Daň darovací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19789
14.5.14 15:09
@Evulina píše:
Jé já reagovala jen na zakladatelčin příspěvek!

No, ale ten je přes 5 let starý, a to už je na zápis do katastru dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.5.14 15:17
@eumedon píše:
No, ale ten je přes 5 let starý, a to už je na zápis do katastru dost pozdě.

Jejda :oops: :mrgreen:
Já jsem viděla vpravo na e-mimi v nových příspěvcích název diskuse a protože se mě to také týká, tak jsem to otevřela, přečetla příspěvek zakladatelky, aniž bych se podívala na datum a hned odpověděla.
Tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 14:36

otázka za mojí sousedku nemá pc

Krasny den, mela bych dotaz jestli jsem prisla o uzivani sve chaty kterou jsem darovala v loni svemu synovi a ustni dohodou ze tam pojedu jednou za rok v lete na tri tydny. Dnes je chata vedena na katastru na neho, ja nejsem nikde uvedena a jeho zena (snacha) me oznamila ze se ji to nelibi kdyz jsem tam v loni v lete prijela a syn nijak nereagoval, tak jsem odjela. Dnes je me lito ze nemam kam jet a jestli se da jeste dodatecne s darovaci smlouvou neco udelat. Dekuji za odpoved Líba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
15.5.14 21:10
@pepinopepino píše:
Krasny den, mela bych dotaz jestli jsem prisla o uzivani sve chaty kterou jsem darovala v loni svemu synovi a ustni dohodou ze tam pojedu jednou za rok v lete na tri tydny. Dnes je chata vedena na katastru na neho, ja nejsem nikde uvedena a jeho zena (snacha) me oznamila ze se ji to nelibi kdyz jsem tam v loni v lete prijela a syn nijak nereagoval, tak jsem odjela. Dnes je me lito ze nemam kam jet a jestli se da jeste dodatecne s darovaci smlouvou neco udelat. Dekuji za odpoved Líba

Dle nového OZ musí obdarovaný pro nevděk dar dárci vrátit. Ale nevím, jestli to neplatí až u smluv sjednaných po 1. 1. 2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel