Přejít z Applu na Samsung?

229
3.5.25 08:14

Přejít z Applu na Samsung?

Od roku 2013 jsem běžná uživatelka Applu, mám iphone, ipad, a apple watch. Mívala jsem i krátce macbook, ale nevyhovoval mi. Používám tedy windows.

Manžel je na tom podobně. Ještě máme syna 5 let, ale ten je zatím bez telefonu. Maximálně dostane ipad na dovolené, aby vydržel cestu a pak, abychom se najedli.

Plánujeme, že v první třídě dostane telefon.
Ta doba se už blíží.

Já teď s ohledem na USA, cla zvažuju, že přejdu na samsung tu nejvyšší řadu.
Jen by mě zajímalo, jestli se všechno z toho icloudu dostane i tam?

A ještě… nejen manžel mi tvrdi, že apple je tak chytlavý, že mě ten přechod bude štvát.
Dítě časem bude chtít iphone, protože v dnešní době, to mají ve škole všichni.

Přešel takhle někdo a (ne)litoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
3.5.25 08:16

Já přešla. První tak 3 měsíce to bylo divný, pak jsem si zvykla. Přeneslo se vše.

• Citovat
  • Upravit
10928
3.5.25 08:41

Mam iphone asi 14 let, kdyz jsem nastoupila do práce, dostala jsem sluzebni Samsung. A ne, nezvykla jsem si. Nikdy nerikej nikdy, ale od applu bych asi neodesla a zustavat budu urcite dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5227
3.5.25 09:00

Po 5 letech s iphone jsem presla na Android (ne samsung). Mela jsem obavy, ze si nezvyknu. V minulosti jsem moc s androidem spokojena nebyla. Mela jsem rada Windows telefony, kdyz byly. Ale tak po cca 3 mesisich jsem si zvykla a ted uz ho mam rok, a priste asi pujdu zas do androidu. Fotky z iPhone jsem si pretahla tak, ze jsem si do iPhone stahla google photos, ktere mam na androidu, a ulozila tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová