Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivaska píše:
Děvčata tuhle malou couru znám i zakladatelku a můžu Vám říct že je to primitivní mladá pipka co neví co od života chce a taky jsem jí chvíli považovala za kamarádku a když si pak postěžovala že co jsem těhotná tak mi nestojí ani za to abych jí koupila čokoládu tak co si mám myslet o jejím IQ ???
Jste asi všichni z jedné party co ![]()
Kallkapa píše:ivaska píše:Jste asi všichni z jedné party co
Děvčata tuhle malou couru znám i zakladatelku a můžu Vám říct že je to primitivní mladá pipka co neví co od života chce a taky jsem jí chvíli považovala za kamarádku a když si pak postěžovala že co jsem těhotná tak mi nestojí ani za to abych jí koupila čokoládu tak co si mám myslet o jejím IQ ???
seznámili jsme se náhodou s tou malou pipinou na diskotéce a ona mě pak vzala k zakladatelce že je to super holka a kámoška a hlavně mě to mrzelo o to víc když sama odsoudila holku co jí odtáhla přítele kterej jí dle jejího vyprávění stejně s prominutím sr*l na hlavu ale ona ho milovala a sama by to NIKDY neudělala
Chci jen napsat, pro ty které ještě třeba sledují tuhle diskuzi, že už bydlím s dětmi sama, s manželem jsme v rozvodovém řízení, máme za sebou první stání.. Je nám lépe, jsem více v pohodě a svědčí mi to, díky za ty, které měly objektivní názory… Dnes už nebudu tak naivní.. Tedy doufám
No a vztah mezi manželem a Janičkou… Asi tak, že mi manžel denně brečí u dveří, že jí vlastně nemiluje a že už spolu ani nejsou a Janička mi zase telefonuje, jak jí hrozně mrzí, že přišla o kamarádku kvůli takovému ubožákovi. Takže nevím, nechci napsat, že jsem vyhrála, ale je mi prostě dobře.. s čistým štítem jdu začít žít svůj novej život a oni dva ať mi s prominutím vylížou zadní část těla… Mějte se hezky a držte mi palce, ať to zvládnem
Kallkapa píše:ivaska píše:Jste asi všichni z jedné party co
doudovka píše:
Chci jen napsat, pro ty které ještě třeba sledují tuhle diskuzi, že už bydlím s dětmi sama, s manželem jsme v rozvodovém řízení, máme za sebou první stání.. Je nám lépe, jsem více v pohodě a svědčí mi to, díky za ty, které měly objektivní názory… Dnes už nebudu tak naivní.. Tedy doufámNo a vztah mezi manželem a Janičkou… Asi tak, že mi manžel denně brečí u dveří, že jí vlastně nemiluje a že už spolu ani nejsou a Janička mi zase telefonuje, jak jí hrozně mrzí, že přišla o kamarádku kvůli takovému ubožákovi. Takže nevím, nechci napsat, že jsem vyhrála, ale je mi prostě dobře.. s čistým štítem jdu začít žít svůj novej život a oni dva ať mi s prominutím vylížou zadní část těla… Mějte se hezky a držte mi palce, ať to zvládnem
nakonec si vyhrala
hodne stesti v zivote ![]()