Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera sme měli s mužem první výročí od svatby, já si tu teď bezmyšlenkovitě malovala u toho dne v diáři kytičky
a napadlo mě, že mi vlastně nic nedal
Ani kytku…Teda já jemu taky ne no ![]()
Dostaly ste něco k prvnímu výročí od svatby? A daly ste manželovi něco samy?
včera?
my ho máme dnes
a dali jsme si vzájemně víkend na šumavě, ostatně jako loni, vypadá to na budoucí tradici
ale jinak nic ![]()
My si nedáváme nic,spíše si sedneme jako rodina,uděláme si takový pěkný odpoledne či večer.Dřív i s rodiči a mým bratrem s manželkou,poslední roky sami.Koupím dortíky,uvaříme kafčo,dětem čaj,posedíme,popovídáme a je nám moc fajn.
No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali
![]()
kaaaca-h píše:
No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali![]()
tak klidně péruj viď ![]()
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídají ![]()
sterezie píše:kaaaca-h píše:tak klidně péruj viď
No, mě to vlastně předtím vůbec nenapadlo, až teď mi tak nějak došlo, jak vždycky ve filmech ty ženský chlapy pérujou, že si nevzpomněli a nic jim nedali![]()
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídají
Neee, to neee, mně je to šumák
Já na to nijak zvlášť nejsem. Jen mě to tak napadlo…Jak to třeba je jinde
![]()
Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnu ![]()
to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…
kaaaca-h píše:sterezie píše:kaaaca-h píše:tak klidně péruj viď
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídajíNeee, to neee, mně je to šumák
Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnuJá na to nijak zvlášť nejsem. Jen mě to tak napadlo…Jak to třeba je jinde
![]()
taky nejsem na to, abych nutně musela mít na výročí hodinky s vodotryskem, ale tak zavzpomenout, to by mě asi mrzelo, kdybychom si ani nevzpomněli.. ![]()
terdule, já bych se do vrtulníku bála ![]()
terdule píše:
to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…
Tyjo, tak to bych se bála
Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka ![]()
sterezie píše:kaaaca-h píše:taky nejsem na to, abych nutně musela mít na výročí hodinky s vodotryskem, ale tak zavzpomenout, to by mě asi mrzelo, kdybychom si ani nevzpomněli..sterezie píše:kaaaca-h píše:tak klidně péruj viď
lasičko, takhle to vždycky dělali, dělají naši, vždycky objednají kupu chlebíčků a povídajíNeee, to neee, mně je to šumák
Ale to posezení s rodinou je pěkná tradice, to navrhnuJá na to nijak zvlášť nejsem. Jen mě to tak napadlo…Jak to třeba je jinde
![]()
terdule, já bych se do vrtulníku bála
No my sme chtěli jít na večeři, ale pak to nějak nevyšlo s hlídáním, tak nebylo nic ![]()
kaaaca-h píše:terdule píše:Tyjo, tak to bych se bála
to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka
já miluju adrenalin,proto jsem si vzala toho mýho..
terdule píše:kaaaca-h píše:já miluju adrenalin,proto jsem si vzala toho mýho..terdule píše:Tyjo, tak to bych se bála
to já jsem dnes hledala dárek na pc a moc se mi líbilo,let vrtulníkem nad karlštejnem…Já mám hrůzu dávat někomu tady ty adrenalinový dárky, bo kdyby se mu pak něco stalo, tak si jdu hodit mašli. Ale já sem taková trochu hysterka
tak v tomhle jsme s manželem diametrálně odlišný, on s adrenalinem nemá problém, ale mě by do toho nedostal ani pár koní ![]()
Já jsem dostala http://www.fler.cz/…rani-6406445?… je to moc pěkně provedené, a už jsem od něj brala i jedno přání kamarádce na svatbu, mmoc se jí líblo. Ale trošku jsem mu to dopředu nenápadně připomněla, víš zlato, už ot bude skoro rok co jsme…;)
My na to oba zapoměli. Shodou okolností jsme byli na dovolené a večer po výročí jsme leželi v posteli a muž říká:" Ty jo, my jsme měli včera výročí." a já mu řekla:" No fakt…a tak jsme byli aspoň v zoo:":-D Výročí prostě nějak neřešíme:-)