Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako hrnek se jménem, zabalený dárek z vánoc?
naštěstí snad nestalo, evidentně je spořivý chlapec a ne moc empaticky
@pikola no něco podobného jako hrnek to bylo, ale spíše dekorace
Také si říkám, zve mě na jídlo, chodí se mnou ven a ted mi dá tohle?
@Anonymní píše: Více
Nestalo
Vrátila bych mu ten dárek a byla bych odtažitá.
Jako se jménem po ex to je jinej levl
příště bude po ní prádlo, že to bylo škoda vyhodit
@pikola píše: Více
Znám 2 muže, co měli 2 přítelkyně po sobě ae stejným jménem. Tam by to teoreticky šlo ![]()
@Anonymní píše: Více
takový dárek bych mu hodila na hlavu a odešla středem
Tak tady se opět ukazuje, že všeobecné oslovení MILÁČKU není zas až tak blbej nápad ![]()
Evidentně tě moc nežere, když si nedá tu práci, aby ti koupil osobní dárek a místo toho tě odbyde něčím, co se mu válelo doma a ještě to měla jeho ex ![]()
@Fee-bee píše: Více
To by neměla, ale koukat na jméno ex je asi nepříjemný ![]()
Dobrý večer,
Mozna mam hloupý dotaz, ale stalo se Vám někdy, že jste dostali dárek od přítele s jiným jménem (bejvalé jeho partnerky) ne s vašim? Prijde mi to zvláštní. Prý mu všechno vrátila co od něj dostala. Prece to nebude dávat dal ne?
Když jsem se ho na to zeptala, tak mi bylo řečeno, že si toho nevšiml a je to chyba. Prý to klidně vrátí a dá mi něco jiného. Za mě lže a na to, že jsme spolu cca dva měsíce, tak by se mu to stát nemělo. Jeho partnerka bývalá už také někoho má, takže by spolu nic mít neměli. Pry to mají ukončené.
Co byste si o tom mysleli? Jak byste reagovali?
Moje reakce byla teda dost viditelná a říkala jsem si, jestli tohle mysli vážně.. ještě mě napadlo ji napsat, ale takhle to obcházet není v pořádku.
Děkuji