Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Zato já kolikrát dostala dárek, u kterého byl darující přesvědčen, že se mi to musí líbit, no hrubé se netrefil. Tak co je horší?
@ugluk píše: Více
Přesně tak. Kolik blbin jsem už naházela do koše nebo v lepším případě poslala dál.
@ugluk píše: Více
To já vždycky od jedné rodinné známé dostávala jako dítě bonbošky, svíčičky - prý je to dvakrát darované, tak je to pro štěstí. ![]()
Nekdo prispel, vidim jak celkovou částku, tak počet transakcí. Oslava byla sva tydny zpatky, jesze jsem do skupiny poslala podekovsni za účast na oslavě.
@Sára 1
To respektuju, samozrejme. Právě proto jsem se ptala na nazory.
@Takyjedna
Jeden je na zdravotní klauny, druhy na obnovou biotopu.
@andrasteia někdo přispěl a to je fajn
nebo třeba dát víc možností. možná jim to i přišlo málo a chtěli dát osobní dárek? možná by pro ně bylo jednodušší darovat peníze a ty to pak si pošleš na co chceš? nebo jim to víc odprezentovat na co přesně to je.
@andrasteia píše: Více
Pokud se jednalo o konkrétní biotop, tak bych nakaždé ze jmenovanych jako darek prispela naprosto jiste, ani jedno neni nic, s cim by mel mit jakykoliv darce moralni problem.
@andrasteia jakmvidis počet transakcí? To si nechala poslat ma svůj účet?
Můj ex to takhle jede už několik let. Nechce dárky. Přispívá na konkrétní psí útulek.
A peníze vždycky předá.
Dostává od nich zapečetěnou nádobu na příspěvky, to pak odevzdá a spočítá se kolik vybral.
Mě to přijde krásný, upřímný a nesobecký.
Před lety bych tohle do něj neřekl.
![]()
@hospodki píše: Více
Ne, nenechala, samozrejme, penize jdou primo organizaci. Pocet darcu vidím jako spravce sbirky.
@Markéta80 píše: Více
Myslim, ze jsem to asi spatne odprezentovala. Napsala jsem to skupiny, před a po oslavě. Jsszm ráda, ze nekdo přispěl, vazim si toho, akorat jsem pak přemýšlela, kde nastal zadrhel.
Nejjednodušší by za mě bylo požádat, že nechceš věcný dar, ale peníze a ty si pak můžeš sama darovat.
@andrasteia píše: Více
A to se mi líbí. Na zdravotní klauny jsme přispěly s dcerou na karlovarském festivalu.
@andrasteia a oni aspoň místo toho dali dárek tobě nebo to i vyloženě komentovali, že co to jako mám být?
@andrasteia je to možné že to prostě bylo blbě pochopeno a třeba i pozdě že už lidi měli koupený dárek?