Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přemýšlím co koupit mamce ke dni matek aby ji to překvapilo a bylo to originální a ne furt jen kytka, bonboska, máte nápad? Co kupujete vy? Dekuji
Tak já se přidám, taky by se mi hodily nějaké typy…obvykle jsem dávala prave kytku, nebo nějakou kosmetiku
Ale teď, když jsem to psala, napadlo mě třeba hrníček a k tomu nějakou kvalitní kávu.
Já dělala letos anděla z macrame vlny. A kytku ještě k tomu dostane. ![]()
Pošlu peníze na účet dceři, ať nějakou kytici koupí a předá. Zavoláme si. Nepojedu tam teď v termínu a dneska jsem zapomněla koupit. Nedošlo mi to. Už dcera odjela k prarodičům. Takže naše dcera předá.
A spíš teda v trhu koupí nějakou květinu, která se dá zasadit. Babi si ráda chodí kolem květináčů.
Skládáme se se sourozenci na nějakou večeři. Mamka vezme taťku a zajdou si spolu. Jinak dáváme poukaz na kosmetiku, kadeřníka, atd
@quanavera píše: Více
Já zůstanu u klasiky, kytka, něco na zub… Pokud chceš být originální, co třeba @Dn0712 nebo @černá madona…
![]()
Příspěvek upraven 06.05.25 v 07:01
@bse.pedro píše: Více
Vibrátor by mě určitě překvapil, ale nepotěšil
. To raději další kytku a prosím v květináči, ať nezvadne.
Nechala jsem v květinářství udělat kytku doplněnou o balíčky ovoce a ořechů macenych v čokoládě - lze doplnit co má mamka ráda- plody v čokoládě jsem teda kupovala sama a donesla do květinářství, propisku gravirovanou jménem a příjmením z eshopu tvojedarky.cz, s tiskem jsem byla spokojená, byl kvalitní.
@bse.pedro píše: Více
Jestli to měl být vtip, tak nic moc. jestli to bylo mysleno vazne, máte zřejmě s maminkou zvláštní vztah.
@Anikaa02 píše: Více
Jak naše mladší dcera. Co chceš na svátek? Věneček nebo větrník. Ona je miluje. Už se ani neptáme. Jdeme na jistotu.
@Kelsey1 no ja bych si přála k narozeninám tohle 😍 ale jestli bude chutnat stejně netuším 🙏