Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte, jestli se dá na Vinted nějak nastavit, že nechci prodávat do Polska?
Není to nic xenofobního, prostě mám jen problém s tisknutím toho štítku - nemám doma tiskárnu ![]()
Ne, nejde to. Můžeš si to jedině napsat do popisku k předmětům.
@Asta135 A nemáš náhodou zkušenost, jak to Polky respektujou, když si to napíšu k prodávaným předmětům? ![]()
@deli33 píše: Více
Nemám zkušenost, já Polsko normálně posílám. Ale teď už tedy dlouho nic. Ale myslím, že poslední balík jsem do Polska přes Zásilkovnu posílala už jen s kódem. Ale nechci kecat. Balíkovna jde taky bez štítku.
@Asta135 píše: Více
Já bych právě taky klidně posílala - kdybych měla tu tiskárnu ![]()
Jinak u Zásilkovny se bez tisknutí štítku bohužel neobejdu - aktuální zkušenost.
Upřímně, ja bych to zreba nerespektovala, jednou to vinted umožňuje, takže co je v popiskach neresim.
Taky jsem s tim ted mela problem a musela hledat, kde vytisknu stitek, taky Zasilkovna.
@DandátkoP píše: Více
No právě, ne každý má doma tiskárnu, takže je to pak fakt komplikace ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
To se právě trochu obávám, že to tak bude ![]()
Já bych třeba neměla problém to respektovat, ale chápu, že když to Vinted umožňuje, tak to prostě řada lidí řešit nebude.
Jestli celkem prodávám (a tady to vypadá, že jo), tak bych si asi tu tiskárnu pořídil. Tisknout bude málo, tak i drahý provoz nebude tak hrozný. A nákup je často za hubičku.
@j.a.n.i1 píše: Více
Kupuješ pres tlačítko, ikdyz je uvedeno: Neprodávám přes tlačítko? ![]()
Ja par veci do Polska prodala, ale ani jednou to me nechtelo tisknout stitek, oboje byla myslim Balikovna. ![]()
A omezit to v nastaveni nijak nejde, max si to psat do popisku a v pripade, ze koupi, tak potom stornovat. Tak to delaji i ty, co prodavaji mimo tlacitko. Ja teda mimo tlacitko nekupuji, jakmile to tam ma napsane, hned dany predmet zavru. ![]()
Balikovna nechce tisknout štítek.
A u posledních prodejů přes zasilkovnu už to šlo taky bez štítku, přišel mi normální kód. Zajímavý, že to ještě po někom chce tisknout ![]()