Let balónem

Sindarela
28.1.09 12:26

Let balonem

Milé kamarádky,

manžel v květnu oslaví 30. narozeniny a já si už delší dobu plánuju, že mu objednám let balonem. Jednou se mi zmínil, že by to chtěl vyzkoušet. Jenže vůbec nevím, kde takovou společnost najdu a kolik to stojí. Nejspíš bychom letěli někde nad Brnem. Prosím poradíte kde se to dá zarezervovat? Děkuji

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
28.1.09 12:36

Ahoj Sindarelo,
co zkusit tohle http://www.adrenalinove-darky.cz/cs/let-balonem/? Od téhle společnosti jsem kupovala dárek manželovi k Vánocům (ale něco jiného než let balónem) a mám na ně dobré reference tady z emimina.
Hodně štěstí při výběru!
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
28.1.09 12:38

ahoj zkus
http://www.esennce.cz/let-balonem/?…
nebo
http://www.darek.cz/…lonem-k19361#…
na www.google.com si dej let balonem a uvidis co ti najede odkazu tak hodne stesti a at se manzelovi libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.1.09 13:24

V Brne lita www.madair.cz a let se da koupit i v jejich stanku v Tescu Kr.Pole primo u vchodu do hypermarketu-pred vanocema jsem si od nich donesla letacek a taky mi to ted porad neda spat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
28.1.09 13:39

A jak moc dopředu se to musí kupovat?

• Citovat
  • Upravit
Sindarela
28.1.09 13:40

Moc Vám všem děkuji za rady a zkušenosti.

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Sindarela
28.1.09 13:48

Ovšem nečekala jsem, že to bude taková pálka. Aspoň vím, že to musím promyslet a zkusit třeba něco našetřit. Vím, že by to byl skvělý dárek.

• Citovat
  • Upravit
2733
28.1.09 13:50

www.balony.eu
Tam jsem objednala dvě letenky pro mého muže k 50., které měl v neděli. Létají i tuším z Brna a okolí. My jsme od Zlína, poletím z hradu Buchlov:) měla jsem štěstí, chytla jsem ještě vánoční slevy. Já to celkem hledala na netu a podmínky jsou všude srovnatelné. Jenda letzenka stojí kolem 5500,–, já je měla za 4500,– díky té vánoční akci. Manžel byl nadšený a já se také těším! Letíme v březnu.
Jo a dvoji známí také letěli a byli nadšení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
28.1.09 14:05
Sindarela píše:
Ovšem nečekala jsem, že to bude taková pálka. Aspoň vím, že to musím promyslet a zkusit třeba něco našetřit. Vím, že by to byl skvělý dárek.

dárek to je skvělý a když se složí širší rodina, tak by to mohlo klapnout myslím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.09 14:43

Taky jsem objednala na balony.eu.
Spokojenost veliká.
 Klára

• Citovat
  • Upravit
847
28.1.09 14:44

Chtela jsem to dat rodicum k vanocum, ale ta cene me dostala 8O . Za 10000,– maji tyden v termalech ve srovnani s 1 hodinou letu, je to nepomer, ale zazitek to musi byt super a kdyby mi to nekdo „nadelil“ tak jsem nadsena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.1.09 15:34

Ja tedy spise nez ty zazitkove weby (denjaksen, pozitkari, allegria…) pro balon doporucuju na vyhledavaci zadat treba „lety balonem“ a ono ti to najde jak tyto zazitky/darky, tak rovnou balonare. Tyto weby jsou fajn na neco origos, ale treba balony maji dost drahe.. 8)
Ja koupila nasim k 50nam let balonem za celkem 9.500 Kc pro oba! A na tech zazitkach je to teda drazsi…
Ted uz si presne nepamatuju, co to bylo za adresu…pockej, kouknu…jooo, uz vim, www.balony.cz, Honza Smrcka je vybornej a moc ochotnej, takze se to nasim moc libilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milka275
27.11.11 21:59

Let balonem přes Vysočinu

Trošku pozdě, ale přece. Létat nad městem je paráda, ale z vlastní zkušenosti můžu doporučit let balonem někde v příridě - třeba na Vyspočinou. Jedna fajn společnost je www.balonovyzamek.cz - můžu doporučit!

• Citovat
  • Upravit
3
27.11.12 10:52

Proč kupujete dražší letenky přes Slevomat ???

:mavam: Nedá mi to, abych neupozornil, že letenky s udávanou slevou na Slevomatu a jiných slevových portálech jsou dražší, než si je koupíte přímo u provozovatele balónu.
Sleva je na Slevomatech a jiných uměle navýšená, aby deklarovali největší slevu-tudíž nejnižší cenu zakoupené letenky. Na let pak vzhledem k velkému počtu zákazníků dlouho čekáte, při přebukování z důvodu špatného počasí čekáte opět, mnohdy ještě déle.

Upraveno administrátorem 27.11. 14:03 - reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
27.11.12 12:17

Já jsem od manžela dostala let balonem realizovaný firmou madair. Byla to paráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný