Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@diana27 píše:
Vybavujeme nově koupelnu a chtela bych doplňky v černé barvě. Mate něco neokoukaného? Děkuji
Z Kave home, předtím je měla LaForma a super.. originální věci, navíc sustainable.. ale jen takový dotaz..měli jsme černé doplňky v předešlé koupelně a měnila jsem
na všem jsou vidět kapky a pokud člověk nechce být věčným otrokem šudlání..tak bych volila něco jiného..ale to je prosím jen můj názor.. ![]()
Máme v obou koupelnách Zone Denmark z Bakly v matné černé barvě. Závěsný koš a závěsný wc kartáč mám nejradši, čistí se hezky vlhčeným ubrouskem a pak čistým suchým hadříkem. Ono záleží jaké matné černé doplňky koupíte. Z těch levnějších někdy nejdou dostat kapky, apod..
Koupila jsem keramický dávkovač a přestříkala jsem ho černým lakem, ale moc se mi to nelíbilo. Byly na něm šmouhy. Děkuji za tip, kousky mají moc pěkné, jak se znám určitě si něco koupím a manžel bude vyzvídat co máme zase nového.. ![]()
Taky teď řešíme. Nevíte, kde bych sehnala nějaký hezký dávkovač mýdla ve světlých barvách? Asi nepraktické, vím, ale mně se to líbí ![]()
Já mám všechny doplňky v koupelně v bílé a podle mě na tom jdou šmouhy vidět míň, než na černé. Ale jasně, časem to zažloutne.
Taky jsem nedávno řešila.. Chtěla jsem černobílou koupelnu
. Bílé obklady a černé doplňky. Všechny doplňky jsem kupovala na BAKLY, mají to tam kvalitní a velký výběr
.
Ahoj, já mám odtamtud tenhle https://www.bakly.cz/…t-grey-28123 . Je dobře omyvatelný a nezanechává šmouhy. Moc se mi líbil svojí originalitou, tím, že to není takový ten klasický plastový, co mají v každé drogerce, ale udělá dost parády
.
Já jsem ráda, že už máme rekonstrukci koupelny za sebou a jsem moc spokojená i s tím, co jsem při rekonstrukci vybrala. Podařilo se mi totiž vybrat nové vybavení kompletně od Kaldewei. Vše z kompletně recyklovatelné smaltované oceli, takže vše odolné proti mechanickému poškození. Máme krásnou vanu, umyvadlo i sprchovou vaničku. Povrch se velmi jednoduše udržuje, když je to ještě mokré, tak stačí jen utřít pomocí savého hadříku a vše je krásně naleštěné.
Vybavujeme nově koupelnu a chtela bych doplňky v černé barvě. Mate něco neokoukaného? Děkuji