Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Pokud jste nedostali nějaký konkrétní typ, tak já bych koupila kytku v květináči, popř. bych se zeptala, jakou barvu doplňků mají nebo plánují, a podle toho vybrala květináč.
Od kamarádky jsem krom kytky dostala i rohožku před dveře a to byl taky super nápad.
Co se týká kytek, do moderních bytů se hodí třeba Zamia, i levnější a profláknutější Zamioculcas.
Podle toho co píšeš to nevypadá na nějak extra vymazlený design
.
Příspěvek upraven 27.02.12 v 09:49
ahojky, a už mají jmenovku na dveře? Nechala bych jim nějakou hezkou vyrít. Jinak hlasuji pro kytku v květináči, ta potěší vždycky ![]()
Ten byt ve v dvougeneračním domku. Dole bydlí babi s dědou a horní patro si zrekonstruovali a zařídili oni. Takže rohožka či jmenovka není to pravé ořechové. Ale jinak děkuji za tip
. Ok, takže kytka v květináči. Nápad je to dobrý, takže určitě potěší. Teď mi dávejte, prosím, tipy na kytky. Jakou? Kamarádka rozhodně není žádná zahradice. Takže nějakou, která nevyžaduje velkou péči a přitom jí hned nechcípne
V kytkách se moc nevyznám.. Díky, díky
Mám malé neposedné dítě (nechodící v kočáru), takže to budu kupovat tím stylem, že vletím do květinářství a řeknu co chci. Nebudu mít čas číst každý štítek na květináči. Tak bych tam ráda šla připravená a vyzbrojená konktrétními tipy
MOC DĚKUJU
![]()
mne dat nekdo kytku tak ho zabiju
ja nemam rada kytky v kvetinaci jen orchidee takze za me doporucuju orchidej ![]()
Ahoj, taky jsem pro kytku, tím nic nezkazíš. A jak psala Jajul - zamiokulkas je dobrá volba, nepotřebuje moc světla ani moc zálivky, vydrží téměř všechno a dá se koupit v různých velikostech (pak samo vyroste
. Nenáročné jsou taky draceny, tipické kancelářské kytky
.
Když ne kytku, tak co třeba stojan na noviny? A pokud chceš něco osobního, tak co třeba zarámovanou fotku vás s kamarády z nějaké akce.
Za mě orchidej - to je jediná květina, která mou péči zvládá
a koupíš v každém marketu ![]()
Bylinky v zajímavých květináčcích. Třeba koupit tři čtyři bylinky, dát do hranatých květináčků,a by se lépe směstnaly, a ty postavit na podmisku ve stejném designu. To snad neurazí. ![]()
tak já bych asi koupila toto http://www.alamaison.cz/home.php?… dá se sehnat i od jiné firmy a za míň peněz…my jsme dostali ten za těch 1500, máme ho už rok, v něm 7 špejlí (velká místnost) a ještě pořád je v něm půlka a krásně voní
dá se to i rozlít do jiných nádobek a rozstrkat po bytě…
No orchidej mi neprijde jako originalni darek,je to tak proflaknuty,maji je na kazdym rohu.Me by to uplne nepotesilo teda,takovy moc jednoduchy,bez napadu.Neco jako kosmeticka darkova kazeta k Vanocum ![]()
Zalezi,kolik chces investovat.Radeji bych koupila pekny,desingovy kvetinac,urcite vis,do jake barvy maji udelany byt.No a do nej nejakou obyc pokojovku,kterou treba muze vymenit.A nebo neco umelyho do nej,ale myslim takovy ty luxusni umely kytky,co jsou k nerozeznani a jsou opravdu krasny.
Já bych do moderního bytu ráda dostala něco odtud
(né že bych tam pravidelně nenakupovala no..
)
Jsem se špatně vyjádřila s těma svíčkama
. Já je mám taky doma. Ne že ne
. Krásně mi vystajlovaly poličku
. Viz přiložené foto.
Ale co se týče dárku, tak prostě nee:-) Tak jsem to myslela. Jinak nic proti svíčkám ![]()
RyBANO Naoko je taky dobrá inspirace. Díky. Mám ho kousek ![]()