Nehoda při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.11 14:00

No já doufám, že moje dvoudenní bolesti břicha neznamenají ovulaci :poblion:

• Citovat
  • Upravit
31291
8.10.11 14:03
Anonymní píše:
Někde jsem četla, že se vezme více antikoncepčních pilulek…

to ano, ale jen určitých antiko - a je to stejný systém jako ten postinor…ten taky není nic jiného, než prášek nabušený hormonama…
já takhle jednou letěla na gyndu s obavou možného otěhotnění při večerní „nehodě“, brala sem sice antiko, ale současně i antibiotika, která snižovala jejich účinnost, takže jsme se chránili kondomem a když bylo po všem, tak jsme zjistili, že v průběhu sexu praskl :roll:

šla jsem tedy hned druhý den dopoledne na gyndu, vysvětlila situaci a požádala o ten postinor - a ona mi řekla, že s každou hodinou se účinnost postinoru snižuje, takže mi pro sichr místo toho dá 4 pilulky nějaké antikoncepce (odstřižené z platíčka), že jsou to nějaké pilule „starší generace“ takže se už moc jako běžná antiko nepoužívá, ale když se zobnou 4 najednou, tak mají stejný vliv jako ten postinor, ale vyšší účinnost i s větším časovým odstupem od nechráněného styku.

Příspěvek upraven 08.10.11 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
8.10.11 14:03

Tak pokud to vezmeme čistě logicky bez emocí tak jsou následující varianty:

• postinor (či jiný prášek na stejném principu)
  • čekat a doufat, že se to nepovedlo

A pokud se povedlo tak:

• dítko si nechat a nějak to zvládnout
  • jít na potrat
  • dát ho k adopci, ať už přes zmiňovaný babybox nebo přímo

Takže zmiňovaný babybox sice nebyl podán úplně vhodným způsobem, nicméně i on je odpovědí na položenou otázku

Příspěvek upraven 08.10.11 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 14:04

Když jsem si byla pro Postinor asi před rokem tak mi dala doktorka dost najevo, co si o mně myslí a taky je to dost velkej „zmetek“ pro tělo..každopadně dnes je sobota, takže přichází v úvahu pohotovost a tam mi jsou ukradený…

• Citovat
  • Upravit
9649
8.10.11 14:06

A potom bych asi zacala uvazovat o nejake jine antikoncepci… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
8.10.11 14:07
Anonymní píše:
Když jsem si byla pro Postinor asi před rokem tak mi dala doktorka dost najevo, co si o mně myslí a taky je to dost velkej „zmetek“ pro tělo..každopadně dnes je sobota, takže přichází v úvahu pohotovost a tam mi jsou ukradený…

Zmetek pro tělo to je, to v každém případě a doktorka si může myslet co chce, to ti může být fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 14:09

Adopce ani různé jiné druhy jako Babybox u nás neexistují, k tomu bych v životě nepřistoupila, jen teď máme větší finanční výdaje - plánujeme hypotéku, atd, takže se to prostě nehodí - nemyslela jsem, že jsme na socialnich davkach :-) kazdopadne si asi pro klid v dusi pro postinor pojedu…holt jsme si dneska udelali sex s veceri za 600,– :roll:

• Citovat
  • Upravit
31291
8.10.11 14:10

jinak já tedy tu antiko před dvěma lety zkusila vysadit právě z důvodu migrén, a mě to dost pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 14:12
Barca12345 píše:
A potom bych asi zacala uvazovat o nejake jine antikoncepci… :palec:

já chtěla nejdriv zkusit vysadit tuhle, abych zjistila, jestli mám kvuli ni ty migreny…a taky jsem chtela nechat telo chvili oddechnout…jenze jsem holt v kratke chvilce zapomnela, ze uz nejsem pod jejim vlivem a manzel semnou nechtel trisknout o zed…

• Citovat
  • Upravit
31291
8.10.11 14:16
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
já chtěla nejdriv zkusit vysadit tuhle, abych zjistila, jestli mám kvuli ni ty migreny…a taky jsem chtela nechat telo chvili oddechnout…jenze jsem holt v kratke chvilce zapomnela, ze uz nejsem pod jejim vlivem a manzel semnou nechtel trisknout o zed…

jak že s tebou nechtěl třísknout o zeď??
asi nechápu :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.10.11 14:17
Anonymní píše:
Barca12345 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavne ze te neopousti smysl pro humor!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 14:18

no byla jsem nahore :-D no kazdopadne jeduuuu…

• Citovat
  • Upravit
1614
8.10.11 14:20

Jdi do toho Postinoru. Mas jistotu a klidek. Muzes ho dostat i na pohovotovosti myslim a az 48 h po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.11 14:22

tak jsem si to ted pocitala a pekne jsem se strefila do plodnych dnu… :evil:

• Citovat
  • Upravit
31291
8.10.11 14:23
Anonymní píše:
no byla jsem nahore :-D no kazdopadne jeduuuu…

jo tak, já jsem si říkala v jaké poloze ste asi byli, že by to mohl zarazit jen tímto chvatem :mrgreen: :mrgreen:

jinak já věřím, že my se nesnažit otěhotnět, tak bych asi přes tu pelest i letěla - než sme se rozhodli o zplození potomstva, tak měl partner úplně panickou hrůzu, že do toho vlítnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí