Nevěra - tipy&triky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
28.6.13 17:14
@erinv píše: @Heineken..proč já si nevzala Pištu Hufnáglaaá.. :lol: :lol: :lol:
:palec:

Otázkou je, jestli by s milenkou chtěli zůstat. Takovýto chroničtí nevěrníci potřebují jen bokovku na sex, případně na obdiv své osoby, ale pak stejně ochotně naklušou domů za dětmi a manželkou. Možná si nechtějí kazit to „hezké“ všeními záležitostmi, jako je praní ponožek a stříhání nehtů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.6.13 17:17
erinv píše: @Heineken..proč já si nevzala Pištu Hufnáglaaá.. :lol: :lol: :lol:

No tak nějak, ale hlavně že jsem si Pištu Hufnágla nevzal já, i když…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
28.6.13 17:21

Já myslim, že to je hodně o osobní vyzrálosti.. :think:..někdy přichází moudrost s věkem.. někdy příchází věk jaksi sám.. :lol: takže partner, který byl původně komplementární už prostě není.. a pak je na místě změna i s ponožkama a neostřihanejma ´kokosákama.. :mrgreen:..pak je tu parta těch méně dospělejch, který jsou doma nespokojený, ale radši hrajou za Spartu i za Slávii a nejsou sto učinit rozhodnutí…a poslední skupina jsou nedospělí jedinci s osobním problémem a ti si promiskuitou „řeší“ nebo lépe kompenzují cosi no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.6.13 17:25
@Heineken píše:
Tohle není pravda, sex v tom být vůbec nemusí, i když většinou bývá.

Není nevěry bez sexu.Sex s milenkou je buď stejně dobrý jako se ženou, nebo lepší. Milenku s horším sexem si nějak neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.6.13 17:31
Burj Chalifa píše:
Není nevěry bez sexu.Sex s milenkou je buď stejně dobrý jako se ženou, nebo lepší. Milenku s horším sexem si nějak neumím představit…

Máš malou představivost.
Chlap může mít doma sexuální mašinu s kterou si nemá co říct a milenku může mít obyčejnou holku s kterou si dobře popovídá.
Může to být o té komplementaritě, jak už tady bylo napsáno, prostě u manželky přišel jen věk, ale už ne moudrost a není už komplementární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
28.6.13 17:34

@Heineken to víš že to tak může být.. :hug:  :mrgreen:

ale je pravda, že co píše @Burj Chalifa je asi častější jev tedy.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.6.13 17:41
erinv píše:
ale je pravda, že co píše @Burj Chalifa je asi častější jev tedy.. :mrgreen: :lol:

To nevím, to hodnotit nemůžu, žádné výzkumy ohledně důvodů nevěry jsem nečetl.
Já se třeba domnívám, že nejčastější důvod nevěry je nespokojenost ve vztahu a zároveň problém vztah ukončit kvůli dětem, majetku, atd., tak se v tom lidi plácají a utíkají od reality mimo vztah, třeba už jen proto, že jim hrozně moc chybí láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.6.13 17:44
@Heineken píše:
To nevím, to hodnotit nemůžu, žádné výzkumy ohledně důvodů nevěry jsem nečetl.
Já se třeba domnívám, že nejčastější důvod nevěry je nespokojenost ve vztahu a zároveň problém vztah ukončit kvůli dětem, majetku, atd., tak se v tom lidi plácají a utíkají od reality mimo vztah, třeba už jen proto, že jim hrozně moc chybí láska.

I chlapům chybí láska, zájem a trocha něhy, ženskosti. Věřím tomu.Jsou to totiž taky jen lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
28.6.13 17:51

Jo, nevěra je možná i bez sexu, ale pak je otázka, zda to vůbec nevěra je, pro někoho ne, pro někoho horší než ta fyzická.

• Citovat
  • Upravit
1823
28.6.13 17:54

Kwa.. hoši..skoro jste mě rozplakali.. až jsem z toho dostala chuť na chleba se sádlem.. :lol:

zkusim to dnes svému milenci navrhnout, že si budem jen povídat.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.6.13 17:55
@erinv píše:
Kwa.. hoši..skoro jste mě rozplakali.. až jsem z toho dostala chuť na chleba se sádlem.. :lol:zkusim to dnes svému milenci navrhnout, že si budem jen povídat.. :pankac:
:mrgreen:Když to bude jen platonické, můžeš si na to sádlo dát i cibuli!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
28.6.13 18:01

@Burj Chalifa.. :lol: tak tomu pomalu začínám přicházet na chuť tedy.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.6.13 20:11

Proč je jim s milenku „lépe“? (Pomiňme osudovou lásku, protože ta se nemůže řešit nedůstojným mileneckým poměrem.) Třeba i proto, že před milenkou mohou dělat ramena, ta jim to ještě žere. Před manželkou se již mnohokrát znemožnili a projevili jako neschopní slaboši. Většinou taky s manželkou vychovávají děti, takže vznikají i třecí plochy ohledně výchovy. Chlap na ně např. řve, žena s tímto řešením nedobrého prospěchu nesouhlasí a ejhle, „už si nerozumíme“. Další je sex. Manželka chce v pondělí, to se mu nepostaví. On chce v úterý, protože mu zrovna stojí, to ale nechce manželka, bolí ji žlučník a opravdu na hrátky nemá chuti. Manželka chce ve středu, jemu se opět nepostaví, protože mu přece stál celou včerejší noc… Pak se to párkrát povede, pak zas ne. Ale pán by si představoval, aby to bylo jako ve dvaceti.. takže je nasranej a viní z toho kupodivu manželku.
A do kombinace těchto prvků vpluje „chápavá“ kolegyně, či kamarádka.

Život mi připadá jako test, kolik blbostí a zhovadilostí jsme schopni svým bližním napáchat a jakými pseudodůvody si je pak obhajujeme. Když si vzpomenu na ty svoje plky, kterými jsem krmila svého zadaného, je mi stydno až u kotníků. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.6.13 20:30

@vendulka72
Asi jo, bude to těmi rameny a tím, že milenka má v pořádku žlučník. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.6.13 21:12
@Heineken píše:
@vendulka72
Asi jo, bude to těmi rameny a tím, že milenka má v pořádku žlučník. :roll: :roll: :roll:

Ramena jsou tam hodně. Milenka ani ten žlučník v pořádku mít nemusí. Když ale s chlapem je 2× do měsíce, tak je ty dva dny v pohodě :andel:. On se ani na ni nemá kdy nakrknout. Zato manželka na něj musí být medová denně. To je pak hodně nevyrovnaný boj, pro tu ženu.
Sama jsem měla tu čest sledovat (i po ukončení naší velké lásky ) pár let toho svého ženáče. Po pár letech, co jsem ho potkávala pouhé 4 hoďky týdně, pracovně…zabila bych ho debila! A ta jeho to měla doma denně několik let! Statečná to žena. V duchu se jí omlouvám, i když jsem na ni nikdy nenasazovala, ale stejně jsem si říkala, proč s ní teda je, proč není se mnou, když si s ní táák nerozumí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí