Nevěra - tipy&triky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
8.10.11 21:48
terdule píše:
Chelsi píše:
Já jsem tedy nevěru nemusela „zatím“ řešit a doufám, že ani nebudu muset…takže já nic moc nechci radit. Ale neviděla jsi ten díl ze Soukromých pastí, kde hrála Kostková a Vaculík? hrozně jsem obdivovala roli pí.Kostkové s jakou grácií dokázala vyřešit vztah a nevěru svého muže…to mě opravdu dostalo :-o :wink: nejlepší byl konec, když mu došlo o co všechno přišel.Ale pozdě…
Ať už se rozhodneš pro jakoukoliv volbu řešení, tak přeji hodně síly :hug:
to bylo hezký,není to podle pravdy?

Myslím, že jsem to taky slyšela,že ta pointa je podle pravdivé skutečnosti a zbytek kolem si už jen dobarvili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 21:52
terdule píše:
KačuliKačka píše:
terdule píše:
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!
Drsnééé, ale asi účinné, že? :palec: :palec: :palec:
bylo to celkově drsné,když jsem to zjistila…nebavil mě život!četla jsem i drsné sms,zvedal se mi kufr.jí bylo 25,drahýmu 43,byla do něj blázen-nejhorší kombinace!já těhotná…zoufalá situace!!nešla jsem na potrat,začala jsem to řešit,byla jsem ochotná ject na moravu :mrgreen: a ručně jí to vysvětlit..prala jsem se o něj,dala pokoj..ale měla ze mě strach :mrgreen: .ted se tomu směju,ale do smíchu mi nebylo..

U nás to i přes rozhovor s danou „kopretinou“, jeho sliby a kdo ví co vše po roce krachlo, nebot si opět našel nějaké slečny přes internet a nejen na kafíčka. Takže byl odejit, i když se mi snažil namluvit, že nikdo jiný není a nebyl. No nevím, bud jsem blbá já a nechápu to, anebo on je lhář první třídy.
Nicméně jsme tři týdny definitivně od sebe a já plánuju stěhování pryč z domu jeho rodičů… a hrozně se těším, až odtud vypadnu. Jeho „skvělá“ matinka má na všem taky svůj podíl :cert:
Ale i kdyby se snažil, jako že se za celou dobu neráčil ozvat, tak má smůlu… jemu už nebudu věřit ani to „ahoj“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 21:57
KačuliKačka píše:
terdule píše:
KačuliKačka píše:
terdule píše:
když jsem zjistila nevěru,zavolala jsem dívce,s kterou píchal,co mu mám zabalit a ať si nemyslí,že je andílek,co ona vidí..jemu?ať se připraví na alimenty a s dětma a barákem nepočítá!!
Drsnééé, ale asi účinné, že? :palec: :palec: :palec:
bylo to celkově drsné,když jsem to zjistila…nebavil mě život!četla jsem i drsné sms,zvedal se mi kufr.jí bylo 25,drahýmu 43,byla do něj blázen-nejhorší kombinace!já těhotná…zoufalá situace!!nešla jsem na potrat,začala jsem to řešit,byla jsem ochotná ject na moravu :mrgreen: a ručně jí to vysvětlit..prala jsem se o něj,dala pokoj..ale měla ze mě strach :mrgreen: .ted se tomu směju,ale do smíchu mi nebylo..
U nás to i přes rozhovor s danou „kopretinou“, jeho sliby a kdo ví co vše po roce krachlo, nebot si opět našel nějaké slečny přes internet a nejen na kafíčka. Takže byl odejit, i když se mi snažil namluvit, že nikdo jiný není a nebyl. No nevím, bud jsem blbá já a nechápu to, anebo on je lhář první třídy.
Nicméně jsme tři týdny definitivně od sebe a já plánuju stěhování pryč z domu jeho rodičů… a hrozně se těším, až odtud vypadnu. Jeho „skvělá“ matinka má na všem taky svůj podíl :cert:
Ale i kdyby se snažil, jako že se za celou dobu neráčil ozvat, tak má smůlu… jemu už nebudu věřit ani to „ahoj“ :pocitac:

jeho matku(tu zrůdu )komentovat nebudu…vím,že u něj to bylo jen pí..í,nic víc,ale holka se mi zaláskovala :think: to byl problém!dala jsem mu na výběr,zůstal a já jsem moc ráda…dávám mu víc sexu a je vše v pořádku…doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 22:01

Terdule

no, vzhledem k tomu, že u nás to byl děj opakovaný, tak jsem to utla, v rámci zachování nějaké své cti a taky duševního zdraví, že jo… :nevim:

Vím, že pět let je v čudu, ale vedou mě k tomu i další důvody, pro př. i to, že je neustále zadlužený, aniž by jakoukoliv částku investoval do rodiny nebo domku, takže čím dříve vypadnu, tím lépe. Navíc jeho matka - no comment :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 22:06
KačuliKačka píše:
no, vzhledem k tomu, že u nás to byl děj opakovaný, tak jsem to utla, v rámci zachování nějaké své cti a taky duševního zdraví, že jo… :nevim:Vím, že pět let je v čudu, ale vedou mě k tomu i další důvody, pro př. i to, že je neustále zadlužený, aniž by jakoukoliv částku investoval do rodiny nebo domku, takže čím dříve vypadnu, tím lépe. Navíc jeho matka - no comment :pocitac: :cert:

ten můj je zlatej,děti má rád,dluhy nedělá,dnes mi dal korunku navíc…to spíše já jsem někdy megera!jen ten sex :zed: je mu 44 a je jak veverka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.10.11 22:07
terdule píše:
KačuliKačka píše:
no, vzhledem k tomu, že u nás to byl děj opakovaný, tak jsem to utla, v rámci zachování nějaké své cti a taky duševního zdraví, že jo… :nevim:Vím, že pět let je v čudu, ale vedou mě k tomu i další důvody, pro př. i to, že je neustále zadlužený, aniž by jakoukoliv částku investoval do rodiny nebo domku, takže čím dříve vypadnu, tím lépe. Navíc jeho matka - no comment :pocitac: :cert:
ten můj je zlatej,děti má rád,dluhy nedělá,dnes mi dal korunku navíc…to spíše já jsem někdy megera!jen ten sex :zed: je mu 44 a je jak veverka..

Hlavně, že to dobře u vás dopadlo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 22:11
KačuliKačka píše:
terdule píše:
KačuliKačka píše:
Hlavně, že to dobře u vás dopadlo :palec: :palec: :palec:

jsem moc ráda a kdyby si chtěla zas některá dělat chutě…nedoporučuji děvčátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 22:58

Ahojky, zkus si přečíst tohle: https://www.emimino.cz/…verou-83493/ třeba Ti to trošku pomůže, jinak přeji hodně štěstí, já zatím nic podobného nazažila, ale drž se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 23:03

já byla na druhý straně barikády, zamilovala jsem se až po uši, chlap to nejspiš věděl, ale dělal jakože nic, já spřádala plány jak od něj odejdu a budu s milencem.. po roce mojí nevěry jsme se rozešli a za dva měsíce jsem byli zase spolu, nicméně já stále ještě s milencem, utekl další třičtvrtěrok a já si to konečně srovnala v hlavě, milence jsem nechala na pospas jinejm a od tý doby jsme spolu..

je fakt, že v tý době jsme ještě neměli děti, nicméně uvědomuju si že mám naprosto zlatýho chlapa a jakejkoliv jinej by se mnou vymet, nikdy jsem o tom období nemluvili (já ji nikdy nepřiznala a on nikdy neřekl co ví) a asi ani nikdy nebudem

• Citovat
  • Upravit
107
9.10.11 00:07

Ahoj to je mi líto,máme totožnou situaci za sebou když byly malému dva měsíce. U nas fungovalo, že jsem se o sebe vážně ale opravdu moc začla starat koupila jsem pár šperků a cetek, změnila barvu a střih vlasů, zhubla všichni se strasně začli divit jak mi to sluší a co že se to semnou děje a názor že asi někoho mám napadl i manžela a žárlivost začla fungovat. Od té chvíle mě neviděl v teplákách a ni nenamalovanou .Občas jsem se vypařila z domu a nebrala telefony, občas si v noci psala smsky (s kámoškou) ale to on nevěděl.Začal se ptát jaktože mám novej prstýnek a kde jsem ho vzala? Na to všechno jsem odpověděla no mám. Byla jsem příjemná a milá pořád dobrá nálada ze začátku hraná a pak jsem zjistila že najednou sebevědomí stouplo na maximum a náladička už opravdu už taková je.Párkrát jsem mu připravila opravdu luxusní sex zkousla jsem věci který bych normálně nikdy nedělala. A jak to dopadlo? Jsem sama! Manžel se vrátil a klapal jak hodiny asolutně dokonale. Ale já zjistila, že takového ubožáka opravdu nepotřebuju, zhnusil se mi po osmi letech šťastného bezproblémového vztahu teď když se máme vidět dávám si sakra záležet aby mi to slušelo a vidim na něm jak je nešťastnej, že o mě přišel a zahodil tolik krásnejch let kvůli tomu že mu mozek spadl do kalhot. :dance: :dance: :dance: Takže jsme s Tomáškem sami a je nám dobře moc dobře. On mi občas napíše uplakanou sms že ho nikdo nevzrušuje že s nikým nemůže spát pač mu to nejde. Nevím jestli kecá nebo ne ale zhubl za měsíc osm kilo a je mu bídně.Ale má co chtěl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
9.10.11 08:00
Jumpin píše:
Ahoj to je mi líto,máme totožnou situaci za sebou když byly malému dva měsíce. U nas fungovalo, že jsem se o sebe vážně ale opravdu moc začla starat koupila jsem pár šperků a cetek, změnila barvu a střih vlasů, zhubla všichni se strasně začli divit jak mi to sluší a co že se to semnou děje a názor že asi někoho mám napadl i manžela a žárlivost začla fungovat. Od té chvíle mě neviděl v teplákách a ni nenamalovanou .Občas jsem se vypařila z domu a nebrala telefony, občas si v noci psala smsky (s kámoškou) ale to on nevěděl.Začal se ptát jaktože mám novej prstýnek a kde jsem ho vzala? Na to všechno jsem odpověděla no mám. Byla jsem příjemná a milá pořád dobrá nálada ze začátku hraná a pak jsem zjistila že najednou sebevědomí stouplo na maximum a náladička už opravdu už taková je.Párkrát jsem mu připravila opravdu luxusní sex zkousla jsem věci který bych normálně nikdy nedělala. A jak to dopadlo? Jsem sama! Manžel se vrátil a klapal jak hodiny asolutně dokonale. Ale já zjistila, že takového ubožáka opravdu nepotřebuju, zhnusil se mi po osmi letech šťastného bezproblémového vztahu teď když se máme vidět dávám si sakra záležet aby mi to slušelo a vidim na něm jak je nešťastnej, že o mě přišel a zahodil tolik krásnejch let kvůli tomu že mu mozek spadl do kalhot. :dance: :dance: :dance: Takže jsme s Tomáškem sami a je nám dobře moc dobře. On mi občas napíše uplakanou sms že ho nikdo nevzrušuje že s nikým nemůže spát pač mu to nejde. Nevím jestli kecá nebo ne ale zhubl za měsíc osm kilo a je mu bídně.Ale má co chtěl :cert:

Musím se k vám ženy přidat…tohle je super jak jsi to napsala…já jsem rozvedená…snažila jsem se to zkousnout a nešlo to…dnes mám bezva chlapa ,měsíční dceru a nelituju,že jsem se rozvedla po roce manželství…on pak hořce litoval,já se smála a dnes vím,že je to ubožák a arogantní blb,kterej se předvádí,blbej kamioňák… :-P Taky má dnes 4měsíční dítě.....přeju mu to,ale jsem ráda,že to nejsem já co s ním to mimi má.....on je prostě blb… :lol: :lol: Přišla jsem na to v čas a dnes vím,kdyby mě to potkalo znova tak sebevědomí mi zrovna naštěstí nechybí a vím,že se chlapům dost líbím,takže až zas někdo podvede…řeknu jdi,vybral sis sám a já???Vždy se dá ochočit jiné zvíře no ne???Ale trápit se a ponižovat to se opravdu tedy nehodlám!!!!!A štěstí mám,přece svou dceru!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.10.11 09:23

Ahoj Zakladatelko,
jedině, co pomůže je čas.. Kdybych byla v tvé situaci a nebyla si jistá, jestli chci s manželem zůstat, nechala bych to chvíli být a plynout. Zaměřila bych se na dítě a na sebe. Pokud ti to jen čas dovolí, pusť si nějaký pěkný film, u kterého aspoň trošičku vypneš, pozvi kamarádku na návštěvu, zajděte na kávu, kup si něco pěkného na sebe, a dojdi si ke kadeřnici (to mi vždycky spraví náladu :-D ). Pozoruj chlapa, jak se chová, třeba půjde do sebe a dojde mu to. Bavila bych se s ním v klidu, bez emocí. Nechala bych mu trošku času, ale když především on nebude mít zájem to řešit, nebude s vámi doma, přemýšlela bych o rozchodu. Vím, že to musí být psychicky náročný, ale nedělala bych ukvapený rozhodnutí, věř, že když tomu dáš chvíli čas, budeš potom jednat s chladnější hlavou a větším rozumem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.10.11 10:29

terdule

Super,tak tohle bych taky udělala,fakt dobrý.. :palec: :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.10.11 12:12
máma0 píše:
terdule

Super,tak tohle bych taky udělala,fakt dobrý.. :palec: :palec: :jazyk:

Tak tohle je bomba. Teď bych to už zvládla také :lol: Jak bylo řečeno, opravdu to jsou zvířata a měli by se chovat v klecích :-P Můj táta říka, když chceš věrnýho chlapa najdi si labuťáka :-D
Nechci tim říct, že jsem na ně totálně zanevřela to ne. Já také doufám, že toho pravého potkám.
Já bych teď nejspíš reagovala jako máma0, kterou tady cituji. Ale chápu a z vlastní situace vím, že to není jednoduché. Já pořád doufala, že je to jen blbej zkrat, že mi přeci neuteče od dvouměsíčního miminka a zoufale jsem doufala, že se vrátí, říkala jsem si, že tohle bude bolet ještě dlouho, že to nedám. Ale musim říct, že jsem prozřela rychle, sama tomu ještě občas nevěřim. Důležitý je zaměřit se jen sama na sebe a prcka a žít jen pro Vás dva. Byla jsem zvyklá, že za mě vše dělal, zařizoval a vydělával a najednou jsem musela sama, ale aspoň si teď příjdu, že za něco stojim, že nejsem závislá na někom. I když finančně na něm závisla jsem, ale měla jsem štěstí a když měl hodně špatné svědomí dala jsem mu podepsat předběžné opatření péče o dítě a finanční vyrovnání a on podepsal bez keců.Takže ve výsledku radím, opravdu tomu dát čas, ale nebýt hloupá a ošetři si tyhle věci. Ten papír můžeš vyhodit vždycky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.10.11 13:29

Píšeš, že si někoho hledal už dlouho, takže předpokládám, že vám to i před nevěrou neklapalo..
Být tebou, začala bych řešit problémy, kvůli kterým se vůbec odhodlal někoho shánět..( pokud to tedy není tak, že je prostě erotoman)..

Sama víš nejlépe co mu doma chybělo, nebo zda se k sobě vůbec hodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí