Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Promiň,ale tohle není kamarádka ani tvoje ani manžela. manžel tě s ní podvádí.
Naprosto přesně jsi popsala situaci která se odehrávala u nás loni. Sice jsem tou podváděnou nebyla já,ale moje máma,ale naprosto stejné. Jezdil za ní každý den „na kafíčko“, ona s ním jezdila vyřizovat pracovní věci, pořád říkal,že jsou jen kamarádi, mamka byla za žárlivou stíhačku. A teď po roce hádej co. Ona se rozvedla on odešel od mamky a bydlí spolu. Jo kamarádi až za hrob.
No abych řekla pravdu, moc jste mě tedy nepotěšily, jsem myslela, že mi tu třeba alespoň jedna napíše, že jsou třeba opravdu jen kamarádi a nedošlo jim, že já to vidím jinak, no hold máte pravdu.. vím, to, ale opustit ho nemůžu, protože bez něj mám jak se říká holou prdel a dvě děti… ![]()
no k tomu tvému popisu fakt nejde napsat že jsou to jen kamarádi
to jsi mě fakt pobavila, copak to nevidíš??? tahají se Ti před očima a ještě z Tebe dělají tu špatnou…
doudovka píše:
No abych řekla pravdu, moc jste mě tedy nepotěšily, jsem myslela, že mi tu třeba alespoň jedna napíše, že jsou třeba opravdu jen kamarádi a nedošlo jim, že já to vidím jinak, no hold máte pravdu.. vím, to, ale opustit ho nemůžu, protože bez něj mám jak se říká holou prdel a dvě děti…
Máš nárok na polovinu majetku a výživné pro sebe i děti. Musí ti zajistit stejnou úrověn, jako má on. Možná by stačilo jenom od něj odejít a platil by jak mourovatej. Soud mu může dát exekuci na plat, jestli nebude solit peníze!!!
doudovka píše:
No abych řekla pravdu, moc jste mě tedy nepotěšily, jsem myslela, že mi tu třeba alespoň jedna napíše, že jsou třeba opravdu jen kamarádi a nedošlo jim, že já to vidím jinak, no hold máte pravdu.. vím, to, ale opustit ho nemůžu, protože bez něj mám jak se říká holou prdel a dvě děti…
Uf… To je mi líto tvá situace. Možná on to ví a podle toho se k tobě tak chová. Ví, že od něj neodejdeš. Ale obávám se, že když mu tohle projde, bude se k tobě časem chovat ještě hůř…
Navštiv manželskou poradnu, je to zdarma. Oni ti tam odborně poradí, vymyslí na manžela a kamarádku nějakou taktiku ! Držím palce.
A ještě by bylo ideální, kdyby se ti povedlo nějak zdokumentovat, že za rozvrat toho manželství může on.
A to ti přišlo normální nemyslet na budoucnost, abys jednou neměla holou prdel a dvě děti? Jsi tak naivní, že jsi nepomyslela na zadní vrátka a na to, že se něco podobného stane a budeš muset v životě řešit kam jít, nebo jsi počítala s tím, že spolu zůstanete na věky věků? Tak otevři oči, jasně ti dávají najevo, že jsi vedlejší a netají se tím být spolu, dokonce před tebou. Opravdu ti podle toho, co jsi napsala neřeknu, že jsou jen kamarádi. Přemýšlej, co dál, drž se
Ale sama vidiš, že tohle dál nejde.
Neboj nic není tak černý jak to vypadá. Určitě bys to bez něho zvládla. On ti na děti musí platit. Začátky jsou nejhorší. Ale lepší jak se koukat na to,že ti zahýbá. Stejně to bude mít za následek to,že se budete pořád hádat a to neprospěje tobě ani dětem.
Kamaradkou? Navic pises ze ti delaj neco za zady, ja bych rekla ze ti to delaj primo pred nosem jako nechapu jak ji jeste muzes pustit pres prah? Asi nemas doma zadny slovo, ja bych ji nepsutila ani za dvere a kdyby manzel rekl ze jo a sedel s nejakou zenskou v aute a takhle odjel jako ten tvuj a domlouval si s nejakou holkou vylety a aby prijela moje kamaradka ze jede nakma jeslti muze muj manzel s ni? Hahaha to by jsem ji hnala,,,nechapu rpos jsi uz neco neudelal, ja uz bych si sbalila veci, nebo jemu…to je fakt moc
doudovka, to je jasný, že to nepotěší, zkus to udělat tak, jak jsem psala - požádej svého kamaráda, aby dělal to co dělá tvůj manžel… ono se mu to líbit přestane.
jo a mimochodem, kamarádka má taky přítele, co se kamarádí s jednou - chodí spolu na pivo, procházky, nákupy a jsou kamarádi - ono to možný je, že to kamarádství existuje, ale jde o způsob jak s tebou jednají a to opravdu pěkný neni.
doudovka píše:
to je pekne prekerni situace a nemas ani kam jit? K rodicum treba?
doudovka píše:
Je to tvoje věc, ale odkládej si bokem a připravuj se na to, že tě stejně opustí. Pokud nemá snahu se s tím tajit, tak je to pouze otázka času.
Uvědom si, že opustit může i on. A pak na tom budeš mnohem hůř, než kdyby ses an to připravila a opustila ho ty.
No a jeslti jsou opravdu jen kamaradi? O otm pochybuju ja teda kamarada mam se kterym chodim na prochazky, grilujeme u nej a podobne ale je na kluky
nerikam ze to nemuze byt ale jako odjet s ,,kamaradkou" do druhyho dne to je fakt podezrely
Baslerinda píše:
A to ti přišlo normální nemyslet na budoucnost, abys jednou neměla holou prdel a dvě děti? Jsi tak naivní, že jsi nepomyslela na zadní vrátka a na to, že se něco podobného stane a budeš muset v životě řešit kam jít, nebo jsi počítala s tím, že spolu zůstanete na věky věků?
Zakladatelka je už tak nešťastná, nemusíš ji ještě peskovat, že nebyla předvídavá a nenašetřila si pro případ, že se jednou bude rozvádět. Já taky nemám kam jít v případě, že by se doma něco podělalo, a po dvou mateřských nemám nic našetřeno - a myslím, že je nás takových víc.
Ty jsi šla do manželství s tím, že si pro jistotu budeš někde držet druhý byt a spořit pro případ, že tě manžel podvede? To nechápu zase já ![]()
Tak tohle jsem nějak „nepobrala“
to snad ani není možné tohle jednání ne???? Tak za prvé jí bych asi jednu (ne-li víc) ubalila, jemu bych zabalila všechny jeho věci a vyhodila mu je za dveře a to doslova…však on by si uvědomil o co přišel!!! Kamarádka není žádná kamarádka, jen byl tvůj manžel bohužel pro ní snadná kořist a takovéhle mrchy v tom umí chodit, znají fígle jak je zblbnout tak, aby si toho hned nikdo nevšiml…je to hnus co udělali oba dva!!!
![]()