Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Páni, já vůbec nechápu, že se takto může chovat dospělý člověk
. Tím myslím chování tvého partnera.
Já jsem tedy dost hrdý člověk a takové vysmívání do obličeje bych nesnesla.
S ní nemůžes vcelku nic dělat, budeš si muset pořešit manžela.
Nene, ona nikoho nemá, je sama… Oba tvrdí, že spolu nic nemaj a jsou jen kamarádi i jim to věřím… Napsala mi, že nikomu nechtěla nikdy ublížit a že jí vůbec nedošlo, jak to vidím, ale ono to ani jinak vidět nejde…
doudovka píše:
Nene, ona nikoho nemá, je sama… Oba tvrdí, že spolu nic nemaj a jsou jen kamarádi i jim to věřím… Napsala mi, že nikomu nechtěla nikdy ublížit a že jí vůbec nedošlo, jak to vidím, ale ono to ani jinak vidět nejde…
já vim že si hodně mladá,ale tomu fakt věříš
.Myslíš si že když u ní spí,na tebe s prominutím sere že tam luští křížovky?
Teda, to je ale děs. Vždyť to vypadá, že ti pomalu souloží před očima, a ještě ty jsi ta špatná. Jak je tohle vůbec možný?
Držím palce, ať se vzpamatují!
Teda pro chovani tveho manzela nemam slov, je to ubozak
Ta „kamaradka“ to je teda taky dilo, nepustila bych ji pres prah bytu, jestli se chteji schazet, tak i s jeho sbalenyma kuframa. Nechapu, kam az saha lidska debilita, na jednu stranu je dost zvlastni, ze se ani nesnazi nic tajit a vesele si randi u vas doma ![]()
Spal tam jednou a to na chatě kde bylo asi 20 lidí… Ten den mi šlo hlavně o to, že mi lhali… pak už se to svezlo těma jejich domluvama na výlety a podobné… Já spíš nechápu, proč jsem jako špatná já… Nic jsem neudělala jen řekla svůj názor a odsoudili mě za to oba dva…
Divím se, že jim to trpíš, já už bych s nima dávno vyrazila dveře
Jak je vidět, tak tvůj manžel s tou kamarádkou má poměr a ani to před tebou netají.
MUFICE píše:
Divím se, že jim to trpíš, já už bych s nima dávno vyrazila dveřeJak je vidět, tak tvůj manžel s tou kamarádkou má poměr a ani to před tebou netají.
přesně tak
Vichrice píše:
Asi už bych ji nenazývala kamarádkou. Ale spíš bych si položila otázku, co bych dělala s takovým partnerem?
kamarádku bych už nepozdravila a manžela bych sbalila
copak je to normální??? tak když už se s ní chce tahat, tak tajně(vim, že to nic neřeší
), ale takhle veřejně??? ![]()
nebo si najdi někoho, kdo s tebou bude hrát taky takový divadýlko, třeba to tvýmu chlapovi dojde. ![]()
to by mě teda zajímalo, co by se dělo, kdyby ty jsi měla taky takového kamaráda jako má ten tvůj kamarádku ![]()
promin ale nejspíš jen využívaj tvé hlouposti a dobroty.
.Máte maličký děti,asi vám není ani 23 ale jste rodiče.Bud se s ní přestane stýkat a budete rodina a nebo se bideš muset porozhlédnout jinde.Takle to nemuže fungovat a to že hážou vinu na tebe a ty si to ještě bereš
k tomu není co říct ![]()
i kdyby spolu nic neměli - čemuž nevěřim, tak tohle by mi sakra stačilo k tomu, abych s nim zametla - nenech si srát na hlavu!!!! (a omlouvám se za ty slova, ale jinak to napsat nejde)
j.a.n.i1 píše:Eemii píše:
A co jeji partner,ten o tom vi?Mozna bych byla radna mrcha a dala mu nejake informaceJojo, v tomhle případě jsem pro
A jinak nevím jak jste na tom s bydlením a podobně, ale já bych se věnovala pouze dítěti a jeho naprosto ignorovala, neprala mu nevařila a tak…a pokud si ještě doma na mateřské, tak bych možná podala na soud žalobu o výživné na manželku, svěření dítěte do péče a žádost o rozvod.
Jindřiš píše:
to by mě teda zajímalo, co by se dělo, kdyby ty jsi měla taky takového kamaráda jako má ten tvůj kamarádku
Takový chlap by mě za tu námahu nestál, abych hrála divadlo a snažila se v něm probudit žárlivost. Normálně tak radikální nejsem, ale v tomhle případě myslím, že zakladatelka nemá co řešit. Pokud má v sobě trochu hrdosti, tak jen musí konstatovat, že její manželství skončilo, nějak důstojně (pro ni) to ukončit, otřepat se a jít dál. Hodně štěstí.