Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Evulina píše:
Jé já reagovala jen na zakladatelčin příspěvek!
No, ale ten je přes 5 let starý, a to už je na zápis do katastru dost pozdě.
@eumedon píše:
No, ale ten je přes 5 let starý, a to už je na zápis do katastru dost pozdě.
Jejda
![]()
Já jsem viděla vpravo na e-mimi v nových příspěvcích název diskuse a protože se mě to také týká, tak jsem to otevřela, přečetla příspěvek zakladatelky, aniž bych se podívala na datum a hned odpověděla.
Tak se omlouvám ![]()
Krasny den, mela bych dotaz jestli jsem prisla o uzivani sve chaty kterou jsem darovala v loni svemu synovi a ustni dohodou ze tam pojedu jednou za rok v lete na tri tydny. Dnes je chata vedena na katastru na neho, ja nejsem nikde uvedena a jeho zena (snacha) me oznamila ze se ji to nelibi kdyz jsem tam v loni v lete prijela a syn nijak nereagoval, tak jsem odjela. Dnes je me lito ze nemam kam jet a jestli se da jeste dodatecne s darovaci smlouvou neco udelat. Dekuji za odpoved Líba
@pepinopepino píše:
Krasny den, mela bych dotaz jestli jsem prisla o uzivani sve chaty kterou jsem darovala v loni svemu synovi a ustni dohodou ze tam pojedu jednou za rok v lete na tri tydny. Dnes je chata vedena na katastru na neho, ja nejsem nikde uvedena a jeho zena (snacha) me oznamila ze se ji to nelibi kdyz jsem tam v loni v lete prijela a syn nijak nereagoval, tak jsem odjela. Dnes je me lito ze nemam kam jet a jestli se da jeste dodatecne s darovaci smlouvou neco udelat. Dekuji za odpoved Líba
Dle nového OZ musí obdarovaný pro nevděk dar dárci vrátit. Ale nevím, jestli to neplatí až u smluv sjednaných po 1. 1. 2014.