Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kromě Postinoru se můžeš modlit
A jak ti vychází +- plodné dny? Kdy byla poslední ms?
Jane79 píše:
bud v klidu baby boxy jsou už po celé republice
To teda moc nechápu. Se snad neptá, kam odložit dítě, ne? ![]()
Veruš1 píše:Jane79 píše:To teda moc nechápu. Se snad neptá, kam odložit dítě, ne?
nechápeš ironii? Na blbej dotaz, blbá odpověď ![]()
ynax píše:Veruš1 píše:nechápeš ironii? Na blbej dotaz, blbá odpověďJane79 píše:To teda moc nechápu. Se snad neptá, kam odložit dítě, ne?
Když tohle mi zrovna jako ironie moc nepřijde ![]()
Veruš1 píše:
Kromě Postinoru se můžeš modlitA jak ti vychází +- plodné dny? Kdy byla poslední ms?
tak nějak
Chápu, že je to nepříjemná situace.
Jane79 píše:
No, ty blaho ![]()
14 dní po vysazení by ti nemělo hrozit velké riziko otěhotnění, ale ta možnost tu je. Nicméně tělo se po antikoncepci často ještě vzpamatovává, minimálně 1-3 cykly, tak můžeš doufat, že jsi ještě neměla ovu, ale pro jistotu být tebou, tak si pro ten Postinor dojedu, pro klid v duši. Myslím, že je tu docela dost holek, které otěhotněly hned po vysazení.
Mimochodem, já vysadila antikoncepci kvůli migrénám a vůbec mi to nezabralo. Radila ses o tom s gynekologem? On mi totiž navrhoval jako první krok změnit antikoncepci a až potom ji zkusit vysadit. Jestli ses ještě neradila, tak se poraď, můžeš jen změnit antikoncepci a nemusíš se bát otěhotnění.
Jinak sex s kondomem a jiné antikoncepční metody, které zabrání „nehodě“ ![]()
Myslím, že plodných dnů se moc nedopočítá, měla pseudocyklus řízený antikoncepcí ![]()
Ta ironie s babyboxem není moc vhodná..
Jiné řešení než postinor taky neznám..
INAX To jako, že moje otázka je blbá?
Poslední MS byla 26.9, ale neumím si to vypočítat -nikdy jsem to nepotřebovala…s prvním prckem to bylo, buď a nebo ![]()
Někde jsem četla, že se vezme více antikoncepčních pilulek…
Jana206 píše:
Myslím, že plodných dnů se moc nedopočítá, měla pseudocyklus řízený antikoncepcí
Ta ironie s babyboxem není moc vhodná..
Jiné řešení než postinor taky neznám..
Já po vysazení antikoncepce přesně poznala ovulaci, jsem myslela, že mi rupne břuch
, ale je fakt, že často se tělo dlouho vzpamatovává ![]()
Moje telo se treba ani nemelo z ceho vzpamatovat- otehotnela jsem pres prasky!!! Ted mam telisko, uvidime jestli nejsem superplodna!!! ![]()
Jinak si myslim, ze vzit vice antiko prasku najednou je hlkoupost, to by nemelo nic ovlivnit, fakt me napada jen ten postinor. Proc se mu vlastne tak branis???
Jo a k tomu babyboxu - prirovnala bych to spis k blbosti nez k ironii… ![]()
Ahoj holky, mám dotaz - už 14dní neberu antikoncepci - ne z důvodu otěhotnění, ale z důvodu častých migrén..dnes jsme s manželem měli sex a bohužel se nám stala nehoda a já teď nevím, co dělat…vím, že se tady řeší spíše téma, jak otěhotnět, ale my si teď dalšího prcka pořizovat z finančních důvodů nemůžeme a vlastně to ani v plánu nebylo…vím, že mě tady budete asi odkazovat na pilulku Postinor, ale neni i nějaká jiná varianta? Předem moc díky za Vaše rady.