Dárek do nového bytu

1430
27.2.12 09:12

dárek do nového bytu

Příští týden jsme s manželem pozvaní k našim dobrým známým poprvé do jejich nového bytu. Rádi bychom jim přivezni nějaký dárek. Bytový doplněk nebo tak něco. Inspirujte mě, prosím 8) . Požadavek je takový, aby to bylo designové, stylové. Žádný kýč typu soška nabo svíčka :roll: .
Díky za Vaše tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
27.2.12 09:14

Rohožka? :mrgreen: hele, těžo radit, když nevíme, jak byt vypadá a v jakém stylu je zařízen. Nebyla by lepší láhev chlastu na křest bytu? A k tomu třeba nějaký originální skleničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.2.12 09:14

ja nevim, ale vetsinou jsem kamaradkam nosila do bytu hezkou kytku v kvetinaci.

• Citovat
  • Upravit
11530
27.2.12 09:19

Já jsem kamarádce do nového domu přinesla zapékací misku - jednak si myslím, že ji určitě upotřebí a odpadá zde možnost netrefit se do vkusu majitelů. Můžeš na ni naskládat třeba směs chipsů, tyčinek a podobně a zabalit to do celofánu.
Mě by to potěšilo víc než například váza, kterou bych vytáhla jen tehdy, kdy by měl dárce přijít na návštěvu ;)

Ale nevnucuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
27.2.12 09:20

Já vždycky kupovala pěknou deku,i kdyby se nelíbila,vzhledově,když je kvalitní,každý ji rád použije pro válení na gauči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.2.12 09:21

ja ted byla u kamradky v novym byte lae bylo to dense rychly pozvani an estihlaj sem nic vybrat ale je to tam hodne designovy tak to taky musim promyslet, rikala ze shani bily designovy vazy takj asi neco v tom stylu…
Ale kdyz jsem sla jiny kamaradce do noveho bytu tak jsem koupila v Ikee (nebo kdekoliv) velikou vazu nevim presne asi tak 80cm vysokou pruhlednou sklenenou, dovnotr jsem nahazela fialovy kaminky (ma fialovy obyvak a dala orchidei fialovou, vypadlo to fakt krasne a ma t otam dodnes a je s toho nadsena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.2.12 09:23

pěknou kytku v květináči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.2.12 09:25

jo a nebo, docela bych se bala koupit neco do bytu kazdy ma jiny vkus ale veci ktera se da schovat nic nezkazis :-) zapejkaci misa atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
27.2.12 09:33

Si tak čtu a chtěla jsem poradit svíčku. Prý kýč :mrgreen: Mě se svíčky líbí, hlavně takové ty kostičky, matné, jednobarevné.Jsme je zrovna tuhle sobotu vezli kamarádům do nového bytečku a měli radost :mrgreen:

Jinak jsou teď v módě hranaté skleněné jednoduché vázy a dát do ní kamínky, nebo cokoliv usušeného :nevim:

Příspěvek upraven 27.02.12 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
27.2.12 09:33

My jsme jednou od známých do bytu dostali takovou designovou vázičku, já ji používám jako dekoraci. Barevně se nám trefili do odstínu kuchyně, takže trůní na kuchyňské lince. Ono je to vždy dost risk něco takhle kupovat, je dobré vědět v jakém stylu mají byt, jaké barvičky a co už tam mají. Jinak bych volila nějakou květinu nebo flašku, tím se většinou nic moc nezkazí, ale není to moc originální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.2.12 09:34

Díky holky:-) Jo o kytce v květináči jsem uvažovala taky. Nějaký bonsaj nebo palmičku.. nebo tak něco. Jinak ke vkusu kamarádů:-) Jsou to studenti akorát po škole. Je to jejich první byt, takže co vím, tak spíše uvažují nad tím, aby byl co nejvíce funkční (miliarda spotřebičů i přes to, že kamarádka není vůbec žádná hospodyňka. Vlastně vůbec neumí ani vašit ani péct :D ). Nevím, jestli to mají nějak sladěné do barev, nějakého stylu… Lahvinku chlastu asi ne - tatínek majitelky bytu má velký vinný sklep, takže toho mají až až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.2.12 09:37
Hanka1 píše:
ja nevim, ale vetsinou jsem kamaradkam nosila do bytu hezkou kytku v kvetinaci.

Já taky. Navíc i ta může být stylová. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
27.2.12 09:37

Kytku a k ní vázu?

• Citovat
  • Upravit
248
27.2.12 09:39

Nevim, kolik chcete do znamych investovat, ale hezke design kousky se daji najit tady
http://www.designoutlet.cz/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 09:42

Ahoj. Pokud jste nedostali nějaký konkrétní typ, tak já bych koupila kytku v květináči, popř. bych se zeptala, jakou barvu doplňků mají nebo plánují, a podle toho vybrala květináč.

Od kamarádky jsem krom kytky dostala i rohožku před dveře a to byl taky super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný