Dárek pro 10 letého kluka

1261
21.9.24 14:44

Dárek 10lety kluk

Ahojky. Chci to tu trochu odlehčit. Vím, že podobné diskuze tu už jsou, ale třeba už fičí něco jiného. Syn bude mít narozeniny a já už nevím coby. Určitě pořídím deskové hry, ale co dál? Sport ho moc nezajímá, spíš pořád roblox a youtuberi. Existuje něco, co vaše kluky fakt nadchlo? Vím že každý je jiný ale inspirace nezaskodi.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4334
21.9.24 14:58

U nás teda už 11, ale bohudík sportovní vybavení vždy potěší. Naposledy balón na basket.
Letos k Vánocům dostane freestyle koloběžku… ještě vloni to bylo Lego technik
Má oblíbenou sadu knížek Neotvirej
Ale ráda se nechám inspirovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 15:01

On má problémy s motorikou, narodil se předčasně, musí cvičit, takže sport není oblíbený 😃 😃 😃. Napadl mě leda dron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 15:07

https://allegro.cz/…-15353351900?…
Jaký máte názor na tohle? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8989
21.9.24 15:12

To se musíš zeptat doma svého syna, co chce.
Náš je sportovně založený. Měl narozeniny v dubnu a dostal nové větší kolo k narozeninám. Chodí na hasiče a chodí na atletiku. Takže cokoli tematicky k tomuhle. Rád s námi cvičí. Máme na cvičení jeden pokoj doma. Asi si letos koupíme buď veslovací trenažér pod stromek nebo cyklotrenažer, ať rozšíříme vybavení doma. Stejně koupíme oboje časem, ale teď musíme vybrat jedno. Rozbila se mu kolečka na freestylové koloběžce. A je bez ní nešťastný. On bez ní roky krok neudělal. Teď mu chybí. I na běžné procházce se psem. Jdu/jdeme za ním a on si někde skáče na koloběžce. Zatím pořízení nové odkládáme. Ale dostane ji určitě pod stromek. Dokud má o ni zájem, tak ji zas dostane. Ona už byla hlavně na jeho výšku malá. Potřebuje vyšší. Takže do opravy se nehrneme. Budeme pořizovat pro větší kluky.
Loni třeba dostal pod stromek Nintendo konzoli. Ta ho baví. Jinak by ho potěšil poukaz do nějaké jump centra, kde by blbnul. Airsoft, únikovku s kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
21.9.24 15:14

Popravdě bych ho v něčem tak pokleslém vůbec nepodporovala a snažila bych se jeho pozornost zaměřit jinam. I přesto, že ho to baví. Bohužel.
Nehledě tedy na to, že mi i bez ohledu na cokoli jiného, přijde tenhle výrobek jako předražený šmejd, a ne úplně vhodný pro český trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 15:18
@Kelsey1 píše: Více

Já se ptala ale nic kloudneho jsem se nedozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 15:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
21.9.24 16:02
@Marki1985 píše: Více

Máme doma Lego Boost…no občas si s tím hraje, aspoň se z toho dá postavit víc věcí… Robot, kočka, kytara. Ovládá se to přes aplikaci, co si stáhneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
21.9.24 16:15

Noo, možná že to někomu přijde jako dárek vhodný spíš pro holku…
Ale já jsem dala synovi k 10. narozeninám stříbrný řetízek. :D
Je takového typu, co nosí mladí kluci. Udělal mu radost a nosí ho pořád. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 16:24
@Menton píše: Více

To už je šupa na mě 6000 zase nemám. Ale typ je to zajímavý. Ještě mě napadla stavebnice boffin :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 16:24
@Černá Madonna píše: Více

A to byl tvůj nápad nebo jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
21.9.24 16:36

Můj. A on souhlasil.
Já jsem právě chtěla, aby měl něco co bude mít stále při sobě a bude mít takovou „památku“ na mě.

Příspěvek upraven 21.09.24 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
21.9.24 16:39

My ho kupovali myslím za 3500… Byl to snad nejdražší dárek, co kdy dostal :wink: hodně si ho přál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.9.24 16:39
@Černá Madonna píše: Více

Jsem se tedy zeptala jestli si přeje stříbrný řetízek, nejdřív valil oči, pak se tlemil a ne nechce prý proč jako 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí