Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Crystal87 píše:
tak nějak nechápu jak mžůeš mít žaludek dál být s manželem u mě by už dávno skončil a tzv kamarádka taky.už být na tvém místě bych byla rozvedenáprotože si z tebe dělají srandu užívjaí si spolu tobě před očima,máš snad nějakou hrdost ne
Tohle taky nechápu
navíc když se staráš o děti a on si jezdí za ní? Noooo to bych nedala teda ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
myslím si že otázka co s kamarádkou scela zbytečná.
Otázka spíš co s tim chlapem a to je jasné i tobě.nechápu jak ze sebe mužeš nechat dělat takle blbce.Proč už nemá zbaleno?
moje řeč!!!…takové ponižování bych nepřekousla ani kvůli dítěti!!! Co by ti mohl udělat příště???
![]()
Příspěvek upraven 08.10.11 v 12:27
Baslerinda píše:
Ano baghiro, náš druhý byt je psaný na mě a pronajímá se, když se v budoucnu cokoliv stane, mám peníze a mám kam jít.
Píšeš NÁŠ byt, takže jsi si ho pořídila za své vydělané peníze, nebo jste si ho pořídili spolu s partnerem a je jen chytře napsán na tebe..
Nebo jsi ho podědila, dostala, atd.?
Jen mě to zajímá..
Zatím jsem něčetla diskuzi, ale Doudovko, je nevěra a nevěra. Jako kdyby si chlap zapíchal tak, abys to nevěděla, tak OK, ale tohle je už vyloženě sraní ti na hlavu. To je jedno, jestli spolu spěj nebo ne, ale co má u vás „kamarádka“ furt co opruzovat? Manžel nemá doma dost práce, že má čas s ní lítat po vejletech? Bych ho zapřáhla. I když teď už asi je pozdě. Kamarádku bych rovnou nakopala do řiti. Ona se asi vetřela do tvé přízně kvůli chlapovi, nikdy tvoje kamarádka ve skutečnosti nebyla. Hnala bych ji svinským krokem a toho chlapa asi taky. Jo a jestli dojde k rozvodu, tak pěkně oškubat
už teď bych pro jistotu vybrala společné konto a zachránila co se dá.
Příspěvek upraven 08.10.11 v 12:36
Baslerindo to bylo opravdu dost netaktní.
Na to mít dva byty pro zadní vrátka má v této zemi málokdo.A navíc si ještě dovolit spořit pro „cokdyby“ z mateřské ,nebo soc. dávek. Ono drtivá většína lidí v této zemi pracuje za průměrné mzdy ,ne nadstandartní příjmy,víš?
Děvče zlatý.
Nějak nevidím důvod ,proč by jsi měla odcházet ty .
To jak,to mezi tvým manželem a paní kamarádkou je evidentní tvého příspěvku.
No asi jsem příliš hrdá na to,abych tohle jen tak přecházela,u mně by to byl jasnej nůž na krk,budˇmy,nebo kamarádka ( ta by mi nesměla překročit práh)a jestli se pán nehodlá vzpamatovat,tak kufry přede dveřma.
Aby mu došlo,že nejsi žádný ořezávátko.Ty jsi nezahla,nepodlvedla,proč ty by jsi měla odcházet?
A neboj,přežila by jsi ,přežily tisíce jiných vč. mně s dvouma dětma,přežiješ taky.
Chce to jen nebýt blbá a domoct se všeho,na co máš právo.
A pán se nebude stačit divit .
Příspěvek upraven 08.10.11 v 12:36
Klaraja: opustit ho nechci a mám dva důvody, už jen kvůli dětem, sama jsem dítětem z rozpadlého manželství a dodnes to těžce nesu, ač jsem byla fakt prcek… A druhej důvod i když je nejspíš nepochopitelnej i přes to všechno ho já kráva miluju.. a já když se zamiluju, takto jen tak nepřejde… Měla jsem a mám sto chutí se sebrat a táhnout, bejt trochu cáklá, tak ho snad i zabiju
No a jen taková informace na závěr, dnes má narozeniny… Ale jediný štěstí má, že vím kam jel a jsem informovaná přes známeho o jeho stavu a místa pobytu…
já se ti divím, že pořád komunikuješ s „kamarádkou“. S tou bych utnula diskuzi už dávno a začala komunikovat s manželem. Mimo hádek, řvaní a vysvětlování situace bych mu oznámila, že pokud se mu zdá normální, že jezdí na různé akce s ní a ne s tebou, že místo aby dorazil domů za dvě hodiny, dorazí za 12 hodin..... a pokud by se mu to zdálo normální, sbalila bych mu do pytlů věci během dvou hodin a oznámila mu, kde je najde.
Řekla bych,že to jestli spolu souloží nebo nesouloží už je ve své podstatě jedno.Tohle jeho chování je totiž daleko horší,prootže už v něm hraje roli hlava a srdce a ne jen penis.Prostě s ní má poměr.Pokud se rozhodneš odejít,tak to určitě zvládneš.On bude muset platit jak na děti,tak na tebe.I když to asi bude těžké.Záleží na tom,co chceš.Ale asi by jsi měla sundat růžové brýle.Tak se drž.
Ad. vlastní bydlení.Nemyslím si,že mnoho lidí v mladém věku má ještě svoje bydlení bokem nebo finance na něj,navíc s dítětem nebo dětma.Ale ono,když někdo dostane svůj byt po rodičích nebo prarodičích,tak se to pak dobře machruje a moralizuje.Určitě je to praktické mít zadní vrátka,ale tak trochu v realitě neproveditelné pro většinu lidí.
doudovka píše:
Klaraja: opustit ho nechci a mám dva důvody, už jen kvůli dětem, sama jsem dítětem z rozpadlého manželství a dodnes to těžce nesu, ač jsem byla fakt prcek… A druhej důvod i když je nejspíš nepochopitelnej i přes to všechno ho já kráva miluju.. a já když se zamiluju, takto jen tak nepřejde… Měla jsem a mám sto chutí se sebrat a táhnout, bejt trochu cáklá, tak ho snad i zabiju
No a jen taková informace na závěr, dnes má narozeniny… Ale jediný štěstí má, že vím kam jel a jsem informovaná přes známeho o jeho stavu a místa pobytu…
A proč teda není s váma? To je úplně jedno, kde je, by mě teda sralo i kdyby jen slavit s bandou chlapů. Chce on vůbec zůstat s tebou?
takže nemá ani zájem strávit se svou rodinou narozeniny??? Tak tohle mi už hlava nebere… Možná se budeš muset začít odmilovávat
Zřejmě o Tebe a děti nestojí… Baba se mezi Vás vetřela záměrně, protože potřebovala spolehlivého chlapa od rodiny ![]()
doudovko nechceš kvuli dětem ale myslíš že je pro ně takovej otec přínosem?Možná je spíš okrádáš o pravou otcovskou lásku kterou nemusí dávat bio otec.Už ted dává přednost jí
.Podle toho co píšeš je věčně v prdeli
.Asi nemáš vubec žádnou představu jak má rodina vypadat
.
Berslindo to opravdu nebylo nutné.Zakladatelce je myslím 21-22 let.Ty už si v té době sama vydělala na byt?
Je mi jasné že napíšeš tak sem si nedělala děti
,ale někdo lásce věří ![]()
doudovka píše:
to je naprostá blbost - děti stejně vycítí časem, že doma není všechno tak, jak to má být. A sice je hezké, že ho miluješ, ale zcela evidentně nemiluje on tebe - nebo by milující manžel jezdil s kámoškou, zavíral před tebou dveře a tak různě všeobecně ženu ponižoval? Pokud ti nevadí, že se sebe děláš a budeš dělat debila, že na tebe může případně přetáhnout nějakou nemoc, protože bude spát i s ní, že s vámi - s tebou nebude když ho budeš potřebovat… protože ho miluješ - tak nevím, proč sem píšeš. Tady se těžko dozvíš něco takového jako zůstaň s ním, buˇˇd za pitomce, dětem to vadit nebude.....
doudovka píše:
Chápu to, že nechceš zažít to co jsi zažila jako malá, ale podle mě tohle nebude klapat a děti tu situaci vycítí…opravdu s tebou zametá…chápu i to,že ho miluješ, cit se jen tak neztratí i když tě partner zklame, ale…myslíš, že máš tohle zapotřebí? Myslím, že ví, že ty ho neopustíš…má tě prostě jistou, kdyby jsi mu však dala najevo, že takhle teda ne, vyhodila jsi ho, nebo mu dala na stůl rozvodové papíry brzo by couvnul…
doudovka píše:
Spal tam jednou a to na chatě kde bylo asi 20 lidí… Ten den mi šlo hlavně o to, že mi lhali… pak už se to svezlo těma jejich domluvama na výlety a podobné… Já spíš nechápu, proč jsem jako špatná já… Nic jsem neudělala jen řekla svůj názor a odsoudili mě za to oba dva…
A co to jako je, on si bude jezdit po vejletech a ty budeš sedět doma na prdeli? ![]()