Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju znát názor jiných žen, jde o manžela. Kdysi mi sestřenice domů přivedla svojí kamarádku, začala pak jezdit k nám na návštěvy a my dvě jsme se dost zblížili, považovala jsem jí za svojí hodně dobrou kamarádku. Jednou slyším manžela jak ríká do telefonu jojo přivez to já se na to kouknu, přijela moje kamarádka a ve dveřích mi dala klíče od auta, že se na to prej manžel podívá. Auto si přijela vyzvednout v neděli a při našem kecání řekla, že musí ke kámošce na chatu, ale že se jí tam takhle na večer nechce jet samotný, jestli by mi vadilo, když by s ní můj manžel jel, že do dvou hodin budou zpět. Tenkrát jsem ani nepomyslela, že by mě manžel podvedl s nějakou holkou, kterou on osobně odsuzuje za to že je moc jednoduchá a dětinská… A už vůbec mě nenapadlo, že by mi to udělala moje pomalu nejlepší kamarádka… Manžel se místo ve 12 o půlnoci vrátil ve 12 druhý den v poledne, tvrdil, že se stavil u kamaráda, že bydlí kousek od tý chaty… Věřila jsem mu, dokud nenapsal ten kamarád, jak se máme, že se michal neozve jak je rok dlouhej, když jsem napsala jí kde michal spal a v kolik odjel, tvrdila že spal u kamaráda, když já už dávno věděla, že to tak není, napsala jsem jí k tomu své, že nesnesu nevěru lež, přetvářku a pomluvy.. Tenkrát se urazila a špatná jsem byla já…A to i u manžela… jenže proč by mi jinak lhali, inu, od tý doby jí nevěřím ani ahoj, ale jezdí k nám stále, až na to, že si s mým manželem začla psát a volat i třeba ve 2 ráno s manželem se domlouvají, jak pojedou na dětský den, jak pojedou k vodě, vyzvedává jí z práce z domova, od nás jí domů vozí, jeděj spolu na nákupy a podobné. žárlím a podle mě, je mé žárlení na místě, oboum jsem to řekla, když jsem přišla domů malá dcerka spala oblečená zmačkaná na gauči v botech oni dva si tu seděli hudbu na plný koule svítili si tu a řvali jak na lesy.. Ve chvíli kdy já vešla do bytu ona se oblíkla a bez pozdravu odešla, manžel hned uíkal za ní jak její ocásek a zmizel minimálě na 15 minut. Šla jsem je teda najít, byli v autě a já mu řekla ať táhne domů on ty dveře zabouchnul a poslal mě k šípku… jí jsem dostatečně vysvětlila její chování, že jí by se určitě taky nelíbilo, kdyby její přítel jezdil za jinou a domluvali se za jejími zády že pojedou na víkend pryč, podotýkám, že ty jejich nápady na výlety mi nebyli nikdy sděleny a ani se mě nikdo nezeptal jestli bych taky jako třeba nechtěla jet… oznámili to vždycky jako hotovou věc 5 minut před odjezdem… Momentálně jsem špatná já, protože jsem manželovi odehnala kamarádku a kamaádka e na mě naštvaná, že jsem jí urazila,protože si myslím, že je lhářka a taky mi napsala, že bych si měla uvědomit i své chování… Ale jak to myslela… nevím… Ještě napíšu, že do čtvrtka jsem ndala znát nic, ale to jak byli v autě bylo už moc neydržela jsem to.. od čtvrtka manžel není doma a vypadá to na super rozvod… Co by jste dělali vy s takovou kamarádkou? Omlouvám se za dlouhej text…
Asi už bych ji nenazývala kamarádkou. Ale spíš bych si položila otázku, co bych dělala s takovým partnerem?
Tak jednak si myslím, že to není kamarádka. Ale hlavně není otázka, co dělat s kamarádkou, ale spíš co dělat s manželem. Podle toho popisu mi přijde jednoduchý a dětinský on a vidím to dost bledě. Potřeboval by proplesknout, aby se vzpamatoval, ale obávám se, že tomu nic nepomůže. Je mi tě líto, ale měla by jsi na něj tvrdě nastoupit. Nevím, jaké jsou vaše bytové možnosti, jestli je byt váš, tvůj a podobně. Přestala bych mu poskytovat servis a dala bych mu jasné ultimátum.
kamarádka to rozhodně není a manžel už taky ne
To je fakt strašné to chování!!! Ponižují Tě!!!
myslím si že otázka co s kamarádkou scela zbytečná.
Otázka spíš co s tim chlapem a to je jasné i tobě.nechápu jak ze sebe mužeš nechat dělat takle blbce.Proč už nemá zbaleno? ![]()
No to nemá obdoby !
Tady se už nejedná jen o „kamarádku“. To, jak se chová manžel a to, že to ani netají, hovoří za vše. To není normální !!! Dala bych mu ultimátum, pokud to s ní okamžitě neukončí, bude rozvod.
Kamarádku poslat k šípku a manžela nakopat do zadní části těla a poslat tamtéž
S tím už nejspíš nejde dělat nic jinýho.
Další kokot chlap.Nechápu to,co dokážou udělat.Bych posla oba do piče.Pardon.
Taky si myslím, že to v žádném případě není Tvoje kamarádka a já bych tohle teda nezvládla, manžela bych postavila před hotovou věc, buď ona nebo já, tenhle život ve 3 bych neuměla překousnout, opravdu bych raději ze vztahu odešla než se takhle nervovala.
Asi bych jim suše oznámila, ať se vezmou za ručičku a společně táhnou do míst, kam slunce nesvítí… Mít doma chlapa na baterky a kamarádku, která mu ty baterky „dobíjí“, ať už jakýmkoli způsobem, je pro tebe jen zbytečná psychická zátěž…
A co jeji partner,ten o tom vi?Mozna bych byla radna mrcha a dala mu nejake informace ![]()
Eemii píše:
A co jeji partner,ten o tom vi?Mozna bych byla radna mrcha a dala mu nejake informace
Jojo, v tomhle případě jsem pro ![]()
A jinak nevím jak jste na tom s bydlením a podobně, ale já bych se věnovala pouze dítěti a jeho naprosto ignorovala, neprala mu nevařila a tak… a pokud si ještě doma na mateřské, tak bych možná podala na soud žalobu o výživné na manželku, svěření dítěte do péče a žádost o rozvod.