Dárek na vánoční besídku v 1. třídě

1537
29.11.17 19:21

Dárek na vánoční besídku v 1.třídě

Třídní učitelka syna chystá besídku ve třídě. Napsala toto „Osvědčilo se mi, že každé dítě přineslo 1 zabalený NEPODEPSANÝ dárek vhodný pro kluka i holku v hodnotě asi 50,– Kč. Na dárečky napíšu číslo, dám pod stromeček a budeme dárky losovat“. Máte nějaký nápad, co by bylo vhodné pro holku i kluka. Nic mě nenapadá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27708
29.11.17 19:23

Nějaké malinké puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
29.11.17 19:27

V Pepco jsem koupila za par korun male gelovky. Maji tam spoustu drobnych veci do skoly, co se detem libi. Gumy ve tvaru inline brusli, zamazavatka ve tvaru tuzky a jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.11.17 19:33

Karty, pexeso, kalendář, klíčenka,…zatím mi došly nápady :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.11.17 19:38

Do 50 kč koupíš i v hračkárně hračku.. Např. např nějaké třeba bludiště, jak kulička se naklání- to jsem kupovala za 39 kč a teď babička koupila klukovi něco jako jak vystřeluješ balonek a tam jsou čísla, taky hra do ruky a stálo to do 50 kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.11.17 19:44

Pastelky, omalovánky, zvýraznovače, různá vykrajovátka, moosgummi, glitrovací lepidla, vyškrabávací obrázky, dřevěnoá káče, takový ty gumičky na pletení náramků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.11.17 19:47

Taky bych byla pro nějakou hru, za 39 jsem u nás v knize naposledy kupovala krásné dětské prší https://www.maxikovy-hracky.cz/…zviratka-zoo?… nebo třeba černého petra nebo kvarteta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
29.11.17 20:51

Kelimek modeliny, male puzzle 54/60 dilku, pytlik orisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16236
29.11.17 20:59

Já jsem teď skupince takto starých dětí pořizovala na jednu akci fidget spinnery a malé led baterky (klíčenka baterka) - chtěla jsem něco, co můžou děti hned vyzkoušet a něco s tím dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin