Dárek k narozeninám pro babičku

diana27
16.9.23 22:47

Dárek k narozeninám pro babicku

Ahoj, shanim dárek pro babičku. Má rada čaje a vse okolo. Mate nějaký tip na hezkou sadu, apod.? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.9.23 04:52

Jéé, to je hezký, tam se dá vyřádit na aranžmá, když znáš babiččiny preference. Určitě bych šla cestou balíčku, konvičku s hrnečkem, kolem toho několik různých krabiček, nebo třeba přímo kolekce - pokud babička ráda zkouší nové příchutě. Čaji moc nerozumím, tak mě jako jediný tip napadá kouknout na stránky Ahmad Tea, mají to moc hezky udělané. Nebo, pokud je babička fajnšmekr, nakoupit hezké minidózičky a do nich různé druhy sypaného čaje. A krásně zabalit do celofánu s mašlí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.9.23 19:23

Koupila bych babičce pár druhů čajů a udělala z nich buď kytici (návod na internetu) nebo udělala dárkový koš. Klidně bych k tomu koupila krásný hrnek (třeba nejlepší babička, např. v Albi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
21.9.23 21:43

@diana27 Ráda chodím nakupovat sypané čaje do obchůdků v nákupních centrech. Teď si nevybavuju ten jejich název, ale je tam spoustu druhu čajů, jsem vždy a mají tam i nějaké čajové vybavení. Podle mne záleží, kolik chceš do toho investovat. Doma mám asi 8 různých čajových sad. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
michaela.mrna
22.9.23 21:22

Každý rok taky bojuju s dárkem pro babičku. Je to opravdu těžké. Já radši něco sama vyrobím, než nakoupím, protože vím, že ji s tím udělám radost. Souhlasím, že pěkná čajová sada bude taky super. Zkus se podívat na stránky bakly. Babičce by se to mohlo líbit. Já mám jednu doma a jsem spokojená. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný