Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé dámy,
tak už došlo i na mě
. Jsem vdaná dva roky, roční holčička, doma žádný stres, ale manžel se nejspíš nudil a tak si za mě našel náhradu. Vím, že ji dlouho po seznamkách hledal, nebyl to žádný úlet. Našla jsem účet za společný hotel, občas vůbec nepřijde domů, víkendy si plánuje bez nás. Já teď ale nevím, jestli ho mám nechat jít (lže mi a už mu nevěřím ani slovo), nebo mám zamhouřit oko a zkusit počkat, až ho to přejde (k malé se vždycky choval krásně, nepije, nekouří…) Neptám se vás, milé dámy, jestli zůstat nebo manželství ukončit, spíš mi prosím poraďte, jak jste se s nevěrou vyrovnávaly vy? Někdo říká, že pomůže dbát o sebe, někdo radí chování manžela ignorovat… jsou nějaké tipy a triky, které ženské pomůžou tuhle hnusnou situaci zvládnout? ![]()
předem díky za vaše nápady!
Možná mě budete považovat za vola,ale určitě bych ho kopla do . . .A jinak aby mě to netrápilo,tak bych si užívala,asi to moc s ročním dítkem nejde,ale zajdi si koupit něco na sebe,prostě pečuj o sebe.A když se najde možnost úletu tak bych do toho šla.
U nás se podobná věc řešila loni, sliboval, sekal chvíli dobrotu a já odpustila i když to bolelo fest, snažila se obnovit náš život a snažila se najít novou důvěru.
Po roce jsem mu na „bokovky“ příšla znovu, nevím, zda to tajil celý rok anebo znovu zatoužil dokázat si něco, ale tentokrát jsem neodpusila a vyrazila ho.
![]()
Úlet je jedna věc, pokud chlap lituje a chce manželství udržet a napravit. Ovšem u tebe nevím, zda on vůbec chce, když víkendy tráví bez vás a ani doma nespí.
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!
terdule píše:
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!
Tomu říkám přístup
Jak to dopadlo?
Sheelle píše:terdule píše:Tomu říkám přístup
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!Jak to dopadlo?
jsme manželé
mám ho moc ráda a on mě taky,byl to úlet,on to ví,ale nikdy nepřizná!!
To je teda šílený…píšeš, že jí dlouho hledal. Uf uf. Co mu doma chybělo ? Sex ?
Moje známá to zkoušela, zkoušela manželovi odpustit.
Manžel jí nevěru přiznal. Ukončil to. Ona se rok pokoušela na to zapomenout. Nešlo to, nevěřila mu, štítila se ho. Rozvedla se s ním. Takhle se s nevěrou vyrovnávala ona.
Jé, Tinuviel
,
já mám taky přesně roční holčičku, tak na Tebe myslím, to je teda situace
. Nemám s nevěrou moc zkušenost /no, nebo si to aspoň myslím
/ - tak nevím, co poradit…asi je důležité si uvědomit, jak vidíš svůj vztah s partnerem a jak moc o něj i přes takové hnusné chování stojíš…narození dítěte a zvlášť ten první rok je - podle mě – pro vztah docela náročný, nebo pro nás byl…a manžel, místo aby Ti pořádně pomohl a podpořil, tak udělá tohle? to je teda hnusný
. Jestli s ním i tak chceš zůstat, tak pomsta ve formě Tvé nevěry asi nevede k ničemu, leda, že by sis tím zadostiučinila…no., zkusila bych to s ním pořádně probrat, uvidíš, jak se k tomu staví on…jestli spolu chcete být, tak bych zkusila najít řešení a najít k sobě zase cestu…ale jestli máš pocit, že z Tebe dělá jenom hloupě blbce a už to nemá cenu, tak
. No, a tipy…určitě bych ze sebe nedělala na oko chudinnku, ale hodila bych se do nejlepší formy, pěkně se oblíkala, líčila, byla veselá, chodila na kafíčka s kamarádkama - v rámci omezených možností s malou - ať si uvědomí, jakou má doma úžasnou ženskou a že je trouba
Drž se, doufám, že situaci dobře zvládneš…mocs Tebou soucítím, opatruj se
Helča
Já ty jeho - bylo jich více - obeslala hezky smskama, at ví, co je on zač a že lže nejen mně, ale i jim. A i přesto, že jsem měla důkaz, ještě než jsem ho vyhodila, mi tvrdil stále, že žádná jiná není ![]()
Je pryč a mně se hned dýchá lépe, on od té doby neudělal nic, čím by se snažil celou situaci napravit.
Ahoj,znám to,je to hnus
Promluvte si,řekni mu co víš a dej najevo,že váháš,zda ve vztahu máte pokračovat…a od té chvíle ho pořádně zapřáhni doma.Ať obstarává nákupy,bere si dceru odp. ven,víkendy si v péči střídejte
Ty si v té době vyraž ven na kafe,zacvičit,odjeď na víkend ke kamarádce,odpočívej.Sem tam je prima společná akce-kino,návštěvy…On si uvědomí,že má rodinu,a uvědomí si to i ona slečna.Jen je otázka,co ho k tomu vedlo..třeba se po narození dcery cítil „mimo hru“,chyběl mu sex..kdoví
A uvidíš-buď se srovná,nebo ne,ale za pokus to stojí ![]()
terdule píše:
Drsnééé, ale asi účinné, že?
![]()
KačuliKačka píše:terdule píše:Drsnééé, ale asi účinné, že?
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!![]()
![]()
bylo to celkově drsné,když jsem to zjistila…nebavil mě život!četla jsem i drsné sms,zvedal se mi kufr.jí bylo 25,drahýmu 43,byla do něj blázen-nejhorší kombinace!já těhotná…zoufalá situace!!nešla jsem na potrat,začala jsem to řešit,byla jsem ochotná ject na moravu
a ručně jí to vysvětlit..prala jsem se o něj,dala pokoj..ale měla ze mě strach
.ted se tomu směju,ale do smíchu mi nebylo..
Já jsem tedy nevěru nemusela „zatím“ řešit a doufám, že ani nebudu muset…takže já nic moc nechci radit. Ale neviděla jsi ten díl ze Soukromých pastí, kde hrála Kostková a Vaculík? hrozně jsem obdivovala roli pí.Kostkové s jakou grácií dokázala vyřešit vztah a nevěru svého muže…to mě opravdu dostalo
nejlepší byl konec, když mu došlo o co všechno přišel.Ale pozdě… Že by takový malý návod? Ať už se rozhodneš pro jakoukoliv volbu řešení, tak přeji hodně síly ![]()
Příspěvek upraven 08.10.11 v 21:46
Chelsi píše:
Já jsem tedy nevěru nemusela „zatím“ řešit a doufám, že ani nebudu muset…takže já nic moc nechci radit. Ale neviděla jsi ten díl ze Soukromých pastí, kde hrála Kostková a Vaculík? hrozně jsem obdivovala roli pí.Kostkové s jakou grácií dokázala vyřešit vztah a nevěru svého muže…to mě opravdu dostalo![]()
nejlepší byl konec, když mu došlo o co všechno přišel.Ale pozdě…
Ať už se rozhodneš pro jakoukoliv volbu řešení, tak přeji hodně síly
to bylo hezký,není to podle pravdy?