:23
@Fee-bee hledám něco podobného, ale po shlédnutí trendů si právě nejsem jistá, zda nebudu úplně za blba. Tak říkáš, že ne? ![]()
Móda jde, co se bot týče, mimo mně. Důležité je pohodlí a zdraví, nosím barefoot. K sukni do zimy mám Peerka Rex
Vysoké kozačky bohužel na moje nohy neexistují
Mám hodně hubená lýtka a nohu vel 41, což je blbá kombinace.
@Vesmírná drůbež píše:
@Fee-bee hledám něco podobného, ale po shlédnutí trendů si právě nejsem jistá, zda nebudu úplně za blba. Tak říkáš, že ne?
No, po mně nikdo blbě nekouká, tak si myslím, že cajk. ![]()
Mam nekolik klasickych kozacek v cerne a hnede barve. Nektere maji podpatky, nektere ne. Vyska pod kolena, jedny nad kolena. Mam je uz par let, ale moderni jsou porad ![]()
@vedma007 já mám zase hodně úzkou nohu, takže barefoot na sebe neseženu.
Nosím podobné, ale jen do práce, páč dress code. Jinak si klidně vezmu conversky ![]()
K zimni satum typu dlouhy svetr nosim vysoke kozacky nad kolena (mam cerne i hnede). K delsim zimnim suknim a satum mam neco jak pise @VitaminC nebo kotnikove boty na podpadku. I kdyz na ty mi ted spis pada prach-v 9mesici me spis rozcilujou, nez aby delaly paradu ![]()
Edit: jeste mam jedny k satum, ale vzhledem k tomu, ze saty jsou z harley srazu, tak moto boty s lebkama te asi moc nezajimaji ![]()
@mandle-v-cokolade moto boty s lebkami jsou určitě bezva, ale aktuálně nehledám. ![]()
@Vesmírná drůbež já upřednostňuji pohodlí, takže takto https://www.rieker-eshop.cz/…1036380.html
@kavenka já tedy také nehodlám kupovat něco na 9 cm podpatku. Jsou moc pěkné.
Mám tyhle celokožené a jsem s nimi moc spokojená. A nepřipadají mi nijak nemoderní, spíš nadčasové. Líbí se mi hezký tvar a že nemají podpatky. Bych se na náledí asi zabila. ![]()
Prosím vás, co nosíte v tomto období k šatům nebo sukni? Pokouším se zakoupit nějaké kozačky a zjevně jsem úplně out, protože současné trendy ne zcela chápu. Tak jen pro inspiraci. Děkuji.