Miminko a svatební noc

Anonymní
12.3.24 21:24

Miminko a svatební noc

Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo měl své miminko na své svatbě a jak to pak řešil po svatbě/ svatební noc? Máme od penzionu svatební apartmán, ale nějak si nedokážu představit tam mít s sebou našeho v tu dobu 10měsíčního syna, ale zároveň nevím zda to bez něj zvládnu a on beze mě..a nechat ho v takovým věku u babičky cca 20km daleko. Je kojený s příkrmy a v tu dobu zřejmě kojen bude.
Máte tu někdo nějakou podobnou zkušenost? Byli s vámi vaše miminka nebo menší děti v apartmánu společně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
12.3.24 21:33

A nelze, aby prarodiče měli taky pokoj v penzionu na svatbě? Bylo by vám nablízku kdyby něco a vy si můžete užít i tu svatební noc a nějak ve dvou vstřebat ten den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
12.3.24 21:37

Ahoj, dceři bylo 10m, když jsme se brali, normálně s námi spala v apartmanu v posteli, jako doma. Jelikož od rána skoro nespala (byla nervózní asi z nás a pak se pořád něco dělo) a vstávali jsme brzo, bylo hodně co dělat, padli jsme do postele a nějaká svatební noc nám byla šum a fuk :lol: A co jsem slyšela, funguje to tak i u bezdětných, je celý den šrumec, pije se… Vynahradili jsme si to v klidu doma. Ještě tak si to umím představit někde, kde máš 2 pokoje, že teda jdeš vedle a dítě necháš spát. Ale já uspávala kojením a opravdu nějaké intimnosti bylo to poslední, na co jsem myslela. Byli jsme hrozně unavení. Svatební noc má asi smysl, když spolu ti dva před svatbou nic nemají, dneska, kdy spolu lidi bydlí a mají děti, tak je to asi normální noc v hotelu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.3.24 21:40

My teda na svatbě postel ani nevyuzili, slavilo se do rána :D nakonec sme pokoje odevzdavali netknute :D ale v původním plánu bylo, ze syn bude s nama. Moc si tu svatební noc neumím představit, byli sme pak radi, ze sme padli a spali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
12.3.24 21:50

Měli jsme na svatbe dceru rok a půl, už teda kojena nebyla, na noc ji hlídala babička a svatební noc jsme stejně neměli. Byli jsme v 5 ráno rádi, že jsme se dostali do postele. Pak jsme si to vynahradili jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
12.3.24 21:51

Většina lidí co znám prožila svatební noc prostě jako obyčejnou noc v hotelu, kde jenom po náročném a dlouhém dni padli do postele a spali. Blízkost prarodičů by určitě byla fajn, abyste si mohli trochu odpočinout po velkém dnu a v případě potřeby si mohli vzít mimčo k sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.3.24 21:53

Dcerku hlídala babička, předem jsme se na to připravily. Já teda můžu hrdě prohlásit, že svatební noc byla se vším všudy, dokonce i s početím druhýho potomka… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36131
12.3.24 21:54

Tak já, byť jsem byl unavený, tak bych si svatební noc ujít nenechal, ale bohužel s nami spala i švagrová a trojku jsem si v takový den nabídnout netroufnul. Lituji toho dodnes! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.3.24 21:58
@jege píše: Více

A víš jak musí litovat ona? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
36131
12.3.24 22:10
@Janli píše: Více

Manželka anebo švagrová? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15246
12.3.24 22:15

Svatební noc měla význam v dobách kdy se sexem čekalo až do svatby. Ve vašem případě je to už jedno, sex můžete mít kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16292
12.3.24 22:37

Syn měl rok, byli jsme teda doma a spal normálně s náma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
12.3.24 23:20

Ja si nedovedu predstavit, ze bych takhle male dite u sebe nemela. Zadne me dite nedalo noc bez rodici jeste par let po narozeni (vsechny kojene). Mimco bych normalne uspala a uzila si noc se vsim vsudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
13.3.24 12:32

Svatební noc za situace kdy už spolu máme dítě je fraska :D
Nemůžeš mít všechno. Chtela jsi svatební noc neměla jsi teda rodit před svatbou nebo se alespoň snažit aby dítě bylo doložitelné na noc.
Tohle podporování závislosti děti už kolem roku moc nepopírám. kdyz se potom stane že mamina musí třeba urgentně do nemocnice tak chudák dítě. Za mě stokrát lepší pro všechny pozvolna dítě od malička učit být i s jinými lidmi bez maminky. samozrejme s někým kdo se umí postarat a dítě má rád.
Potom je tu x diskuzi typu jsem dva roky na rodicaku dítě je nedoložitelné už nemůžu a hrabě mi z toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.3.24 13:04

@prokr je to desetiměsíční kojený dítě, to se blbě odkládá…..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný