Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leda se pokusit sociální fobii překonat
kamarádka si za mlada domluvila brigádu v KFC, se směnama ji vyšli vstříc úplně krásně, mohla chodit na 17-22 a jen dny, co vysloveně bude chtít. ![]()
Co zkusit třeba Mekáč. Mohla bys být jen v kuchyni nebo bys mohla uklízet. Na pokladnu se většinou snaží dávat „hezké a mladé“ lidi, kteří pak často nemusí dělat jiné pozice. Takže míst na pokladně je omezeně, kdežto kuchyň většinou potřebuje více lidí.
Navíc si tam můžeš domluvit směny jak budeš potřebovat, pokud nejsi na plný úvazek.
Ahojky. Hledám rady, jak si zorganizovat čas, protože ikdyz mi je 30+, dodělávám si dálkově SŠ (obchodní). Škola mě celkem baví a nechci zůstat jen se ZŠ.
Jde ale o to, jak to skombinovat s prací.
Dělám uklízečku 6-12 h. Škola je jednou týdně 13-19 hod.
V práci samozřejmě mám prescasy, když někdo chybí tak dělám víc hodin a někdy i večer kanceláře, ale přesčasy jsou nepravidelné.
Květen a červen máme už jen zkousky, už výuka není, pak jsou samozřejmě prázdniny a od září zase škola ještě 2 roky
Současnou práci měnit nechci (jsem tam zvyklá, mám občas ty přesčasy atd).
Mám těžkou sociální fobii (samozřejmě, tento chci řešit, mám doktorku a půjdu za psychologem), takže jinou práci než úklid dělat nemůžu..
Od kasy bych utekla. Někdy na mě zvýší hlas a pláču a uteču.
Jenže netuším jaký přivýdělek si najít k současné práci, abych měla čas i na učení. Jenže v červenci jedu na týden pryč do jiného města na dovču.
Tak to by mě asi nikam nevzali kdybych hned v červenci chtěla týden neplaceného volna.
Jestli bych si zvykla ještě po práci uklízet kanceláře?
Práce z doma jsou bohužel všechno podvod.
Nevím jak to vymyslet. Děti ještě nemám.
Díky za rady.