Dárek k prvnímu výročí

9622
8.10.11 22:35

Dárek k prvnímu výročí

Včera sme měli s mužem první výročí od svatby, já si tu teď bezmyšlenkovitě malovala u toho dne v diáři kytičky :) a napadlo mě, že mi vlastně nic nedal :think: Ani kytku…Teda já jemu taky ne no :mrgreen:

Dostaly ste něco k prvnímu výročí od svatby? A daly ste manželovi něco samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
8.10.11 22:41

včera? :mrgreen: my ho máme dnes :-P a dali jsme si vzájemně víkend na šumavě, ostatně jako loni, vypadá to na budoucí tradici :mrgreen: ale jinak nic :wink:

• Citovat
  • Upravit
8935
8.10.11 22:45

My si nedáváme nic,spíše si sedneme jako rodina,uděláme si takový pěkný odpoledne či večer.Dřív i s rodiči a mým bratrem s manželkou,poslední roky sami.Koupím dortíky,uvaříme kafčo,dětem čaj,posedíme,popovídáme a je nám moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.10.11 22:46

No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.10.11 22:49
kaaaca-h píše:
No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali :think: :lol:

tak klidně péruj viď :mrgreen:
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídají :wink:

• Citovat
  • Upravit
9622
8.10.11 22:51
sterezie píše:
kaaaca-h píše:
No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali :think: :lol:
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídají :wink:

Neee, to neee, mně je to šumák :) Já na to nijak zvlášť nejsem. Jen mě to tak napadlo…Jak to třeba je jinde :think: :)

Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 22:52

to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.10.11 22:55
kaaaca-h píše:
sterezie píše:
kaaaca-h píše:
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídají :wink:

Neee, to neee, mně je to šumák :) Já na to nijak zvlášť nejsem. Jen mě to tak napadlo…Jak to třeba je jinde :think: :)

Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnu :palec:

taky nejsem na to, abych nutně musela mít na výročí hodinky s vodotryskem, ale tak zavzpomenout, to by mě asi mrzelo, kdybychom si ani nevzpomněli.. :think:
terdule, já bych se do vrtulníku bála :-D

• Citovat
  • Upravit
9622
8.10.11 22:55
terdule píše:
to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…

Tyjo, tak to bych se bála 8-o Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.10.11 22:56
sterezie píše:
kaaaca-h píše:
sterezie píše:
kaaaca-h píše:

Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnu :palec:
taky nejsem na to, abych nutně musela mít na výročí hodinky s vodotryskem, ale tak zavzpomenout, to by mě asi mrzelo, kdybychom si ani nevzpomněli.. :think:
terdule, já bych se do vrtulníku bála :-D

No my sme chtěli jít na večeři, ale pak to nějak nevyšlo s hlídáním, tak nebylo nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 22:59
kaaaca-h píše:
terdule píše:
Tyjo, tak to bych se bála 8-o Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka :mrgreen:

já miluju adrenalin,proto jsem si vzala toho mýho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.10.11 23:00

tak třeba příští rok :wink:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
8.10.11 23:03
terdule píše:
kaaaca-h píše:
terdule píše:
Tyjo, tak to bych se bála 8-o Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka :mrgreen:
já miluju adrenalin,proto jsem si vzala toho mýho..

tak v tomhle jsme s manželem diametrálně odlišný, on s adrenalinem nemá problém, ale mě by do toho nedostal ani pár koní :lol:

• Citovat
  • Upravit
23.9.15 19:22

Já jsem dostala http://www.fler.cz/…rani-6406445?… je to moc pěkně provedené, a už jsem od něj brala i jedno přání kamarádce na svatbu, mmoc se jí líblo. Ale trošku jsem mu to dopředu nenápadně připomněla, víš zlato, už ot bude skoro rok co jsme…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
25.9.15 10:06

My na to oba zapoměli. Shodou okolností jsme byli na dovolené a večer po výročí jsme leželi v posteli a muž říká:" Ty jo, my jsme měli včera výročí." a já mu řekla:" No fakt…a tak jsme byli aspoň v zoo:":-D Výročí prostě nějak neřešíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí