Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Třídní učitelka syna chystá besídku ve třídě. Napsala toto „Osvědčilo se mi, že každé dítě přineslo 1 zabalený NEPODEPSANÝ dárek vhodný pro kluka i holku v hodnotě asi 50,– Kč. Na dárečky napíšu číslo, dám pod stromeček a budeme dárky losovat“. Máte nějaký nápad, co by bylo vhodné pro holku i kluka. Nic mě nenapadá. Díky
V Pepco jsem koupila za par korun male gelovky. Maji tam spoustu drobnych veci do skoly, co se detem libi. Gumy ve tvaru inline brusli, zamazavatka ve tvaru tuzky a jine.
Do 50 kč koupíš i v hračkárně hračku.. Např. např nějaké třeba bludiště, jak kulička se naklání- to jsem kupovala za 39 kč a teď babička koupila klukovi něco jako jak vystřeluješ balonek a tam jsou čísla, taky hra do ruky a stálo to do 50 kč..
Pastelky, omalovánky, zvýraznovače, různá vykrajovátka, moosgummi, glitrovací lepidla, vyškrabávací obrázky, dřevěnoá káče, takový ty gumičky na pletení náramků
Taky bych byla pro nějakou hru, za 39 jsem u nás v knize naposledy kupovala krásné dětské prší https://www.maxikovy-hracky.cz/…zviratka-zoo?… nebo třeba černého petra nebo kvarteta.
Já jsem teď skupince takto starých dětí pořizovala na jednu akci fidget spinnery a malé led baterky (klíčenka baterka) - chtěla jsem něco, co můžou děti hned vyzkoušet a něco s tím dělat.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.