Nevěra - tipy&triky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.6.13 21:21
@vendulka72 píše:
Proč je jim s milenku „lépe“? (Pomiňme osudovou lásku, protože ta se nemůže řešit nedůstojným mileneckým poměrem.) Třeba i proto, že před milenkou mohou dělat ramena, ta jim to ještě žere. Před manželkou se již mnohokrát znemožnili a projevili jako neschopní slaboši. Většinou taky s manželkou vychovávají děti, takže vznikají i třecí plochy ohledně výchovy. Chlap na ně např. řve, žena s tímto řešením nedobrého prospěchu nesouhlasí a ejhle, „už si nerozumíme“. Další je sex. Manželka chce v pondělí, to se mu nepostaví. On chce v úterý, protože mu zrovna stojí, to ale nechce manželka, bolí ji žlučník a opravdu na hrátky nemá chuti. Manželka chce ve středu, jemu se opět nepostaví, protože mu přece stál celou včerejší noc… Pak se to párkrát povede, pak zas ne. Ale pán by si představoval, aby to bylo jako ve dvaceti.. takže je nasranej a viní z toho kupodivu manželku.
A do kombinace těchto prvků vpluje „chápavá“ kolegyně, či kamarádka.Život mi připadá jako test, kolik blbostí a zhovadilostí jsme schopni svým bližním napáchat a jakými pseudodůvody si je pak obhajujeme. Když si vzpomenu na ty svoje plky, kterými jsem krmila svého zadaného, je mi stydno až u kotníků. :oops:

Ona :V pondělí končí menses, v úterý jsou třídní schůzky, ve středu ji bolí hlava, ve čtvrtek odmítne sex kvůli špinavým ponožkám pod postelí( není otrok), v pátek jde na vínko s kámoškou, v sobotu přijela tchýně, v neděli je unavená po náročném týdnu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.6.13 21:35
@Burj Chalifa píše:
Ona :V pondělí končí menses, v úterý jsou třídní schůzky, ve středu ji bolí hlava, ve čtvrtek odmítne sex kvůli špinavým ponožkám pod postelí( není otrok), v pátek jde na vínko s kámoškou, v sobotu přijela tchýně, v neděli je unavená po náročném týdnu :mrgreen:.

I tak možno. :P
Ale tyto potíže neznám, těmto nerozumím 8o. Měla jsem jednoho, ten nechal použité slipy na gramofonu. Nechala jsem je tam týden a vůbec to nekomentovala :lol:. Menses jsem neměla roky. Kámošky nepěstuju. Třídní schůzky jsou jen 2× do roka a ještě v pohodě. V neděli jsem odpočatá (ale pravda ve stresu z dalšího týdne). ;)
Ovšem vím, co udělá s chlapem fakt, že se mu párkrát nepostaví a co udělá se ženskou fakt, že ji v 10-ti použilo nějaké prase. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
28.6.13 21:39

@Burj Chalifa :lol: :lol: :lol:

On.. v pondeli mel narocny den.. v utery se zdrzel s kamarady, v praci.. ve stredu se rafinovane obleknu do sexy pradla.. tak si pustime film ne? Ve ctvrtek zkouska kapely do noci.. patek otevru vino.. zapalim svicky.. on usne.. je unavenej po celym tydnu.. az do nedele.. prolozeno nevolnosti z prezrani, paleni zahy atd…v nedeli stres z toho, co za cely tyden nestihl.. odnese kdokoli po ruce.. standard po - ne.. nadobi pouzite se zaschlymi papirovymi ubrousky vsude.. pos.. hajzl.. halda spinavych hadru.. kwa.. sem cam z toho nadrzena jak terenni beruska.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.6.13 21:45

**„@erinv“.. nadržená beruška :-D

Žena nesmí být na muži závislá jak finančně, tak sexuálně. Pamatuju si, jak jsem opustila totálního blba (i v posteli to byl sobec sobeckej) ale mně pak ten častý, nic neříkající sex, chyběl! :poblion:
To je třeba překonat ženy! Protože jinak lezeme do postele se spodinou a chátrou, která nám nesahá ani po kotníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.13 18:48
@Burj Chalifa píše:
To je vůbec těžký, z čeho pramení mužská nevěra. Bezesporu ve všech případech sex, věci, co se doma nedělají nebo jen málo či s odporem, přitažlivost milenky (vždy upravená, navoněná…).Ovšem úplně bych nezatracovala obligátní důvod ala manželka mi nerozumí. Zatímco doma se řeší pochopitelně spíše provozní věci, s milenkou úžasné zážitky z koníčků, sportu, třeba možná i politika ( pokud se pán zajímá).Milenka naslouchá, obdivuje, chválí. No a i ten sex je nějaký jiný, lepší, vzrušivější, divočejší, než s Marií, co právě konečně dořešila domácí úkoly, zahnala děti do postele, sundala si zástěru a otřela zpocené čelo. Zatímco sex nevěrníka je ještě biologicky vysvětlitelný, závažnější je, když se milenka stane důvěrnicí v dobrém slova smyslu. Když se jí svěřuje víc než vlastní ženě. A já se ptám - proč je některým mužským pocitově lépe než s manželkou? :nevim:

Verim tomu, ze ve spouste pripadu, je to kvuli sexu, ale cim jsem atarsi, tim vic si zacinam myslet, ze „jen“ v tom to nebude.Ze zenska se doma muze snazit sebevic a chlapum porad bude NECO chybet…Velmi casto nad timhle premyslim a ptam se co to NECO je…Jestli opravdu plati to, ze chlap je spokojeny, kdyz ma doma uklizeni, vyprano, navareno a v sexu vse, co si preje…? :? S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.13 19:04
@vendulka72 píše:
Proč je jim s milenku „lépe“? (Pomiňme osudovou lásku, protože ta se nemůže řešit nedůstojným mileneckým poměrem.) Třeba i proto, že před milenkou mohou dělat ramena, ta jim to ještě žere. Před manželkou se již mnohokrát znemožnili a projevili jako neschopní slaboši. Většinou taky s manželkou vychovávají děti, takže vznikají i třecí plochy ohledně výchovy. Chlap na ně např. řve, žena s tímto řešením nedobrého prospěchu nesouhlasí a ejhle, „už si nerozumíme“. Další je sex. Manželka chce v pondělí, to se mu nepostaví. On chce v úterý, protože mu zrovna stojí, to ale nechce manželka, bolí ji žlučník a opravdu na hrátky nemá chuti. Manželka chce ve středu, jemu se opět nepostaví, protože mu přece stál celou včerejší noc… Pak se to párkrát povede, pak zas ne. Ale pán by si představoval, aby to bylo jako ve dvaceti.. takže je nasranej a viní z toho kupodivu manželku.
A do kombinace těchto prvků vpluje „chápavá“ kolegyně, či kamarádka.Život mi připadá jako test, kolik blbostí a zhovadilostí jsme schopni svým bližním napáchat a jakými pseudodůvody si je pak obhajujeme. Když si vzpomenu na ty svoje plky, kterými jsem krmila svého zadaného, je mi stydno až u kotníků. :oops:
.
A ja si vzdycky pri tomhle tematu rikam, proc se tihle lidi teda zeni, vdavaji??Proc nezustanou „sami“ a neuzivaji si tak, jak jim to vyhovuje? Nikomu by neublizovali a jim by bylo fajn…S.
  • Citovat
  • Upravit
36504
2.7.13 19:24
@Anonymní píše:
Verim tomu, ze ve spouste pripadu, je to kvuli sexu, ale cim jsem atarsi, tim vic si zacinam myslet, ze „jen“ v tom to nebude.Ze zenska se doma muze snazit sebevic a chlapum porad bude NECO chybet…Velmi casto nad timhle premyslim a ptam se co to NECO je…Jestli opravdu plati to, ze chlap je spokojeny, kdyz ma doma uklizeni, vyprano, navareno a v sexu vse, co si preje…? :? S.

Možná, možná…je to nedostatek milé komunikace, zájmu…Pokud se doma spíše štěká, hádá, nakazuje, vyčítá…Prostě taky si nemyslím, že jde výhradně o ten sex. U povrchních chlapů asi ano, ale všichni nevěrníci nejsou jen „tělesní“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.13 19:33
@Burj Chalifa píše:
Možná, možná…je to nedostatek milé komunikace, zájmu…Pokud se doma spíše štěká, hádá, nakazuje, vyčítá…Prostě taky si nemyslím, že jde výhradně o ten sex. U povrchních chlapů asi ano, ale všichni nevěrníci nejsou jen „tělesní“.

Jenze z toho, co pozoruji kolem sebe, se to stava i kdyz vsechno tohle doma je v pohode…V tomhle se ztracim…a nejak cim dal vic…S

• Citovat
  • Upravit
36504
2.7.13 19:55
@Anonymní píše:
Jenze z toho, co pozoruji kolem sebe, se to stava i kdyz vsechno tohle doma je v pohode…V tomhle se ztracim…a nejak cim dal vic…S

trochu více světla by nám do toho vnesli zdejší muži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
2.7.13 19:59
@Anonymní píše:
Jenze z toho, co pozoruji kolem sebe, se to stava i kdyz vsechno tohle doma je v pohode…V tomhle se ztracim…a nejak cim dal vic…S

Jenže „v pohodě“ pro ženu a pro muže není totéž. Stačí si přečíst některá témata a mám docela jasnou představu, jak ta „pohoda“ u některých doma probíhá ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.13 20:14
@nepř. G12 píše:
Jenže „v pohodě“ pro ženu a pro muže není totéž. Stačí si přečíst některá témata a mám docela jasnou představu, jak ta „pohoda“ u některých doma probíhá ;)

Ano…jenze i kdyz se clovek pak zepta, tak je prece vse v poradku a dotycny nic menit nehodla… :roll: S

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
2.7.13 20:15
@Anonymní píše:
Ano…jenze i kdyz se clovek pak zepta, tak je prece vse v poradku a dotycny nic menit nehodla… :roll: S

Rak někoho to prostě baví, má to jako sport, to napětí :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.13 20:36
@nepř. G12 píše:
Rak někoho to prostě baví, má to jako sport, to napětí :-)

Napeti? Ten, ktery podvadi, si to uziva a jeste mu jde o napeti? To si muze zkusit nejaky adrenalinovy sport, kdyz touzi po napeti…Jak rikam…tihle lidi, by meli zustat sami, navazat se vaznym vztahem, natoz se vdavat, nebo zenit…:-(

• Citovat
  • Upravit
36504
2.7.13 20:43
@Anonymní píše:
Napeti? Ten, ktery podvadi, si to uziva a jeste mu jde o napeti? To si muze zkusit nejaky adrenalinovy sport, kdyz touzi po napeti…Jak rikam…tihle lidi, by meli zustat sami, navazat se vaznym vztahem, natoz se vdavat, nebo zenit…:-(

Trocha adrenalinu neuškodí i manželce a dětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
2.7.13 21:25
Burj Chalifa píše:
trochu více světla by nám do toho vnesli zdejší muži :nevim:

Snažil jsem se to několikrát z pozice chlapa vysvětlit, jenže většinou to dopadne tak, že sem vletí někdo, kdo napíše že to tak není a pořád si mele tu svou.
Ale ono by to asi bylo spíš na průzkum, protože variant a možností je mnoho, není žádný univerzální recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí