Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Takže za mě - ano, říci mu, že vím (také bych nedokázala dělat, jakože nic), ale neprozradit způsob zjištění. Prostě to vím a hotovo…
Takhle jsem mu to už řekla, ale on po mě chce důkazy, jinak prý to jsou jen mé výmysly, že on by nikdy nevěrný nebyl…
Jako Plzák, ať jde se svým zatloukáním do prdele.. ![]()
V práci se snažím hodně zaměstnávat, ale děsím se návratu domů, protože on chce všechno řešit, ale ve smyslu toho, že nechápe, co se se mnou děje, na tamto neslyší…Je vychcanej, leta chodil na psychoterapie, ví jak se v tom pohybovat, komunikovat.. ![]()
To je mi líto:(, holt je ta nevěra opravdu rozšířená, jj, já jsem taky byla dřív tolerantní, člověk tomu druhému věří a tím větší je potom zklamání ![]()
Ten můj chtěl taky vždycky důkazy a argumenty, ale to byly jen úhybné manévry, stejně nikdy nic nepřiznal.
Nevím moc, co Ti poradit, zkoušela jsem i vylít srdíčko, i seřvat jak alíka, ale nemám pocit, že něco z toho zabralo. Možná ještě chvíli počkat na nějaký důkaz a dát mu pak na vybranou-buď ona, nebo já. Pěkně v klidu a racionálně, žádné řvaní…držím moc palce
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, i já patřím k čerstvě podvedeným
@tinuviel Tak jsem se nějak náhodou dostala k tématu a zajímá mě, jak je to po dalším skoro roce? Jste ještě spolu? Klape to? ![]()
@Amys, moc zdravím:-)
Jojo, pořád jsme spolu, celkem se to dalo vydržet
. S důvěrou pořád nic moc, obzvlášť když je mi jasné, že pořád po nocích vysedává na erotických chatech a seznamkách. ALe jinak myslím snad nic špatného nedělá..doufám
Měli jsme jednu krizi když jsem ho přistihla při psaní seznamovacího inzerátu, ale pak si sypal popel na hlavu a hrozně se tvářil, že chce zůstat s náma…hm, asi už jsem si tak nějak zvykla. Nedělám si iluze, že s někým jiným by to bylo lepší. Jinak on je moc hodnej na děti, opravdu se jim věnuje. Přitom takhle bláznit (chaty, seznamky, úlety) začal až když se narodilo první..do té doby byl zlatý a nic mi nechybělo. Fakt se hodně změnil
ale podle mě se celkem i snaží a chová se ke mně líp než před rokem.
Tak zase ahoj za rok
a držím všem podváděným palce a nevěrníkům ať naroste pořádná plíseň na nohou! ![]()
@tinuviel píše:
Jojo, pořád jsme spolu, celkem se to dalo vydržet. S důvěrou pořád nic moc, obzvlášť když je mi jasné, že pořád po nocích vysedává na erotických chatech a seznamkách. ALe jinak myslím snad nic špatného nedělá..doufám
Měli jsme jednu krizi když jsem ho přistihla při psaní seznamovacího inzerátu, ale pak si sypal popel na hlavu a hrozně se tvářil, že chce zůstat s náma…hm, asi už jsem si tak nějak zvykla. Nedělám si iluze, že s někým jiným by to bylo lepší. Jinak on je moc hodnej na děti, opravdu se jim věnuje. Přitom takhle bláznit (chaty, seznamky, úlety) začal až když se narodilo první..do té doby byl zlatý a nic mi nechybělo. Fakt se hodně změnil
ale podle mě se celkem i snaží a chová se ke mně líp než před rokem.
Tak zase ahoj za roka držím všem podváděným palce a nevěrníkům ať naroste pořádná plíseň na nohou!
Ja nevim, ale…nevadi Ti pomysleni, ze to, co delava s Tebou vecer v posteli(samozrejme myslim sex), dela tedy i s nekym jinym??? ![]()
@tinuviel píše:
(k malé se vždycky choval krásně, nepije, nekouří…)
Já nechápu, proč ženy posuzují muže podle jeho chování vůči dětem a ne vůči SOBĚ
Snad je jedno, že k malé se chová hezky, když k tobě nemá úctu. Jde o tebe, ne o ni, tebe podvádí, ne ji. Nezdá se mi to jako relevantní kriterium pro posouzení vztahuschopnosti, toť vše.
@tinuviel píše:
hrozně se tvářil, že chce zůstat s náma…
S náma… ale co s TEBOU? Nechápu tady to mateřské vykání si v první osobě
Možná pokud se ho ptáš, jestli chce zůstat s VÁMI, naznačuješ mu, že při rozchodu bys mu zatrhla děti a bojí se jenom o ztrátu jich, ne tebe.
nebo to je cílená strategie?
@tinuviel Pokud se k tobě nechová pohrdavě a jinak je vše OK, tak aspoň že tak.
Holky, ono záleží na souvislostech. Chlap mohl chytit druhou mízu, doma má nedostatek a je to. Tím ho neomlouvám, jen vysvětluju. Tohle se může změnit. Kdykoliv. Pokud je to „jen“ tohle, pak je velká šance, že ho to přejde. Ale pokud je to chronickej děvkař, tak nepomůže ani svěcená voda
Pak záleží jen na toleranci manželky. A já osobně mám názor, že když se dostatečně věnuje dětem i manželce (takže nestrádají a bokovky se tam nijak nepromítají) a nepřitáhne žádnou chorobu, tak co. Co oči nevidí… Ale těžko soudit, když v té situaci nejsem. Já bych ho nejspíš přizabila ![]()
To je vůbec těžký, z čeho pramení mužská nevěra. Bezesporu ve všech případech sex, věci, co se doma nedělají nebo jen málo či s odporem, přitažlivost milenky (vždy upravená, navoněná…).Ovšem úplně bych nezatracovala obligátní důvod ala manželka mi nerozumí. Zatímco doma se řeší pochopitelně spíše provozní věci, s milenkou úžasné zážitky z koníčků, sportu, třeba možná i politika ( pokud se pán zajímá).Milenka naslouchá, obdivuje, chválí. No a i ten sex je nějaký jiný, lepší, vzrušivější, divočejší, než s Marií, co právě konečně dořešila domácí úkoly, zahnala děti do postele, sundala si zástěru a otřela zpocené čelo. Zatímco sex nevěrníka je ještě biologicky vysvětlitelný, závažnější je, když se milenka stane důvěrnicí v dobrém slova smyslu. Když se jí svěřuje víc než vlastní ženě. A já se ptám - proč je některým mužským pocitově lépe než s manželkou? ![]()
Burj Chalifa píše:
To je vůbec těžký, z čeho pramení mužská nevěra. Bezesporu ve všech případech sex, věci, co se doma nedělají nebo jen málo či s odporem …
Tohle není pravda, sex v tom být vůbec nemusí, i když většinou bývá.
Burj Chalifa píše: … A já se ptám - proč je některým mužským pocitově lépe než s manželkou?
To je přece úplně jednoduché, prostě si s milenkou rozumí víc než s manželkou, milují ji víc než manželku, tak je jim s milenkou líp, proč sis třeba ty vzala Karla a ne Pepu.
![]()
Já bych mu dala najevo, že o všem vím, ale neřekla bych, jak jsem k té informaci přišla.
Za prvé nebude vědět, odkud vítr fouká (mohl je kdokoli vidět/ slyšet, ona se mohla někde proříct atd…možností je spousta) a za druhé by se vina obrátila proti tobě, že ty ses mu neměla hrabat v poště.
Takže za mě - ano, říci mu, že vím (také bych nedokázala dělat, jakože nic), ale neprozradit způsob zjištění. Prostě to vím a hotovo…