Z kamarádky mrcha a můj manžel!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5035
27.10.11 20:21
doudovka píše:
na mě jste koukali? barbora hatáková dvořáková…

ja koukala a mas tam,ze si rozvedena :?: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.10.11 20:33

No jsem dala žijící odděleně a napsalo se tam rozvedená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.10.11 21:26
doudovka píše:
jo a anonymovi… nikoho nikdo nepoškozuje to oni poškodili mě už jen proto, že nemám momentálně kde bydlet jelikož opravdu nebudu koukat na to jak můj blbej manžel ojíždí mojí kamarádku… a navíc mě vyhodil, sice mi druhej den volal že to tak nemyslel, ale že si stejně mám najít něco jinýho…

Nezlob se, ale moc ti nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.10.11 21:36
doudovka píše:
Tak on jezdí rok co rok na motosraz, jak jsem tu už někde psala… Jindy se nechá zbičovat a když vydrý´ží nejdýl něco vyhraje minulej rok helmu, letos bundu a ty díry jsou od paintballový pistole jak již tu někdo psal… Jo a jak někdo z vás psal, že si domů nemám vodit hezké kamarádky, tak vás musím upozornit, že hezká není, fotky má upravené… Není to žádná krasavice, musím ale napsat, že opravdu nyní Janě velice děkuji, jelikož mi to opravdu otevřelo oči… k němu bych se nevrátila ani kdyby zaplatil všechny dluhy, kdyby mi začal dávat peníze a byl doma připoutanej na železnej provaz, ne po tom všem… Jana byla jen třešničkou na dortu… A manžel u mě klesnul, Jana mi nesahá ani po kotníky, je opravdu hloupoučká a dětinská, což manžel tvrdí dodnes… Ale jsem s ní v kontaktu a moc jí ho přeju… Jo a vymazal to, jelikož jsem mu zavolala, že je to fakt trapný… Asi tak jako to řeším já s vámi… Ale já už se tím asi jen bavím a neřeším… Bez něj mi bude líp.. akorát mi holky zase teĎ poraďte jak teď postupovat… rozvod a podobné…

Zrovna jsem to Kamče chtěla psát, že se na tu fotku pořádně nekoukla, že Janička fakt takhle dlouhý vlasy nemá, že to bude jen nějaká fotomontáž. Na jiných fotkách je snad neupravená a z těch pár chlupů, co má na hlavě jí takovýhle vlasy nikdy nenarostou. Jinak jako ženská tedy žádná extra kráska, prsa nemá, taková obyčejná a ty jsou nebezpečný právě proto, že vezmou zavděk i ženatým magorem s děckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.10.11 21:42
Gina108 píše:
doudovka píše:
Tak on jezdí rok co rok na motosraz, jak jsem tu už někde psala… Jindy se nechá zbičovat a když vydrý´ží nejdýl něco vyhraje minulej rok helmu, letos bundu a ty díry jsou od paintballový pistole jak již tu někdo psal… Jo a jak někdo z vás psal, že si domů nemám vodit hezké kamarádky, tak vás musím upozornit, že hezká není, fotky má upravené… Není to žádná krasavice, musím ale napsat, že opravdu nyní Janě velice děkuji, jelikož mi to opravdu otevřelo oči… k němu bych se nevrátila ani kdyby zaplatil všechny dluhy, kdyby mi začal dávat peníze a byl doma připoutanej na železnej provaz, ne po tom všem… Jana byla jen třešničkou na dortu… A manžel u mě klesnul, Jana mi nesahá ani po kotníky, je opravdu hloupoučká a dětinská, což manžel tvrdí dodnes… Ale jsem s ní v kontaktu a moc jí ho přeju… Jo a vymazal to, jelikož jsem mu zavolala, že je to fakt trapný… Asi tak jako to řeším já s vámi… Ale já už se tím asi jen bavím a neřeším… Bez něj mi bude líp.. akorát mi holky zase teĎ poraďte jak teď postupovat… rozvod a podobné…
Zrovna jsem to Kamče chtěla psát, že se na tu fotku pořádně nekoukla, že Janička fakt takhle dlouhý vlasy nemá, že to bude jen nějaká fotomontáž. Na jiných fotkách je snad neupravená a z těch pár chlupů, co má na hlavě jí takovýhle vlasy nikdy nenarostou. Jinak jako ženská tedy žádná extra kráska, prsa nemá, taková obyčejná a ty jsou nebezpečný právě proto, že vezmou zavděk i ženatým magorem s děckem.

Asi tak nějak.. ale vzala bych to fakt z té lepší stránky, ona Tě od něj osvobodila, a jí stejně dříve či později vymění zas za jinou „Janinku“. Doudovko, kde teda teď bydlíš když Tě vyhodil ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.10.11 21:42
Gina108 píše:
doudovka píše:

Asi tak nějak.. ale vzala bych to fakt z té lepší stránky, ona Tě od něj osvobodila, a jí stejně dříve či později vymění zas za jinou „Janinku“. Doudovko, kde teda teď bydlíš když Tě vyhodil ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
27.10.11 21:59

Zdá se mi to celý ujetý. Takhle veřejně tu rozebírat svoje soukromí. Myslím i s jménama na Facebooku a fotkama.
A hlavně bych už dávno Janičku nenazývala Kamarádkou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.10.11 22:15
michaba83 píše:
Zdá se mi to celý ujetý. Takhle veřejně tu rozebírat svoje soukromí. Myslím i s jménama na Facebooku a fotkama.
A hlavně bych už dávno Janičku nenazývala Kamarádkou. :zed:

Jo tak to mi přijde taky ujetý, ale proti gustu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.10.11 22:49
michaba83 píše:

Myslím, že zakladatelka je bezmocná, s nervama v pr… Zhroutil se její svět, rozpadla rodina, přišla o chlapa, kterého myslela, že miluje a možná stále miluje, takže v takový situaci jako je ona, se těžko racionálně uvažuje… Tipuji, že se chce manželovi pomstít a to, že zveřejnila jeho jméno, i jméno „milenky“, považuje za takovou pomstu, ale trochu to nedomyslela, že tady (myšleno na emiminu), pokud někdo uvede náhodou něčí jméno, či fotku, tak je hned ukamenováván, protože tady se soukromí bere víc, než cokoliv jiného… Holt tak co… Je to magor, zaslouží si to a dobře mu tak… A prosím, nepotentujte se z toho… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sibetka
27.10.11 22:54
etatinek píše:
michaba83 píše:
Myslím, že zakladatelka je bezmocná, s nervama v pr… Zhroutil se její svět, rozpadla rodina, přišla o chlapa, kterého myslela, že miluje a možná stále miluje, takže v takový situaci jako je ona, se těžko racionálně uvažuje… Tipuji, že se chce manželovi pomstít a to, že zveřejnila jeho jméno, i jméno „milenky“, považuje za takovou pomstu, ale trochu to nedomyslela, že tady (myšleno na emiminu), pokud někdo uvede náhodou něčí jméno, či fotku, tak je hned ukamenováván, protože tady se soukromí bere víc, než cokoliv jiného… Holt tak co… Je to magor, zaslouží si to a dobře mu tak… A prosím, nepotentujte se z toho… :roll:

:palec: :palec: Musím jen souhlasit! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8566
27.10.11 22:57
etatinek píše:
michaba83 píše:
Myslím, že zakladatelka je bezmocná, s nervama v pr… Zhroutil se její svět, rozpadla rodina, přišla o chlapa, kterého myslela, že miluje a možná stále miluje, takže v takový situaci jako je ona, se těžko racionálně uvažuje… Tipuji, že se chce manželovi pomstít a to, že zveřejnila jeho jméno, i jméno „milenky“, považuje za takovou pomstu, ale trochu to nedomyslela, že tady (myšleno na emiminu), pokud někdo uvede náhodou něčí jméno, či fotku, tak je hned ukamenováván, protože tady se soukromí bere víc, než cokoliv jiného… Holt tak co… Je to magor, zaslouží si to a dobře mu tak… A prosím, nepotentujte se z toho… :roll:

Etaťko, já se z ničeho potentovávat rozhodně nebudu, a určitě si nemyslím ovšech co zveřejní svojí fotku, že jsou magoři :mrgreen: O zakladatelce si to taky nemyslím (o jejím manželovi bohužel ano).Ale svým způsobem se mi to ujeté zdá, aby to tu nenašla třeba Janinka a něměla zakladatelka na krku ještě obvinění z pomluvy, když si to Janinka tak bere.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.10.11 23:21
Kallkapa píše:
etatinek píše:
michaba83 píše:
Etaťko, já se z ničeho potentovávat rozhodně nebudu, a určitě si nemyslím ovšech co zveřejní svojí fotku, že jsou magoři :mrgreen: O zakladatelce si to taky nemyslím (o jejím manželovi bohužel ano).Ale svým způsobem se mi to ujeté zdá, aby to tu nenašla třeba Janinka a něměla zakladatelka na krku ještě obvinění z pomluvy, když si to Janinka tak bere.. :roll:

Co je pomluva?? Janinka si to rozdává s mým manželem… Ehm, pomluva?? :nevim:

PS: Podle mě si to Janinka nenajde, protože vypadá na to, že číst neumí, né kecám… S těma dlouhýma vlasama ji to sluší, ale s krátkýma ne-e!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.10.11 23:25

Mě se janinka líbí ale o to tu nejde ale právě proto se mi zdá ujetý že jí se líbí takovej ošklivec :oops:

Myslím si že zakladatelka se chtěla pomstít,nic jiného a nemyslím si že by byla tak chytrá(pardon) aby si zde založila profil jako spokojená rodinka,pak uhrála takovou scénu mám kamarádku ale je to jen kamarádka mého muže,spí s ní atd.. jen aby někoho poškodila.Takové fígle by nevymyslela :wink: a já věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.10.11 23:30

Psala mi jedna z vás do vzkazů nebudu jmenovat, že bych možná diskuzi měla uzamknout, aby si Jana náhodou tohle nepřečetla, moje odpověď na to zněla tak, že pokud jste probírali celou diskuzi, celou dobu, jsem tomu nevěřila, že by spolu něco měli a stále jsem věřila, že by mi to ona neudělala a jak jsem je tu celou dobu omlouvala a uvěřila jim, každej jejich špek, takže pokud by si to ona nebo on přečetli dozvěděli by se, že já jim věřila, ale ostatní tu psali jaká je ona mrcha a on hajzl… Oni se mi pomstili na plný čáře a to že tu zveřejním jména nás třech nebylo ze zoufalství nebo z pomsty, ale kdokoli by si tu z vás mohl zjistit můj meil a pak i jméno mýho muže a následně jméno Jany, potom jsem jen některým usnadnila tu práci s hledáním… Koho o nezajímá tak se nepodíval a koho ano, tak se podíval a napsal názor…

Ptali jste se na mé bydlení, jsem u kamarádky, ale není to napořád, naši mi hledají bydlení, aby mi pomohli, což by měl dělat mj manžel, ale on má teď svojí janičku a to kde jeho děti složí hlavu mu je úplně jedno… Manžela jsem milovala a Jna svou naivitu mi jen otevřela oči… Nesu to špatně, ale držím se kvůli dětem ale pokud on mi má dělat problémy jaké mi dělá, nepsala jsem sem vám všechno víte jen základ(pokud někdo má zájem vědět vše nechť mi napíše vzkaz)a ne jen mě, ale i dětem, tak pak si určitu pomstu zaslouží… Myslete si o mě co chcete, ale Jana je jen třešničkou na dortu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
27.10.11 23:37

vubec ti tu situaci nezavidim :hug:

a co rikaji jeho rodice,ze synacek opustil dve deti a asi moc zajem nejevi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...