Z kamarádky mrcha a můj manžel!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12913
8.10.11 11:03

Páni, já vůbec nechápu, že se takto může chovat dospělý člověk 8-o . Tím myslím chování tvého partnera.
Já jsem tedy dost hrdý člověk a takové vysmívání do obličeje bych nesnesla.
S ní nemůžes vcelku nic dělat, budeš si muset pořešit manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.10.11 11:05

Nene, ona nikoho nemá, je sama… Oba tvrdí, že spolu nic nemaj a jsou jen kamarádi i jim to věřím… Napsala mi, že nikomu nechtěla nikdy ublížit a že jí vůbec nedošlo, jak to vidím, ale ono to ani jinak vidět nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.10.11 11:08
doudovka píše:
Nene, ona nikoho nemá, je sama… Oba tvrdí, že spolu nic nemaj a jsou jen kamarádi i jim to věřím… Napsala mi, že nikomu nechtěla nikdy ublížit a že jí vůbec nedošlo, jak to vidím, ale ono to ani jinak vidět nejde…

já vim že si hodně mladá,ale tomu fakt věříš :nevim: .Myslíš si že když u ní spí,na tebe s prominutím sere že tam luští křížovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.10.11 11:08

Teda, to je ale děs. Vždyť to vypadá, že ti pomalu souloží před očima, a ještě ty jsi ta špatná. Jak je tohle vůbec možný?
Držím palce, ať se vzpamatují!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.10.11 11:10

Teda pro chovani tveho manzela nemam slov, je to ubozak :cert: Ta „kamaradka“ to je teda taky dilo, nepustila bych ji pres prah bytu, jestli se chteji schazet, tak i s jeho sbalenyma kuframa. Nechapu, kam az saha lidska debilita, na jednu stranu je dost zvlastni, ze se ani nesnazi nic tajit a vesele si randi u vas doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.10.11 11:11

Spal tam jednou a to na chatě kde bylo asi 20 lidí… Ten den mi šlo hlavně o to, že mi lhali… pak už se to svezlo těma jejich domluvama na výlety a podobné… Já spíš nechápu, proč jsem jako špatná já… Nic jsem neudělala jen řekla svůj názor a odsoudili mě za to oba dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
8.10.11 11:14

Divím se, že jim to trpíš, já už bych s nima dávno vyrazila dveře :cert: Jak je vidět, tak tvůj manžel s tou kamarádkou má poměr a ani to před tebou netají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683

nevěřím, že spolu nic nemají podle toho co jsi psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
MUFICE píše:
Divím se, že jim to trpíš, já už bych s nima dávno vyrazila dveře :cert: Jak je vidět, tak tvůj manžel s tou kamarádkou má poměr a ani to před tebou netají.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
8.10.11 11:16
Vichrice píše:
Asi už bych ji nenazývala kamarádkou. Ale spíš bych si položila otázku, co bych dělala s takovým partnerem?
:palec: přesně tak, taky si říkám.

kamarádku bych už nepozdravila a manžela bych sbalila :cert: copak je to normální??? tak když už se s ní chce tahat, tak tajně(vim, že to nic neřeší :oops: ), ale takhle veřejně??? :nevim:
nebo si najdi někoho, kdo s tebou bude hrát taky takový divadýlko, třeba to tvýmu chlapovi dojde. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
8.10.11 11:17

to by mě teda zajímalo, co by se dělo, kdyby ty jsi měla taky takového kamaráda jako má ten tvůj kamarádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.10.11 11:17

promin ale nejspíš jen využívaj tvé hlouposti a dobroty. :-? .Máte maličký děti,asi vám není ani 23 ale jste rodiče.Bud se s ní přestane stýkat a budete rodina a nebo se bideš muset porozhlédnout jinde.Takle to nemuže fungovat a to že hážou vinu na tebe a ty si to ještě bereš :nevim: k tomu není co říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
8.10.11 11:18

i kdyby spolu nic neměli - čemuž nevěřim, tak tohle by mi sakra stačilo k tomu, abych s nim zametla - nenech si srát na hlavu!!!! (a omlouvám se za ty slova, ale jinak to napsat nejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
8.10.11 11:18
j.a.n.i1 píše:
Eemii píše:
A co jeji partner,ten o tom vi?Mozna bych byla radna mrcha a dala mu nejake informace :jazyk:

Jojo, v tomhle případě jsem pro :-)

A jinak nevím jak jste na tom s bydlením a podobně, ale já bych se věnovala pouze dítěti a jeho naprosto ignorovala, neprala mu nevařila a tak… :palec: a pokud si ještě doma na mateřské, tak bych možná podala na soud žalobu o výživné na manželku, svěření dítěte do péče a žádost o rozvod.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.10.11 11:20
Jindřiš píše:
to by mě teda zajímalo, co by se dělo, kdyby ty jsi měla taky takového kamaráda jako má ten tvůj kamarádku :think:

Takový chlap by mě za tu námahu nestál, abych hrála divadlo a snažila se v něm probudit žárlivost. Normálně tak radikální nejsem, ale v tomhle případě myslím, že zakladatelka nemá co řešit. Pokud má v sobě trochu hrdosti, tak jen musí konstatovat, že její manželství skončilo, nějak důstojně (pro ni) to ukončit, otřepat se a jít dál. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí