Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky 🌸 omlouvám se předem za dotaz ale snad najdu radu, jsem z toho zoufalá 🤦♀️ nikdy jsem podobný problém neřešila, ale jsme v situaci kdy mi končí za necelý měsíc pracovní smlouva která je na dobu určitou, ale psychicky už nezvládám kolektiv, je to napjatější delší dobu, každá směna pro mě znamená stres, pláč, zvracení … uplne se za sebe stydím
Další problém je v hlídání, chlap změnil práci a jezdi na kamionu, nemohu si dovolit jet každý víkend 12cky plus některé dny v týdnu, jsou to nepravidelné směny 😞 babicky jsou pracující a tak ne vždy mohou pomoct.
Jsem úplně s nervami v háji😓 nejradši bych ukončila pracovní poměr už teď ale to asi cesta po dobrém není že?
Zkoušela jsem dohodou ale neúspěšně 😞
Potřebuji změnu práce jak sůl 😞
Nezlobte se prosím! Ale potřebovala jsem někde ventilovat protože mám pocit že mi brzo praskne cévka
Měsíc už není tak dlouhá doba, to už vydržíš. Co tak hrozného na tom kolektivu je?
Jako že bych tohle málokdy poradila, ale teď to udělám - ve stavu, v jakém jsi, jdi na nemocenskou..
Tak když zvracíš a podobně, tak bys snad mohla mít nárok na to, aby ti doktorka napsala neschopenku na nějakou stresovou diagnózu.
@Veve2103 píše: Více
Pokud se tak cítíš, změň práci, bez pardonu. Tohle fakt není k žití. Holt se budete muset na chvíli uskrovnit, než najdeš jinou práci, ale duševní zdraví máš jen jedno a psychika se ti může časem změnit i na fyzické nemoci. Fakt neváhej. Tu chvilku do konce výpovědi už vydržíš, když budeš mít před sebou vidinu, že to skončí. A kolektiv pak už můžeš mít u zadku.
@Veve2103 určitě na nemocenskou v takové situaci. A chlap změnil práci a nemáte vyřešené hlídání?