Dárek k padesátinám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
17.3.24 19:13

Dárek k padesátinám

Ahoj doporučte prosím dárek pro tchýni k padesátinám. Je taková neutrální osoba a žádné specifické zájmy mimo šití, turistiku a jízdu na kole úplně nemá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6175
17.3.24 19:35
@SabinHa01 píše: Více

Lístky na muzikál? Já je kupovala mamce i tchýni a byly nadšené. Já bych za ně také byla ráda. Jinak mamce permici 10 vstupů do bazénu. Voucher na kosmetiku, masáž nebo wellnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.24 19:50

Co nejaky zážitek? :) nebo lístky do divadla, poukaz na kosmetiku,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
17.3.24 19:52

Má ráda turistiku a jízdu na kole. Co nějaký výlet? Poukaz na ubytování pro 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
17.3.24 20:09

Kolo a turistika nejsou zajmy? To je jak moje mama, ta ma teda uz pres 70, nakupuje se mi pro ni moc dobre. Ale ja mam prehled o tom, co ma, co ji chybi, co se ji libi. Rozhodne oblecenim na kolo nikdy nic nepokazim. :) Ale zase nevim, jak to mas s tchyni, znas velikost, nevis o necem, co by rada na kolo? Hulky na turistiku ma? Chce je? Chtelo by to detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
17.3.24 20:16

Mně 50 už bylo, jakékoli věci si kupuju nejraději sama, moji to vědí, kytice je mi spíš líto, že brzy zvadne a vyhodí se. Ale co mi vždycky spolehlivě udělá radost je zážitek, výlet, když se domluví a něco zorganizuji, naplanují. Nikdy neudělaji chybu s lístky do divadla, koncert, ale i pozvání do kina byl pěkný dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.3.24 20:20

Padesátiny si vyloženě říkají o nové kolo 🚴‍♀️

Záleží, co je ve vašich možnostech, můžou to být i doplňky, pořádné boty na turistiku, cyklodres s nápisem typu Hanička 50, navigace… zájezd zaměřený na cyklo/turistiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.3.24 20:56

Ja si nechala koupit chytre hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.3.24 20:58
@Karamba2020 píše: Více
:palec: elektrokolo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
17.3.24 21:43

Tchyne taky nema zadne zajmy mimo zahradku. Ale na tu uz nic noveho nepotrebuje. Do divadla by nesla. Atd. Proste fakt tezke. Nakonec jsme ji k sedmdesatinam dali fotoknihu od narozeni nasich deti po soucasnost, sportovni akce, dovolene, vtipne momentky… Byl to moc povedeny darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.3.24 21:46
@Janča6 píše: Více

jenze v 50 to je vetsinou aktivni zena, Zakladatelka ji tak popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
18.3.24 19:50

Ja bych chtela let balonem nebo navstevu nejakeho zavavniho parku s extremnimi horskymi drahami apod. Nic jineho me nenapada, co jsem chtela, uz mam a zazila jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.4.24 20:22

Pokud tchyně ráda vaří a třeba má zálibu i v ostřejším, tak moc doporučuju nějaký dárkový koš z hot chip nebo něco z jejich sortimentu nabídky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.4.24 16:15

Ahoj, záleží na rozpočtu, ale co třeba nějaký šperk? Něco co jí zůstane. Já jsem dostala od “tchyně a tchána” ke kulatinám perlové náušnice a moc mně to potěšilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
27.8.24 14:34

V září máme jít na oslavu padesátin muže. Marně jsme si lámali hlavu s tím, co bychom mohli koupit. Nakonec jsme se dohodli, že darujeme peníze. Jenže teď nastal problém, jak to zabalit, aby to nebylo jen tak v obálce. Dalsi věc je, že jsme k tomu chtěli ještě něco, ale marně přemýšlíme, co - aby to bylo kdyžtak v našich možnostech to vytvořit a nevypadalo to blbe. Samozřejmě jsem prolezla internet, ale nemůžu narazit na nic, co by bylo opravdu ono. Máte tip, co jste darovali, co udělalo radost, co bylo vtipné…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný