Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Někde jsem četla, že se vezme více antikoncepčních pilulek…
to ano, ale jen určitých antiko - a je to stejný systém jako ten postinor…ten taky není nic jiného, než prášek nabušený hormonama…
já takhle jednou letěla na gyndu s obavou možného otěhotnění při večerní „nehodě“, brala sem sice antiko, ale současně i antibiotika, která snižovala jejich účinnost, takže jsme se chránili kondomem a když bylo po všem, tak jsme zjistili, že v průběhu sexu praskl ![]()
šla jsem tedy hned druhý den dopoledne na gyndu, vysvětlila situaci a požádala o ten postinor - a ona mi řekla, že s každou hodinou se účinnost postinoru snižuje, takže mi pro sichr místo toho dá 4 pilulky nějaké antikoncepce (odstřižené z platíčka), že jsou to nějaké pilule „starší generace“ takže se už moc jako běžná antiko nepoužívá, ale když se zobnou 4 najednou, tak mají stejný vliv jako ten postinor, ale vyšší účinnost i s větším časovým odstupem od nechráněného styku.
Příspěvek upraven 08.10.11 v 14:04
Tak pokud to vezmeme čistě logicky bez emocí tak jsou následující varianty:
A pokud se povedlo tak:
Takže zmiňovaný babybox sice nebyl podán úplně vhodným způsobem, nicméně i on je odpovědí na položenou otázku
Příspěvek upraven 08.10.11 v 14:04
Když jsem si byla pro Postinor asi před rokem tak mi dala doktorka dost najevo, co si o mně myslí a taky je to dost velkej „zmetek“ pro tělo..každopadně dnes je sobota, takže přichází v úvahu pohotovost a tam mi jsou ukradený…
A potom bych asi zacala uvazovat o nejake jine antikoncepci… ![]()
Anonymní píše:
Když jsem si byla pro Postinor asi před rokem tak mi dala doktorka dost najevo, co si o mně myslí a taky je to dost velkej „zmetek“ pro tělo..každopadně dnes je sobota, takže přichází v úvahu pohotovost a tam mi jsou ukradený…
Zmetek pro tělo to je, to v každém případě a doktorka si může myslet co chce, to ti může být fuk.
Adopce ani různé jiné druhy jako Babybox u nás neexistují, k tomu bych v životě nepřistoupila, jen teď máme větší finanční výdaje - plánujeme hypotéku, atd, takže se to prostě nehodí - nemyslela jsem, že jsme na socialnich davkach
kazdopadne si asi pro klid v dusi pro postinor pojedu…holt jsme si dneska udelali sex s veceri za 600,– ![]()
jinak já tedy tu antiko před dvěma lety zkusila vysadit právě z důvodu migrén, a mě to dost pomohlo ![]()
Barca12345 píše:
A potom bych asi zacala uvazovat o nejake jine antikoncepci…
já chtěla nejdriv zkusit vysadit tuhle, abych zjistila, jestli mám kvuli ni ty migreny…a taky jsem chtela nechat telo chvili oddechnout…jenze jsem holt v kratke chvilce zapomnela, ze uz nejsem pod jejim vlivem a manzel semnou nechtel trisknout o zed…
Anonymní píše:Barca12345 píše:já chtěla nejdriv zkusit vysadit tuhle, abych zjistila, jestli mám kvuli ni ty migreny…a taky jsem chtela nechat telo chvili oddechnout…jenze jsem holt v kratke chvilce zapomnela, ze uz nejsem pod jejim vlivem a manzel semnou nechtel trisknout o zed…
jak že s tebou nechtěl třísknout o zeď??
asi nechápu
![]()
Anonymní píše:Barca12345 píše:já chtěla nejdriv zkusit vysadit tuhle, abych zjistila, jestli mám kvuli ni ty migreny…a taky jsem chtela nechat telo chvili oddechnout…jenze jsem holt v kratke chvilce zapomnela, ze uz nejsem pod jejim vlivem a manzel semnou nechtel trisknout o zed…
Jdi do toho Postinoru. Mas jistotu a klidek. Muzes ho dostat i na pohovotovosti myslim a az 48 h po styku.
tak jsem si to ted pocitala a pekne jsem se strefila do plodnych dnu… ![]()
Anonymní píše:
no byla jsem nahoreno kazdopadne jeduuuu…
jo tak, já jsem si říkala v jaké poloze ste asi byli, že by to mohl zarazit jen tímto chvatem
![]()
jinak já věřím, že my se nesnažit otěhotnět, tak bych asi přes tu pelest i letěla - než sme se rozhodli o zplození potomstva, tak měl partner úplně panickou hrůzu, že do toho vlítnu ![]()
No já doufám, že moje dvoudenní bolesti břicha neznamenají ovulaci