Z kamarádky mrcha a můj manžel!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
23.10.11 15:52

Tak holky, když jsem vím to tady takhle krásně psala, tak spolu nebyli, začli si spolu chvíli potom… Ta pí.a mi ještě lezla na oči a tvrdila mi, jak spolu nic nemaj a pomlouvala ho jak nějakého ohizdu. No pak se to hold provalilo, ale to není všechno, našla jsem pěknou sumu na účtě, podotýkám, že jsem ani netušila, že účet má, koupil si nový auto a do očí mi tvrdil, že není jeho, ale bohužel pro něj jsem našla kupní smlouvu, pak se dozvím, že si pronajal chatu, aj jezdil uspokojovat Janičku, samozřejmě jsem opět o chatě nevěděla a neříct mi to ona, tak to nevím dotěď… Mamka už to prostě nemohla přehlížet a zasáhla, promluvila s jejími rodiči a jí samotnou, vysvětlila jim, že s ním jí nečeká nic dobrého, jen topení se v dluzích a průsery… dozvěděla jsem se takové věci, že i kdyby mě nikdy nepodvedl, tak je prostě konec, už s ním nejsem, akorát hledám bydlení, takže než si něco najdu budu se tam muset vrátit a jeho vyhodit, nehledě na to, že mi to sám nabídl… Jelikož jsem zjistila že má dluhy až na půdu, já tím pádem také, jelikož je udělal bez mého vědomí v manželstí, tak mi příjde že se bojí jít k soudu, kvůli rozvodu, jelikož by ho tam asi nejspíš hned sebrali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.11 15:53

jo tak tedy vlastně měli právě den před tím, kdy jsem to psala, si spolu začali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
23.10.11 16:32
j.a.n.i1 píše:
Já bych se tedy za žádných okolností (myslím tuto situaci) nikam nestěhovala, ale začala bych hospodařit po svém.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.10.11 17:30
doudovka píše:
Tak holky, když jsem vím to tady takhle krásně psala, tak spolu nebyli, začli si spolu chvíli potom… Ta pí.a mi ještě lezla na oči a tvrdila mi, jak spolu nic nemaj a pomlouvala ho jak nějakého ohizdu. No pak se to hold provalilo, ale to není všechno, našla jsem pěknou sumu na účtě, podotýkám, že jsem ani netušila, že účet má, koupil si nový auto a do očí mi tvrdil, že není jeho, ale bohužel pro něj jsem našla kupní smlouvu, pak se dozvím, že si pronajal chatu, aj jezdil uspokojovat Janičku, samozřejmě jsem opět o chatě nevěděla a neříct mi to ona, tak to nevím dotěď… Mamka už to prostě nemohla přehlížet a zasáhla, promluvila s jejími rodiči a jí samotnou, vysvětlila jim, že s ním jí nečeká nic dobrého, jen topení se v dluzích a průsery… dozvěděla jsem se takové věci, že i kdyby mě nikdy nepodvedl, tak je prostě konec, už s ním nejsem, akorát hledám bydlení, takže než si něco najdu budu se tam muset vrátit a jeho vyhodit, nehledě na to, že mi to sám nabídl… Jelikož jsem zjistila že má dluhy až na půdu, já tím pádem také, jelikož je udělal bez mého vědomí v manželstí, tak mi příjde že se bojí jít k soudu, kvůli rozvodu, jelikož by ho tam asi nejspíš hned sebrali…

Tu čumím. 8-o Hele, ale když tvůj manžel udělal dluhy bez tvého vědomí, tak to nebudeš splácet ty ne? Právě o tomto jsme se bavili v právu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.10.11 20:52
Sumaya píše:
doudovka píše:
Tu čumím. 8-o Hele, ale když tvůj manžel udělal dluhy bez tvého vědomí, tak to nebudeš splácet ty ne? Právě o tomto jsme se bavili v právu.

A není to tak, že peníze a dluhy získané v manželství jsou společné??? Leda, že by měli SJM, tak to by byla jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.11 20:58
MUFICE píše:
Sumaya píše:
doudovka píše:
A není to tak, že peníze a dluhy získané v manželství jsou společné??? Leda, že by měli SJM, tak to by byla jiná.

SJM maj vždycky, asi myslíš předmanželskou smlouvu?
No jinak zakladatelko, to se to teda pěkně vyvrbilo :-( Pěknej hajzl. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.10.11 21:01
Gina108 píše:
MUFICE píše:
Sumaya píše:
doudovka píše:
A není to tak, že peníze a dluhy získané v manželství jsou společné??? Leda, že by měli SJM, tak to by byla jiná.
SJM maj vždycky, asi myslíš předmanželskou smlouvu?
No jinak zakladatelko, to se to teda pěkně vyvrbilo :-( Pěknej hajzl. Drž se :hug:

Myslela jsem SJM rozdělené nebo předmanž.smlouvu, jenom jsem to blbě napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
23.10.11 21:53

S těmi dluhy to bude problém,pokud nemáte předmanželskou smlouvu tak ty dluhy spadnou i na tebe.Pochybuji,že se někdo bude ptát, které jsou tvé a které jeho. Jedině, že by to vzal na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.10.11 22:32

Ajo..tam musí být ta předmanželská smlouva. Teď jsem si to osvěžila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.11 00:55
doudovka píše:
jo tak tedy vlastně měli právě den před tím, kdy jsem to psala, si spolu začali…

Hm, a teďka to tak hezky vypadá, že kdybys na ně v ten osudný čtvrtek nevyběhla, tak by spolu nikdy nebyli, že?? Páč se po tom výstupu jeli navzájem utěšovat a museli si postěžovat jaká jsi nehorázná stíhačka a děsná ženská… Až z toho samým naštváním skončili oba nazí v postěli… Bych věřil spíše tomu, že to je kec, a že to spolu táhli už dávno… :zed:

No není ti co závidět, tak rychle odmilovat, vyřešit VAŠE dluhy, budeš to mít ještě hodně těžké… Chce to řešit ale už soudně, tak hodně štěstí… :wink:

• Citovat
  • Upravit
122
26.10.11 09:49

no a on o řeší tímto způsobem přes -fb podotýkám aby jste si všimli, že nejvíc to ubližuje Janince a děti z toho všeho vynechal…

Určitě se všem dostalo informací o vzniklé situaci v mé manželském svazku.Tato velmi osobní a bolestivá věc se týká jen mě a mé ženy!!!!!!Tuto věc budu řešit jen se svojí ženou a nikým jiným!!!!Proto prosím nepleťte se do věcí do kterých vám nic není!!!!Pár věcí k tomuto řeknu,abych všechny nějak uvedl na to jak to doopravdy je.Se svojí ženou se doopravdy rozvádím.Za rozpad manželství nemůže a ač to tak vypadá Jana.S Janou doopravdy jsem.S ženou jsme rozhádaní už delší dobu.Nakonec to vygradovalo až tam kam jsme oba nechtěli.Jsme od sebe.Jana už toho má dost,nese to velmi špatně,proto prosím nechtejí na pokoji,jinak se budu muset podle toho zařídit.Pokud máte jakýkoliv dotaz,směrujte ho na mě a mojí ženu.Dozvím li se že tak někdo neučinil a udělal to co neměl budu velice nepříjemný.Umím být velká svině.Jana s tím nemá nic společného.Kvůli ní se manželství nerozpadlo.Pokud to všichni potřebujete vědět tak to řeknu ANO MILUJU JÍ.Má žena to samozřejmě nese špatně též.Nikdo nikoho nepřebral,neodlákal.Je to prostě tak jak to je.Nemusíte to pochopit stačí když to přijmete.Pokud má někdo k tomu nějaké výhrady a v mysli jsem klesl na samé dno,tak ať mě nechá na pokoji a já si budu moci vyškrtnout políčko kamarád.Kamarádi to pochopí.Toť asi vše co bych k tomu mohl dodat.Prosím vás respektujte naše soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.10.11 11:33
doudovka píše:
no a on o řeší tímto způsobem přes -fb podotýkám aby jste si všimli, že nejvíc to ubližuje Janince a děti z toho všeho vynechal…Určitě se všem dostalo informací o vzniklé situaci v mé manželském svazku.Tato velmi osobní a bolestivá věc se týká jen mě a mé ženy!!!!!!Tuto věc budu řešit jen se svojí ženou a nikým jiným!!!!Proto prosím nepleťte se do věcí do kterých vám nic není!!!!Pár věcí k tomuto řeknu,abych všechny nějak uvedl na to jak to doopravdy je.Se svojí ženou se doopravdy rozvádím.Za rozpad manželství nemůže a ač to tak vypadá Jana.S Janou doopravdy jsem.S ženou jsme rozhádaní už delší dobu.Nakonec to vygradovalo až tam kam jsme oba nechtěli.Jsme od sebe.Jana už toho má dost,nese to velmi špatně,proto prosím nechtejí na pokoji,jinak se budu muset podle toho zařídit.Pokud máte jakýkoliv dotaz,směrujte ho na mě a mojí ženu.Dozvím li se že tak někdo neučinil a udělal to co neměl budu velice nepříjemný.Umím být velká svině.Jana s tím nemá nic společného.Kvůli ní se manželství nerozpadlo.Pokud to všichni potřebujete vědět tak to řeknu ANO MILUJU JÍ.Má žena to samozřejmě nese špatně též.Nikdo nikoho nepřebral,neodlákal.Je to prostě tak jak to je.Nemusíte to pochopit stačí když to přijmete.Pokud má někdo k tomu nějaké výhrady a v mysli jsem klesl na samé dno,tak ať mě nechá na pokoji a já si budu moci vyškrtnout políčko kamarád.Kamarádi to pochopí.Toť asi vše co bych k tomu mohl dodat.Prosím vás respektujte naše soukromí.

Tak manžel má asi dost :roll:
:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.11 11:42
doudovka píše:
no a on o řeší tímto způsobem přes -fb podotýkám aby jste si všimli, že nejvíc to ubližuje Janince a děti z toho všeho vynechal…Určitě se všem dostalo informací o vzniklé situaci v mé manželském svazku.Tato velmi osobní a bolestivá věc se týká jen mě a mé ženy!!!!!!Tuto věc budu řešit jen se svojí ženou a nikým jiným!!!!Proto prosím nepleťte se do věcí do kterých vám nic není!!!!Pár věcí k tomuto řeknu,abych všechny nějak uvedl na to jak to doopravdy je.Se svojí ženou se doopravdy rozvádím.Za rozpad manželství nemůže a ač to tak vypadá Jana.S Janou doopravdy jsem.S ženou jsme rozhádaní už delší dobu.Nakonec to vygradovalo až tam kam jsme oba nechtěli.Jsme od sebe.Jana už toho má dost,nese to velmi špatně,proto prosím nechtejí na pokoji,jinak se budu muset podle toho zařídit.Pokud máte jakýkoliv dotaz,směrujte ho na mě a mojí ženu.Dozvím li se že tak někdo neučinil a udělal to co neměl budu velice nepříjemný.Umím být velká svině.Jana s tím nemá nic společného.Kvůli ní se manželství nerozpadlo.Pokud to všichni potřebujete vědět tak to řeknu ANO MILUJU JÍ.Má žena to samozřejmě nese špatně též.Nikdo nikoho nepřebral,neodlákal.Je to prostě tak jak to je.Nemusíte to pochopit stačí když to přijmete.Pokud má někdo k tomu nějaké výhrady a v mysli jsem klesl na samé dno,tak ať mě nechá na pokoji a já si budu moci vyškrtnout políčko kamarád.Kamarádi to pochopí.Toť asi vše co bych k tomu mohl dodat.Prosím vás respektujte naše soukromí.

jé a jaké má jméno na fb.Bych mu napsala že je čumák s R :mrgreen: Moc by mě zajímalo co by mi mohl takovej ubožák udělat:-).Myslím že mužeš být ráda že si se takového nevim čeho zbavila :poblion: .Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.10.11 11:55

No moc tomu nevěřím, že spolu před tím nic neměli 8-o Manžel je asi trošku ubožák :roll: Fakt chudák…

Možná s ní spal jen tak „napůl“. Pro pobavení tady hodím vtípek, snad se nikdo neurazí :oops: :lol:

Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říka: „Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!“ To už dívka svolí a říká: „Dobře, dobře, ale určitě jen napůl, slib mi to!! " Mladík slíbí, nato se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý. Dívka si to moc užívá a celá vzrušená mu říká: ,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý !! " Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká: "Ne, ne, slib je slib!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.10.11 11:56
Kamča.dalmatinka píše:
doudovka píše:
jé a jaké má jméno na fb.Bych mu napsala že je čumák s R :mrgreen: Moc by mě zajímalo co by mi mohl takovej ubožák udělat:-).Myslím že mužeš být ráda že si se takového nevim čeho zbavila :poblion: .Drž se

Kami, on by se podle toho zařídil, kdyby ses Janě ozvala 8-o Veškěré dotazy máš směřovat mu :lol: :lol: :lol: Být to můj známý, tak si pomyslím svoje :poblion: Tohle se prostě nedělá a když už podvedu manžela, tak to nevyvěsím na FB :cert: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí