Z kamarádky mrcha a můj manžel!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
9.10.11 15:05
edevira píše:
Ahoj zakladatelko,
pozorně jsem pročetla celou diskuzi. To co udělal Tvůj manžel a kamarádka je opravdu na :poblion: A jak se chovají dál na to fakt nemám slov. Pokud chceš s ním zůstat dál, což Tě teda obdivuji, je potřeba si nechat čas na nějaké rozhodnutí. Pokud bydlíte v bytě, které je ve společném vlastnictví tak bych neodešla ani náhodou, ale je pravda, že bydlet v tom bytě, kde se manžel jednou za čas objeví a pak zase odejde ke kamarádce, chce notnou dávku odvahy. Buď tedy můžeš tam zůstat nebo po domluvě jít bydlet k rodičům do 3+1, tam by jste se poskládali v pohodě, ale je tam pak už ztráta soukromí pro všechny a časem hrozí ponorka. Jen by mě zajímalo jak prakticky vypadá vypakovat ho z bytu, sbalit ho apod. Můžeš udělat třeba to, že mu sbalíš věci, dáš přede dveře bytu a pak ho nepustíš dovnitř. Nevím jak by se zachoval jestli by dělal kravál a nebo jen sebral a odešel. Tohle je tak těžký, napsat, že bych ho vyhodila a nepárala se s ním … ale v realu je to jinak. Omlouvám se, že trochu odbočuji. A jak je to teď? Chodí domů, doma přespává nebo si jen přijde vyfasovat čisté prádlo a pak opět odchází ke kamarádce? Zajímá se o Tebe a o malou?
Drž se a myslím na Tebe.

My máme byt 3+1 a je nás tam 9 lidí :-) V pohodě se sem vlezeme. Žádná ponorka tu nikdy nebyla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.10.11 15:11

Ty píšeš, že znáš její rodiče a oni by jí utrhli hlavu. Já bych za nima zašla a řekla jim pravdu jak se co má. Po ní by mi bylo hovno, ať ji klidně tu hlavu utrhnou. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.10.11 15:50

ach jo,to je situace,nevím,co poradit,kazdopadne bych take navštívila jeji rodice a rekla jim o tom,ona ti uz muze byz ukradena,kdyz se tak zachovala a s manzelem,tezko rict…musi se on sam vyjadrit,ale pokud te ignoruje :cry: ale stejne,ikdyby se vse urovnalo,ja uz bych mu zkratka neverila a uz by to nebylo ono,podezirala bych a uz by byl timto vzah asi navzdy nabouran,ale to je jen z meho pohledu…prsto preji hodne sil pri rozhodovaní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
9.10.11 15:58

Souhlasím s holkama-taky bych zašla za jejími rodiči. Protože pokud jí pak dají jasně najevo, že tohle vhodné není, tak se pak obtížněji bude „házet vina na tebe“, když to i někdo jiný uvidí stejně…
Každopádně ti moc držím palce - tvou situaci ti opravdu nezávidím… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10683
9.10.11 16:22

Teď si tvůj příběh četl můj manžel a z pohledu chlapa, že to je jasné, že není co dál řešit.

Přeji ti, aby si se rozhodla správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.10.11 17:29

píšeš, že vztah klapal, jasné no, protože měl milující manželku s dokonalým servisem v domácnosti a zároveň kamarádku na povyražení … :think: Tak asi proto to tak dobře klapalo :lol:

Co Ti řekl na ultimátum?

• Citovat
  • Upravit
1076
9.10.11 18:45

Zakladatelko tak ti nevím, ale vždyť jsou oba jasný jako facka. Docela chápu, že se snažíš si zachovat poslední zbytky naděje, že jsou jen kamarádi, ale myslím, že rozumnější bude otevřít oči a smířit se s tím, že se snaží z tebe dělat akorát uplnýho blbce. Páč nejenže se spolu tahají, ale ještě ti budou oba do očí zarytě tvrdit, že jsou jen kamarádi. Přečti si diskuse jiných holek, které mají zkušenosti s podobným „nic neděláním, kamarádíčkováním,…“. Seber svoji důstojnost a raději chvíli otravuj rodiče, než aby ses ponižovala v baráku takovýho zmetka. Držím ti moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
9.10.11 18:54

uvažovala jsi o té možnosti navštívit její rodiče?já bych to udělala,nečekala bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.10.11 19:36

Ahoj,
děkuji za upřesnění. Udělala bych to, co píšou holky, zašla bych za jejími rodiči a sdělila jim aktuální situaci. Já osobně si myslím, že spolu spí, nevěřím na to, že spolu luští křížovky :-) Ale i kdyby, velice teoreticky, spolu nespali, vadilo by mi jak se k Tobě chovají, není to normální. Barák je napsaný pouze na manžela nebo na vás oba? Jen mě to zajímá. Nejhorší je, že pokud si nechce manžel promluvit tak ho nedonutíš ani heverem. Je tohle poprvé co uklouzl a nebo se to už stalo?
Fakt Ti držím palečky.

doudovka píše:
Edeviro: on nejezdí k ní…ona bydlí u rodičů a ty mě znají, utrhli by jí hlavu, ona jezdí k nám, není podložené, že by spolu někdy spali, ale i kdyby ne, tak to jak se chovají, že se domlouvají oni co podniknou, ne co podnikneme všichni, tak i to je pro mě moc… Nevím jak to bude dál,manžel mě pro tuhle hcvíli tak nějak ignoruje, vypakovat ho nemůžu, jelikož je to barák jeho a napsanej na jeho firmu, k našim jít nemůžu, maj tam malou holku není to moje sestra, ale sestřenice, už maj rádi svůj klid… Oni by mě samozřejmě vzali k sobě, ale chci se to pokusit vyřešit, ač to zní šíleně, stále je šance, že byli opravdu jen přátelé a zjistit tuhle skutečnost po rozvodu, byla bych na tom hůř než teĎ… Manžela miluju kamarádce nemůžu přijít na jméno, jemu momentálně teda taky ne, ale nechci zahodit všechno za hlavu, řekla jsem, že pokud se to do měsíce neuklidní a nezačne se chovat normálně, tak se rozvedu, protože jak už holky psali, brzo bych byla natolik zničená, že bych se nedokázala postarat ani o děti… a nejvíc by se právě terápili děti, tím, že jsem na dně… On svoje děti miluje, moc je miluje. Akorát musím dodat, že než jsem se nas*ala a vyjádřila to jim tak náš vztah perfektně klapal… až na to, že k nám jezdila ta pinda..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.10.11 20:30

Nečetla jsem co ti napsaly holky, ale já vidím úplně živě, jak jí držím za vlasy a mlátím hlavou o palubku toho auta :zed: .a chlap má kufry před dveřma.,Dělaj z tebe blbce, je to jednodužší než říct,že to oni jsou ti špatní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.10.11 23:58
Sumaya píše:
Ty píšeš, že znáš její rodiče a oni by jí utrhli hlavu. Já bych za nima zašla a řekla jim pravdu jak se co má. Po ní by mi bylo hovno, ať ji klidně tu hlavu utrhnou. :pocitac:

Taky bych to udělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
10.10.11 08:59

ahoj,
teda, situaci ti vubec nezavidim a je mi z ni na :poblion: . mozna proto ze pred rokem jsem si necim podobnym prosla. trochu ti popisu muj pribeh, treba si z toho neco vezmes :wink:
moji rodice se rozvedli kdyz mi byl rok a pul, tata zajem nejevil, moc jsem se trapila, pubertu kvuli tomu mela divokou. slibila jsem si ze tohle svemu diteti nikdy neudelam. pak jsem poznala jeho. byla jsem zamilovana a slepa, rozhodli jsme se pro dite a svatbu. obema nam bylo 22 let. dcerka se povedla hned, po jejim narozeni to trosku zacalo skripat, ale jsem velmi tolerantni, byla jsem zticha a snazila se. cim dal casteji zacal chodit s kamarady na pivo, vracel se dyl a dyl, zacal si psat s holkama (staryma znamyma), ja sama doma s malou, porad. rok a pul jsem kojila, tak jsem nikam ani nemohla,on nikdy nehlidal. silene na me zarlil, az po rozvodu jsem se dozvedela ze kdo podvadel jsem nebyla ja jak to podle nej celou dobu bylo :jazyk: . jednou jsem te holce i napsala, protoze uz to bylo pres hranice, oba ze me udelali totalni kravu :roll: . ale porad jsem drzela, prece malej nerozbiju rodinu… no zkratim to, pak uz jsem byla psychicky tak sesypana, troska, ze sjem ho konecne kopla tam kam patri a je to nejlepsi vec jakou jsem mohla udelat (dcerce zrovna bylo taky rok a pul jako tenkrat me :roll: ). ja jsem se po par mesicich dala dohromady, dcerka je taky uplne jina, hrozne pookrala, bylo videt ze se taky trapila :-( . biootec o ni zajem nema, ona si na nej ani nevzpomene, mame noveho pritele, ten ji bere jako vlastni, chova se k ni krasne, miluje ho a pta se jen po nem 8-)
takze za me, zustavat jen kvuli detem je nejvetsi blbost :nevim:

a me zas neprijde tak divne co pise Baslerinda. co mam ted pritele, ma svuj byt, uz splaceny, ja mam tez svuj byt, jeste par let na hypo. oba mame jen 1+1, ale mame. do budoucna oba budem pronajimat a planujeme koupit bud spolecny velky nebo stavet. kdyz spolu zustanem, coz mame teda v planu :lol: , byty dostanou deti do zacatku, kazdej svuj. a neni to o veku, je mi 25 let. hypoteku jsem si vzala hned co jsem zacala pracovat. chtela jsem se osamostatnit a nemam rada cpat penize do podnajmu, kdyz stejnou castku muzu davat do sveho i se zaplacenim hypo..

• Citovat
  • Upravit
23847
10.10.11 17:52
klaraja píše:
všichni tu na zakladatelku plijete špínu, jaká je to „blbka“, že si tak nechá „s…“ na hlavu, že manžel by měl být doma a trávit čas jen s nimi. ale každé partnerství je přece jiné. Není standardní model, že maminka a tatínek buď chodí do práce , nebo si leží v náručí, a když tak nedělají je to závadné a podezřelé :wink:
Mám taky partnera, který je věčně někde jinde, on sportuje jinak než já, koníčky máme taky různé, ani dovolené spolu netrávíme, na vínečko také jdeme spíš každý s těmi svými ..a přes to se máme rádi, máme 2děti, jsme spolu šťastní a oba víme, že to už nebude jinak.
Nechte zakladatelku jejímu rozhodnutí, nechce odejít, chce vztah zachránit. Tak je stále s manželem nerozhánějte a nenadávejte ji do „krav“, už tak toho má na hrbu dost od manžela, tak ji ještě nepřikládejte. Vždyť ona jistě ví, že to není dobré, jen prostě hledá alespoň něco, co by nebylo tak zlé :roll:

No, jenže tobě to tak vyhovuje, nebo si aspoň nikde nestěžuješ :nevim: , zakladatelce to evidentně vadí, tak přece nebude jen tak sedět na zadku a doufat, že se jí mužíček umoudří. Já je taky nerozháním, taky bych byla pro záchranu, ale musí to chtít oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.11 12:40

tak tzv.kamosku poslat do pr…kvancic a pokud je byt tvuj nebo barak rekla bych mas 14dni ny vystehovani a vymenila bych zamek.ale uplne ze vseho nejlepsi bud e zajit k pravnikovy a poradit se o postupu na rozvod. a sehnat dukazy ze je ti nevernej pokud tomu opravdu tak je,a rekla bych ze je kdyz to takhle pises.

ja bych rekla ze ta tzv.kamaradka ho ma tezce omotaneho kolemm prstu.

ps: promin pokud sem te nejak urzila,nebo ranila

• Citovat
  • Upravit
2153
23.10.11 13:47
doudovka píše:
Edeviro: on nejezdí k ní…ona bydlí u rodičů a ty mě znají, utrhli by jí hlavu, ona jezdí k nám, není podložené, že by spolu někdy spali, ale i kdyby ne, tak to jak se chovají, že se domlouvají oni co podniknou, ne co podnikneme všichni, tak i to je pro mě moc… Nevím jak to bude dál,manžel mě pro tuhle hcvíli tak nějak ignoruje, vypakovat ho nemůžu, jelikož je to barák jeho a napsanej na jeho firmu, k našim jít nemůžu, maj tam malou holku není to moje sestra, ale sestřenice, už maj rádi svůj klid… Oni by mě samozřejmě vzali k sobě, ale chci se to pokusit vyřešit, ač to zní šíleně, stále je šance, že byli opravdu jen přátelé a zjistit tuhle skutečnost po rozvodu, byla bych na tom hůř než teĎ… Manžela miluju kamarádce nemůžu přijít na jméno, jemu momentálně teda taky ne, ale nechci zahodit všechno za hlavu, řekla jsem, že pokud se to do měsíce neuklidní a nezačne se chovat normálně, tak se rozvedu, protože jak už holky psali, brzo bych byla natolik zničená, že bych se nedokázala postarat ani o děti… a nejvíc by se právě terápili děti, tím, že jsem na dně… On svoje děti miluje, moc je miluje. Akorát musím dodat, že než jsem se nas*ala a vyjádřila to jim tak náš vztah perfektně klapal… až na to, že k nám jezdila ta pinda..

Osobně bych dala šanci možnosti, že spolu skutečně nespí. Znám pár chlapů, co tímto způsobem „fungují“ taky.

Pokud Vám vztah klapal a Ty ho miluješ, bylo by dobré zkusit to v klidu vyřešit. Pokud už v tuhle chvíli máte doma atmosféru před výbuchem a ultimáta, není to úplně snadné - mně se kdysi vyplatilo udělat první smírný krok (připravila jsem pěknou večeři, otevřela láhev vína, tvářila se mile a snažila se nesklouznout do hádky apod.) a v klidu si popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí