Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Napeti? Ten, ktery podvadi, si to uziva a jeste mu jde o napeti? To si muze zkusit nejaky adrenalinovy sport, kdyz touzi po napeti…Jak rikam…tihle lidi, by meli zustat sami, navazat se vaznym vztahem, natoz se vdavat, nebo zenit…:-(
Zdaleka ne každý, kdo podvádí si to užívá, takhle to rozhodně není.
Stačí se jen podívat kolik nevěrníků se doma přiznalo, protože už to nezvládali psychicky, kdyby si to užívali, tak se to nestane.
@Heineken píše:
Zdaleka ne každý, kdo podvádí si to užívá, takhle to rozhodně není.
Stačí se jen podívat kolik nevěrníků se doma přiznalo, protože už to nezvládali psychicky, kdyby si to užívali, tak se to nestane.
Přiznali, protože neměli ohleduplnou milenku, co musí neustále volat, smskovat, nechává na saku vlasy, na košili rtěnku a musí mít ženáče neustále za zadkem.
http://www.prozeny.cz/…-milenka-snu
Burj Chalifa píše:
Přiznali, protože neměli ohleduplnou milenku, co musí neustále volat, smskovat, nechává na saku vlasy, na košili rtěnku a musí mít ženáče neustále za zadkem.
Právě že vůbec ne, to o čem píšeš není přiznání, takovým na to manželka jednoduše přišla. Přiznáním jsem maslel to, že ten kdo je nevěrnej to nezvládá a radši se doma přizná, protože už nemůže dál.
@Heineken píše:
Právě že vůbec ne, to o čem píšeš není přiznání, takovým na to manželka jednoduše přišla. Přiznáním jsem maslel to, že ten kdo je nevěrnej to nezvládá a radši se doma přizná, protože už nemůže dál.
Ten je ale blbej.
Kdyby držel jazyk za zuby, ušetřil by nervy několika lidí okolo.
Burj Chalifa píše:
Ten je ale blbej.Kdyby držel jazyk za zuby, ušetřil by nervy několika lidí okolo.
S tím souhlasím, ale taky je na tom vidět pod jakým musí být tlakem, kdaž se přizná, takže si to asi moc neužívá.
@Burj Chalifa píše:
Ten je ale blbej.Kdyby držel jazyk za zuby, ušetřil by nervy několika lidí okolo.
Jo, když už podvádím, tak na to musím mít „koule“ a ne dělat scény a pak se hroutit ![]()
@nepř. G12 píše:
Jo, když už podvádím, tak na to musím mít „koule“ a ne dělat scény a pak se hroutit
No jistě. Zahýbat se musí kultivovaně, když už tedy vůbec. S noblesou a vkusem.To platí nejen pro nevěrníka, ale i pro milenku, milence.Viz článek.
@Heineken píše:@Burj Chalifa píše:
Nie je blbej. Dlhodoba nevera, zvlast ta vyprovokovana zenou, je psychicka zataz horsia ako celopodnikovy podrobny audit spojeny s ISO certifikaciou. Len pre zvlast otrle povahy. Nie kazdy zaletnik je tak otrla povaha, aby sa nesnazil zavdacit manzelke, milenke, nebal sa ze ho niekto pristihne na ulici a furt dokazal vymyslat vyhovorky.
Bábi, úplně se mi to vybavilo.. měla jsem zadaného. On se chtěl jen tak nějak pobavit, nebo nevěděl co dál, nevím. Stráášně jsem se zamilovala a dost ho stahovala. Vzal mně jednou na tajnačku s sebou na služebku mimo město. Šli jsme v pohodě po výstavní síni. Najednou k nám přiběhl nějaký chlap, že tam točí zprávy pro TV a jestli bychom se mu neprošli ještě jednou, že bychom mu pásli do záběru. Miláček ztuhnul a zblednul. Prošli jsme se, miláček šel cca 3 m přede mnou. Pan režisér řekl, že už to nebylo ono. No bodejť ![]()
Já byla blbá ![]()
Člvěk nemusí být nevěrný jenom s jedinou ženou, že? Jsou i takoví, co mají svou stálou partnerku, muckají se s ní na veřejnosti, předvádějí se, ale jakmile vystrčí paty, jdou na diskotéku, kde ji podvádějí s kde kým a to pravidelně třeba každý pátek atd.
Takováto nevěra jim strach nenahání, protože neexistuje milenka, co by po nich něco chtěla a svědomí jim strach z prozrazení netíží.
@PaníBovaryová píše: Člvěk nemusí být nevěrný jenom s jedinou ženou, že? Jsou i takoví, co mají svou stálou partnerku, muckají se s ní na veřejnosti, předvádějí se, ale jakmile vystrčí paty, jdou na diskotéku, kde ji podvádějí s kde kým a to pravidelně třeba každý pátek atd.
Takováto nevěra jim strach nenahání, protože neexistuje milenka, co by po nich něco chtěla a svědomí jim strach z prozrazení netíží.
A to je ono…Proc tuhle lide bezustavaji sami? Proc se vazi, at vaznym vztahem, nebo svatbou? Vzdyt kdyby zustali sami a takhle si uzivali, bylo by vse „v pohode“…?!S
Proč se lidi berou? Většinou kvůli děckám. Pochybuju, že by se chlapi ženili, kdyby je do toho ženské nenatlačili kvůli tomu, aby si pojistily zajištění potomstva ![]()
@Anonymní píše:
A to je ono…Proc tuhle lide bezustavaji sami? Proc se vazi, at vaznym vztahem, nebo svatbou? Vzdyt kdyby zustali sami a takhle si uzivali, bylo by vse „v pohode“…?!S
Chtějí mít výhody dlouhodobého vztahu