Kosmetička a klientela

Anonymní
30.4.25 07:35

Kosmetička a klientela

Ahojte :D :pankac:
Berete si osobne, kdyz jste treba profíci v oboru krásy a vaše kamoska chodí jinam? Treba na tetovaz rtu. Prijde mi to divne, byla jsem i na soutěži. :lol: minulý týden mi kámoška řekla, ze se vydala na cestu postupováni různých procedur a ze to viděla u té a u té, ta ji doporučila tu a tu.. no a taky se mi pred měsícem stalo, ze jsem mela 2 holky, ktere byly kamosky a ja si s nima taky velmi sedla a najednou zničehonic přestaly chodit, blokli si me, přitom s praci byly velmi spokojené. 8o (lifting ras)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
30.4.25 07:46

Asi nejsi tak úplně profík, jak si myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
30.4.25 08:01

Buď to děláš blbě nebo ji moc drahá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.4.25 08:06

Buď nejsi tak dobrá, jak si myslíš nebo jsi moc drahá. Nebo můžeš být dobrá ale třeba nejsi jako poskytovatelka služby příjemná nebo tak něco.
Na kamarádku bych se nezlobila, prostě chodí tam kde jí to vyhovuje a u tebe jí to očividně nevyhovuje :nevim:
Zkusila bych se nad tím zamyslet a rozklíčovat, co dělám blbě. Zkus se na to třeba kamarádky zeptat, co bys mohla dělat lépe.

On i ten přístup: Jsem profík v oboru, byla jsem i na soutěžích… může být dost odrazující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.4.25 08:20

Souhlasím, pokud k tobě někdo chodil, a už nechodí, tak asi spokojený zas tak nebyl. A může to mít řada důvodů, od té nespokojenosti výsledku, že to bylo moc drahé, anebo se s tebou prostě necítily dobře, já osobně si spíše připlatím a trávím čas s někým, kdo je mi sympatický, než s někým, kdo mi sympatický není, a musím tu hodinu (nevím, jak dlouho ty procedury trvají) připlatit… nicméně kdyby byl opravdu tak skvělý, oproti jiným, a sympatický mi nebyl, tak to vydržím, když ten výsledek bude stát za to :D :nevim: Ale škoda, že si tě plokly, a nedaly zpětnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.4.25 08:20

To může být cokoliv. Neděláš hezky, jsi drahá, nesympatická, máš nevhodné termíny,… je trochu divné, aby chodily kamarádky jinam, když jsi takový profík. Asi nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17386
30.4.25 08:31

Kdybys byla takový profík, jak si o sobě myslíš, tohle vůbec neřešíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.4.25 08:39

Vubec bych neresila kam chodi kamarádka. Ja treba podnikala jako kadeřnice a bylo mi uplne fuk, ze kamarádky chodí jinam, holt už měly své kadeřnice zajeté, byly nekde zvyklé, treba jim vic vyhovovala kosmetika co měla ta druhá kadeřnice. Tohle se proste neřešíč, neni povinnost kamarádky chodit k tobě. To mi přijde stejne všude, kdyby byla kamarádka doktorka tak taky nemusím chodit zrovna k ni, kdyby kamarádka prodávala v butiku, tak taky nebudu nakupovat jenom u ni atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
30.4.25 08:44
@Anonymní píše: Více

No, asi takovej profík nebudeš :think: Spokojený asi nebyly, jen ti to neřekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.4.25 09:29

Nejen, že asi nejsi moc profík, ale zřejmě ani moc dobrá kámoška, když si tě dvě holky nezávisle na sobě zablokovaly. Chození jinam bych pochopila, holt třeba někam blíž, levněji, lépe, ale blokace znamená, že s tebou už nechtějí být ani v přátelském kontaktu a to s prací nemusí mít nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.25 09:38

Vůbec si to neber osobně. Třeba si tím jenom dokazují, jak jsou samostatné. Přítel je řemeslník a také se mu to děje. Gól je, že ti samí lidé si ho potom volají na opravu, když jim to jiná firma zmrší.

Opravdu nemá cenu se tím zaobírat, to by se člověk jinak zbláznil.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.4.25 09:40

Nemá cenu brát si osobně, že si mě dvě kamarádky zablokují a přestanou komunikovat? Myslím, že trochu osobně by si to teda vzít měla a spíš se zamyslet nad tím, co jim „provedla“, že se uchýlí k tak radikálnímu kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.25 09:43

Já ke kamarádkám nechodím ráda, protože když mi to pak nevyhovuje, tak jsem moc měkká a hodná jim říct, že dělají nekvalitně a odejít. Jedna to pak vzala dobře, druhá se urazila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.25 09:51

@unuděná ja se mozna blbě vyjádřila. Ony dvě byly kamarádky jako navzájem sobě, ta první mě doporučila té druhé… ja si s nimi akorát sedla a vzdy jsme dobre kecali, i jsme si potykali. Proto mi to hlava nebere. Ale vim, ze ta jedna mela i finanční problémy.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.4.25 09:52

Tak psala jsi, že si tě zablokovaly, tak k tomu ale musely mít nějaký důvod ne? Kdyby k tobě jen nechtěly chodit, tak se prostě neobjednají a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová