dárek pro 3letou holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
9.3.09 15:14

dárek pro 3letou holčičku

Maminky, inspirujte mě prosím, co jste daly k 3. narozeninám vaší holčičce? Měla jsem v plánu dětské kolo „12“, ale říkám si, jestli to není zbytečné, když je určeno dětem jen od 3-4 let. Navíc bydlíme v bytovce a místa na skladování několika kol tu prostě není. Ale zase mi to přijde už lepší jak tříkolka.
Tak třeba se nechám inspirovat něčím, co jste daly vašim holčičkám vy.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
9.3.09 15:38

U nás se teď strašně rozjela pokladna a dětský obchod , s tím si vyhrají i samy. Prostě si nakoupí a pak si to namarkují, to jsem úplně koukala jak dlouho si s tím vyhrají :lol: jinak kola dostaly už loni a na to jsou fakt ještě malý, sice to ušlápnou, ale vyjet se nikam nedá, protože jakmile je kopeček tak už je ouvej a slézají dolů a tlačí kolo vedle sebe, takže je to k ničemu. Taky u nás začínáme lego duplo (na to že je od 2 let tak teprve trochu teď), ale to jim taky musim postavit já, je to na ně moc těžký, maximálně tam nandat panáčky nebo jezdit autama a toť vše :wink: asi jsme holt zaostalý, nebo nás výrobci přeceňujou. Tak snad jsem trochu poradila. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.3.09 16:04

Pokud ještě nemáte, tak vřele doporučuji místo kola odrážedlo bez šlapek. Naučí se držet rovnováhu, je lehoulinké, takže ho vezmeš do ruky když je potřeba a pak v pohodě přejde na kolo.
Např. tohle:
http://www.pronasedeti.cz/good.php?…|Odrazedlo-Davidek-kolo-bez-slapek-
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
9.3.09 16:25

Já kupovala holce ke 3. narozkám kolo „dvanáctku“...... ale vzala jsem to z MMB, ne úplně nové, právě proto, že bude asi jen na chvilku. Teď jí budou 4 roky, měří 99 cm, čili je malinko drobnější, a zrovna včera jsme to zkoušely a ještě letošní rok na něm v pohodě odjezdí. Tříkolku jsme nějak přeskočily a nemyslím, že by to byla nějaká tragédie, u nás na sídlišti jsem děti na tříkolce snad ani neviděla. A na to odrážedlo - kolo bez šlapek - nějak nemám názor. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.3.09 16:30

Naše Anežka bude mít 3 roky v květnu. Kolo dostala k Vánocům, teď o víkendu konečně pochopila, jak se na něm šlape a je to její velká záliba. Jezdí (trénuje) i doma (máme na podlaze korek a velkou předsíň s širokými dveřmi do obýváku, ale i tak to kolo z tohoto důvodu asi schovám). Sice párkrát šlápne a je konec, ale nato, že ještě v pátek nevěděla, že musí nožičky střídat, tak je to super. K svátku měla velkou radost z dřevěných vláčků (máme několik :,-( - různých i stejných) z Ikey http://www.ikea.com/…cts/30064359 , je to moc prima hračka, hrály si tu s ní celé odpoledne i s 5tiletou kamarádkou. Jinak duplo máme od 1,5 roka, ale to už jí spíš bavit přestává. Hodně si vyhraje s panáčkama z něj, ale stavit ji už nebaví. Taky má ráda puzzle (ty v knížkách, kde je pár dílečků) se zvířátky a umělohmotné nádobíčko - pořád vaří panenkám nebo plyšákům a pak je krmí. Taky jí začínají držet knížky (konečně), poznává ty, které jsme jí jako malé četli a ona je teď „čte“ zpaměti. K Vánocům dostala i pořádný kočárek na panenku http://www.darovanek.cz/…t/piccolina/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.3.09 16:42

Odrážedlo - kolo bez šlapek si všichni, co ho mají a známí cyklisté doporučují jako bezvadný trénink na rovnováhu na kolo. Jenže mně to přijde dost drahé, vzhledem k tomu, že bych to viděla tak sotva na jednu sezonu. A než tříkolka je už asi fakt lepší malé kolo s přídavnými kolečky, jen je potřeba dát pozor na to, aby se na něm lehce šlapalo. Na některých i takto malých kolech (vel 12) se fakt dost špatně šlape a děti to neutáhnou. My jsme na kole nešetřili, koupili nové, stabilní a na doporučení zkušenějších kamarádů-taky rodičů http://www.cyklo-online.cz/…123/2084.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.3.09 16:45

My jsme koupili skládací koloběžku - musela být červená, ale podařilo se nám ji sehnat a nebyla ani drahá. Teď ji všude taháme s sebou a když už malá nechce jezdit, jednoduše ji šupnu pod kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.3.09 18:48

Anetka dostala ke 3. narozeninám dětskou žehličku (ještě po mojí sestřenici, ale určitě se dá někde sehnat, jen neporadím kde), od dědy dostala dračí princeznu http://bambibazarek.mimishop.cz/detail.php?…, s tou si vyhraje hlavně ve vaně, pak dostala ještě nějaký knížky, omalovánky a víc si nějak nepamatuju :oops:

(kolo už dostala dřív a koloběžku měla slíbenou sestry (byla tenkrát mimo rep.) a dostala ji tak až pár měsíců po narozkách, takže my jsme museli vybírat něco jiného)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
10.3.09 09:10

Pett

a co třeba koloběžku - skládací, hliníkovou…to jsme využili opravdu hodně, neb se jen chytne a jde se - na procházku, do města.....a vydrží neuvěřitelné věci..holky ji dostaly ke druhým narozeninám a dodnes (v létě mají 6l) jezdí…do školky, ze školky, na nákup, jen tak......

nebo kolo - určitě a zbytečné to není…obratem ho prodáš - je to prostě na naučení…koloodrážedlo mě osobně příjde zbytečné, ale je to taky způsob, my ho nepotřebovali, ve třech letech holky jezdily jak draci (bez přídavných koleček)…velikost hlavně takovou, aby dosáhla bezpečně nohama na zem, jak se musí naskakovat tak na to naučení je to nešikovné, děti se bojí - chce to raději vyzkoušet - jinak zatím holky neměly kolo nové, protože to vážně trpí a trpěla bych i já..pořád s tím někde práskaj..letos myslím, že jim vydrží to co mají (je to velikostně něco mezi 12 a 16), letos možná ježíšek už donese kola pořádný..uvidíme ;-)

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný