Dárek

66
26.8.09 21:31

Dárek

Ahoj,moc prosím o nějaký tip na dárek pro 3letou holčičku,narozeninky se blíží a já jsem bezradná.Má snad vše panenky,kočárek,kuchyňka,stavebnice atak.Moc děkujiiiiiii!!!!!!!!!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
26.8.09 21:34

Gelové fixy a blok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.8.09 21:47

mě napadla dřevěná abeceda http://www.obchod-tis.cz/…da-48988.htm
Dcerka to dostala už dřív, ale kolem toho 3 roku jí to začalo opravdu zajímat

radost jí vždy udělají pastelky, omalovánky, vodovky a jiný výtvarný potřeby, od rodiny dostala hopsací míč a taky dětskou žehličku, obojí slavilo velký úspěch a víc si teď asi nevzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.8.09 21:48

Ahojky,dávala jsem to teď synovcovi ke 3. narozeninám a mělo to velký úspěch.V popronu mají plyšové včelí medvídky a zpívají po stisknutí packy.Myslim že umí 3(nebo 2?) písničky.Mají 2,jeden je za 319 kč,ale jsou úžasný.Koukni na net na jejich stránky,měl by tam být i katalog.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.8.09 21:49

já teď jedný tříleťačce kupovala česacího koníka (měl i různý sponky a korálky na navlíkání), když jsem vybírala, tak jsem taky dost pokukovala po :,-(ách nádobí nebo napodobeniny dospěláckých věcí - žehlička, mixér atp (už se těším až budu tyhle blbosit nakupovat naší slečně :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
26.8.09 21:57

žehličku - dětskou samozřejmě - u nás k narozeninám bude určitě
pak co třeba batůžek - do školky na výlety?
plastelínu - play doo - v podstatě jakoukoliv tu tvořící :,-(u
navlékací korálky - nebo rovnou nějaké už hotové ozdoby na krk, zápěstí a tak
zrcadlo do pokojíčku?
hezký hřeben, šampón, labelo na rty (v zimě se bude hodit a určitě potěší malou slečnu)
sponečky gumičky do vlasů?

:wink:

ke třetím narozeninám dostala - svítícího medvídka a ten teda jede doma pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.8.09 22:20

My jsme dostali k svátku Aqua omalovánky (a navíc s naši oblíbenou Pepinou), bezva věc, můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
27.8.09 08:39

někdo už tu psal… plastelínu, mají nádherné :,-(y, od malých levných až po větší, dražší, ale suprové, naše holka v plastelíně jede asi tak od těch tří let, máme velkou spotřebu, tak na Vánoce kupuju další. Nebo jsem koupila Zvukovou encyklopedii, zkus si zadat na MMB, ať víš oč jde, moc se mi to líbí, a výrobce udává věk právě od 3 let.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.8.09 09:47

U nas to vyhrala pistolka na delani bublin z bublifuku a pak sponky a :,-( jako pro princezny - takove ty tretky celenka, retizek apod. Ja na ohrabky, dite nadsene. :lol: Jo a labelo je taky super napda, pac moje dostala od kamaradky detskou rtenku a to jsem nerozdychala, ale mala nadsena a porad se malovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí