Z kamarádky mrcha a můj manžel!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
26.10.11 12:08

Vtip skvělej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a já tyhle vyhrožovatele miluju.To je něco pro mě.Hned bych své vzkazy psala Janičce abych mu udělala radost.Nojo provokatér :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.10.11 12:19

No, bylo by vtipné, kdyby Janička měla více soukromých zpráv, proč š… s ženatým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 12:26
Kamča.dalmatinka píše:
Vtip skvělej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a já tyhle vyhrožovatele miluju.To je něco pro mě.Hned bych své vzkazy psala Janičce abych mu udělala radost.Nojo provokatér :pankac:

ZDRAVIM JA MOZNA SE TO SEM NEHODI ALE JA SEM SE NASMALA AZAZA

Manžel štípne ženu do zadku a říká: Kdyby sis to nechala zpevnit, tak bychom nepotřebovali stahovací kalhotky. Pak ji štípne do prsou a řekne: A kdybys si nechala zpevnit tohleto, tak bychom nepotřebovali podprsenky.
Manželka se naštve, chytne muže za penis a křičí: A ty, kdyby sis nechal zpevnit tohle, tak bychom nepotřebovali zahradníka, listonoše, instalatéra a ani tvýho bratra !!!

• Citovat
  • Upravit
48576
26.10.11 12:59
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Vtip skvělej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a já tyhle vyhrožovatele miluju.To je něco pro mě.Hned bych své vzkazy psala Janičce abych mu udělala radost.Nojo provokatér :pankac:

Manžel štípne ženu do zadku a říká: Kdyby sis to nechala zpevnit, tak bychom nepotřebovali stahovací kalhotky. Pak ji štípne do prsou a řekne: A kdybys si nechala zpevnit tohleto, tak bychom nepotřebovali podprsenky.
Manželka se naštve, chytne muže za penis a křičí: A ty, kdyby sis nechal zpevnit tohle, tak bychom nepotřebovali zahradníka, listonoše, instalatéra a ani tvýho bratra !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.10.11 13:09
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.10.11 14:47
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Manželka se naštve, chytne muže za penis a křičí: A ty, kdyby sis nechal zpevnit tohle, tak bychom nepotřebovali zahradníka, listonoše, instalatéra a ani tvýho bratra !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

sem rada ze se zamlouva,doufam ze mi zakladatelka odpusti tak se timto i omlouvam zaroven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.10.11 17:29
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:

:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.10.11 17:30
kamak píše:Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říka: „Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!“ To už dívka svolí a říká: „Dobře, dobře, ale určitě jen napůl, slib mi to!! " Mladík slíbí, nato se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý. Dívka si to moc užívá a celá vzrušená mu říká: ,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý !! " Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká: "Ne, ne, slib je slib!“
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sibetka
26.10.11 18:54

Na „kamarádku“ se vykašli- to není kamarádka- s tou bych se vůbec nezaobírala! :poblion: Je to jenom nějaká pitomá mrcha! A ještě to dělá tak okatě- celkem nepromyšleně a hloupě, že ti dá klíče do ruky s tím, že se jí na auto podívá tvůj manžel…

Máš s manželem nějaké děti? (nevím jestli jsi to psala v komentářích).

Ale podle mého názoru tě podvádí (promiň, že to říkám tak natvrdo, vím že to hodně bolí), ale manžel je parchant, který myslí jen na sebe…

Moc moc ti držím palce, ať to všechno překonáš (byla bych moc ráda, kdybych se mýlila a manžel byl skutečně věrný)… Drž se!!!!! :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Sibetka
26.10.11 19:02
Sumaya píše:
Ty píšeš, že znáš její rodiče a oni by jí utrhli hlavu. Já bych za nima zašla a řekla jim pravdu jak se co má. Po ní by mi bylo hovno, ať ji klidně tu hlavu utrhnou. :pocitac:

Přesně tak! Ať jí třeba „nevím co“, co by mi bylo po ní? Když ona se nezajímala o tvé city, já bych se nazajímala o ty její!

• Citovat
  • Upravit
Sibetka
26.10.11 19:17

Aha, tak teď jsem konečně dočetla celou diskuzi, takže tím pádem moje předchozí příspěvky jsou trošku na nic.

Zakladatelko, manžel to napsal správně, že dokáže být velká svině- to už myslím všem dokázal tím, že tě podvedl s tou krávou! :poblion:

Teď když bych o tom věděla bych mu i jí udělala nějakým „fikaným“ způsobem peklo, pěkně bych se jim pomstila, ale fakt hodně! A snažila bych se na svou stranu připojit co nejvíc lidí. Nevím, jsem asi v tomhle jiná, ale kdybych přišla na to, že s „janičkou“ chrápe, miluje ji a ospravedlňuje před všemi a na tebe a děti kašle, asi by bylo velmi snadné ho přestat milovat, ubožáka jednoho hnusnýho!

Každopádně si myslím, že za nějaký čas ta láska k janičce vyšumí a on ji bude podvádět s jinou, protože kdo zahne jednou zahne i podruhý… Doufám, že to tak bude a ty budeš ta co se bude smát naposled! :think:

Přeju hodně síly a štěstí do „nového“ života! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
26.10.11 22:12

.

edit, omylem jsem poslal dvakrát to samý, omlouvám se…

PS: Ty vtipy nahoře maj něco do sebe… :wink: :oops:

Příspěvek upraven 26.10.11 v 22:20

• Citovat
  • Upravit
etatinek
26.10.11 22:18
doudovka píše:
no a on o řeší tímto způsobem přes -fb podotýkám aby jste si všimli, že nejvíc to ubližuje Janince a děti z toho všeho vynechal…Určitě se všem dostalo informací o vzniklé situaci v mé manželském svazku.Tato velmi osobní a bolestivá věc se týká jen mě a mé ženy!!!!!!Tuto věc budu řešit jen se svojí ženou a nikým jiným!!!!Proto prosím nepleťte se do věcí do kterých vám nic není!!!!Pár věcí k tomuto řeknu,abych všechny nějak uvedl na to jak to doopravdy je.Se svojí ženou se doopravdy rozvádím.Za rozpad manželství nemůže a ač to tak vypadá Jana.S Janou doopravdy jsem.S ženou jsme rozhádaní už delší dobu.Nakonec to vygradovalo až tam kam jsme oba nechtěli.Jsme od sebe.Jana už toho má dost,nese to velmi špatně,proto prosím nechtejí na pokoji,jinak se budu muset podle toho zařídit.Pokud máte jakýkoliv dotaz,směrujte ho na mě a mojí ženu.Dozvím li se že tak někdo neučinil a udělal to co neměl budu velice nepříjemný.Umím být velká svině.Jana s tím nemá nic společného.Kvůli ní se manželství nerozpadlo.Pokud to všichni potřebujete vědět tak to řeknu ANO MILUJU JÍ.Má žena to samozřejmě nese špatně též.Nikdo nikoho nepřebral,neodlákal.Je to prostě tak jak to je.Nemusíte to pochopit stačí když to přijmete.Pokud má někdo k tomu nějaké výhrady a v mysli jsem klesl na samé dno,tak ať mě nechá na pokoji a já si budu moci vyškrtnout políčko kamarád.Kamarádi to pochopí.Toť asi vše co bych k tomu mohl dodat.Prosím vás respektujte naše soukromí.

No řeknu ti, chvála pánu Bohu za to, že se s takovým volem rozvádíš… Já bych ho normálně asi umlátil paličkou na maso a divím se, že jsi to už neudělala dávno… 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
50166
26.10.11 22:20
etatinek píše:
doudovka píše:
no a on o řeší tímto způsobem přes -fb podotýkám aby jste si všimli, že nejvíc to ubližuje Janince a děti z toho všeho vynechal…Určitě se všem dostalo informací o vzniklé situaci v mé manželském svazku.Tato velmi osobní a bolestivá věc se týká jen mě a mé ženy!!!!!!Tuto věc budu řešit jen se svojí ženou a nikým jiným!!!!Proto prosím nepleťte se do věcí do kterých vám nic není!!!!Pár věcí k tomuto řeknu,abych všechny nějak uvedl na to jak to doopravdy je.Se svojí ženou se doopravdy rozvádím.Za rozpad manželství nemůže a ač to tak vypadá Jana.S Janou doopravdy jsem.S ženou jsme rozhádaní už delší dobu.Nakonec to vygradovalo až tam kam jsme oba nechtěli.Jsme od sebe.Jana už toho má dost,nese to velmi špatně,proto prosím nechtejí na pokoji,jinak se budu muset podle toho zařídit.Pokud máte jakýkoliv dotaz,směrujte ho na mě a mojí ženu.Dozvím li se že tak někdo neučinil a udělal to co neměl budu velice nepříjemný.Umím být velká svině.Jana s tím nemá nic společného.Kvůli ní se manželství nerozpadlo.Pokud to všichni potřebujete vědět tak to řeknu ANO MILUJU JÍ.Má žena to samozřejmě nese špatně též.Nikdo nikoho nepřebral,neodlákal.Je to prostě tak jak to je.Nemusíte to pochopit stačí když to přijmete.Pokud má někdo k tomu nějaké výhrady a v mysli jsem klesl na samé dno,tak ať mě nechá na pokoji a já si budu moci vyškrtnout políčko kamarád.Kamarádi to pochopí.Toť asi vše co bych k tomu mohl dodat.Prosím vás respektujte naše soukromí.
No řeknu ti, chvála pánu Bohu za to, že se s takovým volem rozvádíš… Já bych ho normálně asi umlátil paličkou na maso a divím se, že jsi to už neudělala dávno… 8-o 8-o

To máš pravdu, to by potřeboval :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.11 22:20
Sibetka píše:
Aha, tak teď jsem konečně dočetla celou diskuzi, takže tím pádem moje předchozí příspěvky jsou trošku na nic.

Zakladatelko, manžel to napsal správně, že dokáže být velká svině- to už myslím všem dokázal tím, že tě podvedl s tou krávou! :poblion:

Teď když bych o tom věděla bych mu i jí udělala nějakým „fikaným“ způsobem peklo, pěkně bych se jim pomstila, ale fakt hodně! A snažila bych se na svou stranu připojit co nejvíc lidí. Nevím, jsem asi v tomhle jiná, ale kdybych přišla na to, že s „janičkou“ chrápe, miluje ji a ospravedlňuje před všemi a na tebe a děti kašle, asi by bylo velmi snadné ho přestat milovat, ubožáka jednoho hnusnýho!

Každopádně si myslím, že za nějaký čas ta láska k janičce vyšumí a on ji bude podvádět s jinou, protože kdo zahne jednou zahne i podruhý… Doufám, že to tak bude a ty budeš ta co se bude smát naposled! :think:

Přeju hodně síly a štěstí do „nového“ života! :srdce:

Já myslím, že mstít se už netřeba, to co ten pán napsal na FCB - se pomstil sám sobě. Co byste si pomysleli o svém známém, který by publikoval takovýhle žvásty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí