Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
už se vidím jak mi můj přítel říká..jedu se sousedkou z přízemí nakoupit
,taky se známe..no tak to bych mu řekla,kup si rovnou kufr ať si máš do čeho sbalit ![]()
KriJona píše:
už se vidím jak mi můj přítel říká..jedu se sousedkou z přízemí nakoupit,taky se známe..no tak to bych mu řekla,kup si rovnou kufr ať si máš do čeho sbalit
Přesně tak! I kdyby to nebyla vyloženě kamarádka, tak je to přinejmenším divný ![]()
Co má co jezdit nakupovat s cizí ženskou ![]()
tetes píše:
Ale vždyť oni mají kde bydlet.Tak podle mě funguje rodina.Jsou dva začnou si budovat společné bydlení nebo se jeden nastěhuje k druhému,žijou spolu a pořídí si děti.Tohle přeci není o tom,že oni by jako rodina řešili,že nemají kde bydlet.Ale dokážeš si v reálu představit situaci,že chcete dítě a ty řekneš,ne promiň já si ještě musím našetřit na svůj byt,kdybychom se náhodou rozváděli jsem měla kam jít.Za jak dlouho myslíš,že si ten byt můžeš dovolit nebo vzít hypotéku apod. ono mít první dítě v pětatřiceti taky není úplně nejlepší.
No já to tak udělala, holt jsem neměla děti ve dvaceti, ale zas se nemusím bát, že bych neměla kam jít, kdyby něco. Všechno má svý pro a proti, nicméně, pro zakladatelku teď už nejsou takovýhle spekulace přínosné, sorry za OT.
KriJona píše:
neneneeee..život mě naučil..
I já jsem kdysi naznala, zač je toho loket!
Bývalý tvrdil o barmance, se kterou si tykali, že je to jen známá před stopadesát kamarádů. A u koho v posteli nakonec skončila? Ani u jednoho z těch stopadesáti kamarádů…
![]()
j.a.n.i1 píše:
Já bych se tedy za žádných okolností (myslím tuto situaci) nikam nestěhovala, ale začala bych hospodařit po svém.
souhlasím ![]()
peggy.sl píše:
Oba bych nakopala do pr…e!!! A hodně důrazně.
Já měla kamarádku velmi dobrou a měly sme třetí společnou.. Stýkaly jsme se s jejím přítel, jakoby parta..takže 3 holky a 2 kluci, jeho kamarád ještě.
Jednou mě odvezl domů vic nic, prostě klasika. Potom jsem se potkala s naší společnou známou a mluvily jsme spolu. Kráva blbá jsem ji řekla, že je na něho moc upnutá, kdyby se rozešly, tak namé žádné přátele, protože se tak i k nám chovala, prostě takový menší vztek, žárlivost nevím.. S čistím svědomím jsem ani nepomyslela, na jejího přítele, ani nebyl můj typ, prostě nic, a ona hned ji vyslepičila, jak mě vezl,ž e jsem říkala, že se stejně rozejdou atd takže to trochu obrátila.. Samozřejmě to pobrala jinak a 3 roky jsme se spolu nebavily..
A víte jak se zachoval on? Opravdu jsme byli takový dobří přátele, sranda atd. Nasral se na mě a on sám mě za 5 let ani nepozdraví..Bohužel pravda vyšla najevo až po letech, že to bylo jinak a že jsem jim rozchod nepřála, a nechtěla uhnat jejího partnera..
Prostě se bál, že přijde o svou přítelkyni, kvůli drbům. Tim chci říct, že kdyby manžel zakladatelky nic s onou slečnou nic neměl, tak prostě se na ni vykašle, když vidí, že by mohl jít jeho vztah do háje..
doudovka píše:
Klaraja: opustit ho nechci a mám dva důvody, už jen kvůli dětem, sama jsem dítětem z rozpadlého manželství a dodnes to těžce nesu, ač jsem byla fakt prcek… A druhej důvod i když je nejspíš nepochopitelnej i přes to všechno ho já kráva miluju.. a já když se zamiluju, takto jen tak nepřejde… Měla jsem a mám sto chutí se sebrat a táhnout, bejt trochu cáklá, tak ho snad i zabiju
No a jen taková informace na závěr, dnes má narozeniny… Ale jediný štěstí má, že vím kam jel a jsem informovaná přes známeho o jeho stavu a místa pobytu…
Je dobře, že víš co chceš, ostatní tě mohou odsuzovat, ale jen ty víš, proč to tak má být. V první řadě je důležitá komunikace. Zkuste si BEZ EMOCÍ o všem promluvit, co vadí tobě, jak to vidíš, co vadí jemu, že se tak chová a BEZ EMOCÍ zkuste najít zas společný život. Pokud on nebude chtít komunikovat, nenuť ho, nech ho svému osudu, ale nic mu neulehčuj a nikam se nestěhuj. Jen ho zapoj do starostí o domácnost a děti. popros ho, aby hlídal, když ty půjdeš cvičit, nebo ke kamarádce, nebo se jen tak někam bavit. Nemusí to být nijak náročné, jen prostě zmizni z domova a někde buď. Vyvaruj se výčitek a hádek, dělej ze sebe vyrovnanou a nad věcí. To protějšek nejvíc navrtává, očekávají scény a hádky, když nepřicházejí, začíná je to znejisťovat. Začne se víc zaobírat tebou ne tou druhou, a to je ten správný směr. Ty máš výhodu oproti té druhé, si domácí a jsi matkou jeho děti. I když se to nezdá, pro hodně chlapů jsou to silné argumenty ![]()
KPKristy píše:
A mimochodem taky nevěřím, že spolu nic nemají. To, že spolu chrápou by mě napadlo jako první. Na přátelství mezi mužem a ženou nevěřím, ať si kdo chce co chce říkáO pár mužích kolem můžu říct, že jsou to kamarádi, ale popovídat, když se potkáme, případně posedět s partnery, to je hranice. Sama bych s nima nejela na výlet, nakupovat, či něco podobnýho. To už mi zavání něčím jiným…
Přátelství mezi mužem a ženou může na 100% fungovat za předpokladu, že on je gay.
Já osobně mám taky kamaráda, teda respektive jsem měla a podnikly jsme spolu taky všechno a vždycky, ale to jsem neměla rodinu a teĎ mám kamaráda, ale nikam s ním tedy nejezdím, ale je fakt, že semnou jel třeba s dětma k dr, aby mi vždycky jedno pohlídal…
Zakladatelko,
diskuzi průběžně čtu už od rána a nějak to nechápu. Kde proboha bereš tu jistotu, že když budeš ze sebe dál dělat blbce, tak se váš vztah spraví?!!!!
Manžel a ta tvoje rádoby kamarádka s tebe dělají pěknou krávu. To se na mě nezlob, ale tohle není normální.
Vztah se dá zachránit jenom když budete chtít oba dva, a to jaksi z tvého popisu situace nevidím. manžílek, místo aby trávil čas s tebou a svýma dětma trajdá kdoví kde a dělá kdoví co. Místo na výlety s vámi jezdí s tou svojí kamarádkounašukání a ty trčíš doma a doufáš ve světlé zítřky! měla by ses vzpamatovat a přestat se dívat na svět přes ty svoje růžové brýle zamilovanosti.
Chlapovi bych dala k narozeninám nový kufr a nůž na krk a jestli se nevzpamatuje, tak ho prostě z toho vašeho bytu vypakuj rychlostí blesku.
A děti si zaslouží hodného, milujícího tátu, který se jim bude věnovat a ne chlapa, co chodí domů jen přespávat a tahá si tam cizí rajdu.
MUFICE píše:…a ona lesbička, ale ani tak to není 100%KPKristy píše:Přátelství mezi mužem a ženou může na 100% fungovat za předpokladu, že on je gay.
A mimochodem taky nevěřím, že spolu nic nemají. To, že spolu chrápou by mě napadlo jako první. Na přátelství mezi mužem a ženou nevěřím, ať si kdo chce co chce říkáO pár mužích kolem můžu říct, že jsou to kamarádi, ale popovídat, když se potkáme, případně posedět s partnery, to je hranice. Sama bych s nima nejela na výlet, nakupovat, či něco podobnýho. To už mi zavání něčím jiným…
všichni tu na zakladatelku plijete špínu, jaká je to „blbka“, že si tak nechá „s…“ na hlavu, že manžel by měl být doma a trávit čas jen s nimi. ale každé partnerství je přece jiné. Není standardní model, že maminka a tatínek buď chodí do práce , nebo si leží v náručí, a když tak nedělají je to závadné a podezřelé ![]()
Mám taky partnera, který je věčně někde jinde, on sportuje jinak než já, koníčky máme taky různé, ani dovolené spolu netrávíme, na vínečko také jdeme spíš každý s těmi svými ..a přes to se máme rádi, máme 2děti, jsme spolu šťastní a oba víme, že to už nebude jinak.
Nechte zakladatelku jejímu rozhodnutí, nechce odejít, chce vztah zachránit. Tak je stále s manželem nerozhánějte a nenadávejte ji do „krav“, už tak toho má na hrbu dost od manžela, tak ji ještě nepřikládejte. Vždyť ona jistě ví, že to není dobré, jen prostě hledá alespoň něco, co by nebylo tak zlé ![]()
klaraja píše:
všichni tu na zakladatelku plijete špínu, jaká je to „blbka“, že si tak nechá „s…“ na hlavu, že manžel by měl být doma a trávit čas jen s nimi. ale každé partnerství je přece jiné. Není standardní model, že maminka a tatínek buď chodí do práce , nebo si leží v náručí, a když tak nedělají je to závadné a podezřelé
Mám taky partnera, který je věčně někde jinde, on sportuje jinak než já, koníčky máme taky různé, ani dovolené spolu netrávíme, na vínečko také jdeme spíš každý s těmi svými ..a přes to se máme rádi, máme 2děti, jsme spolu šťastní a oba víme, že to už nebude jinak.
Nechte zakladatelku jejímu rozhodnutí, nechce odejít, chce vztah zachránit. Tak je stále s manželem nerozhánějte a nenadávejte ji do „krav“, už tak toho má na hrbu dost od manžela, tak ji ještě nepřikládejte. Vždyť ona jistě ví, že to není dobré, jen prostě hledá alespoň něco, co by nebylo tak zlé