Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj doporučte prosím dárek pro tchýni k padesátinám. Je taková neutrální osoba a žádné specifické zájmy mimo šití, turistiku a jízdu na kole úplně nemá. Děkuji
@SabinHa01 píše: Více
Lístky na muzikál? Já je kupovala mamce i tchýni a byly nadšené. Já bych za ně také byla ráda. Jinak mamce permici 10 vstupů do bazénu. Voucher na kosmetiku, masáž nebo wellnes?
Co nejaky zážitek?
nebo lístky do divadla, poukaz na kosmetiku,..
Má ráda turistiku a jízdu na kole. Co nějaký výlet? Poukaz na ubytování pro 2?
Kolo a turistika nejsou zajmy? To je jak moje mama, ta ma teda uz pres 70, nakupuje se mi pro ni moc dobre. Ale ja mam prehled o tom, co ma, co ji chybi, co se ji libi. Rozhodne oblecenim na kolo nikdy nic nepokazim.
Ale zase nevim, jak to mas s tchyni, znas velikost, nevis o necem, co by rada na kolo? Hulky na turistiku ma? Chce je? Chtelo by to detaily.
Mně 50 už bylo, jakékoli věci si kupuju nejraději sama, moji to vědí, kytice je mi spíš líto, že brzy zvadne a vyhodí se. Ale co mi vždycky spolehlivě udělá radost je zážitek, výlet, když se domluví a něco zorganizuji, naplanují. Nikdy neudělaji chybu s lístky do divadla, koncert, ale i pozvání do kina byl pěkný dárek
Padesátiny si vyloženě říkají o nové kolo 🚴♀️
Záleží, co je ve vašich možnostech, můžou to být i doplňky, pořádné boty na turistiku, cyklodres s nápisem typu Hanička 50, navigace… zájezd zaměřený na cyklo/turistiku…
Tchyne taky nema zadne zajmy mimo zahradku. Ale na tu uz nic noveho nepotrebuje. Do divadla by nesla. Atd. Proste fakt tezke. Nakonec jsme ji k sedmdesatinam dali fotoknihu od narozeni nasich deti po soucasnost, sportovni akce, dovolene, vtipne momentky… Byl to moc povedeny darek.
@Janča6 píše: Více
jenze v 50 to je vetsinou aktivni zena, Zakladatelka ji tak popsala.
Ja bych chtela let balonem nebo navstevu nejakeho zavavniho parku s extremnimi horskymi drahami apod. Nic jineho me nenapada, co jsem chtela, uz mam a zazila jsem ![]()
Pokud tchyně ráda vaří a třeba má zálibu i v ostřejším, tak moc doporučuju nějaký dárkový koš z hot chip nebo něco z jejich sortimentu nabídky
.
Ahoj, záleží na rozpočtu, ale co třeba nějaký šperk? Něco co jí zůstane. Já jsem dostala od “tchyně a tchána” ke kulatinám perlové náušnice a moc mně to potěšilo. ![]()
V září máme jít na oslavu padesátin muže. Marně jsme si lámali hlavu s tím, co bychom mohli koupit. Nakonec jsme se dohodli, že darujeme peníze. Jenže teď nastal problém, jak to zabalit, aby to nebylo jen tak v obálce. Dalsi věc je, že jsme k tomu chtěli ještě něco, ale marně přemýšlíme, co - aby to bylo kdyžtak v našich možnostech to vytvořit a nevypadalo to blbe. Samozřejmě jsem prolezla internet, ale nemůžu narazit na nic, co by bylo opravdu ono. Máte tip, co jste darovali, co udělalo radost, co bylo vtipné…?